Jómadár - Greenhouse Óvoda

0 értékelés
Cím:
1028 Budapest, Hunyadi J. u. 71.
Telefonszám:
+36-1-3943645
Kategória:
Óvoda

További információk

Greenhouse családias, kétnyelvű - angol-magyar - alapítványi óvoda, mely 1991 óta sikeresen működik. Mindennapjainkat a derűs, nyugodt, szeretetteljes légkör hatja át. Nevelőink gyermekközpontú gondolkodású, lelkes, jó empátiakészséggel rendelkező, tapasztalt és jól képzett, mindkét nyelven beszélő pedagógusok, asszisztensek.

Célunk, hogy a gyermekek majd` olyan jól érezzék magukat a Greenhouse óvodában, mint otthon. Napjainkat úgy szervezzük ,hogy a legfőbb tevékenységi formájuk - a játék - közben természetesen, játékosan épüljön be a gyerekek életébe az angol nyelv használata. A gyerekek a mindennapos tevékenységeik folyamán sok élményt szereznek így tudásuk bővül, érdeklődésük egyre nyitottabb lesz a különböző kultúrák, szokások iránt és a körülöttük lévő világ iránt.

A Greenhouse óvoda napjait a sokszínűség jellemzi, így bábozás, ének-zene, tánc-mozgás, mesélés-drámajáték, kézműves foglalkozások váltják, követik egymást. Az idő múlásával a gyermekek egyre kényelmesebben érzik magukat ebben a környezetben, elsajátítják azokat az alap tudnivalókat, amelyek később iskolai tanulmányaikhoz szükségesek.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Jómadár - Greenhouse Óvoda

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Fuji Japán Étterem 1021 Budapest, Csatárka utca 54.
8 értékelés
Thumbnail Forward Media 1026 Budapest, Törökvész lejtő 28/b
3 értékelés
Thumbnail Akozmetikusom 1026 Budapest, Hidász utca 15
3 értékelés