Jókai téri Borház

0 értékelés
Cím:
1061 Budapest, Jókai tér 7.
Telefonszám:
+36-1-3534849
Kategória:
Borszaküzlet

További információk

A Bakator Borkereskedést több mint tizenöt éve alapítottuk, azzal a céllal, hogy az akkor piacra lépő, ma már nagy hírnevet szerzett, magánpincészetek borait megismertessük és eljuttassuk a vásárlókhoz. Tevékenységünk eleinte csak a nagykereskedelem volt, ám később megnyitottuk első, majd további három borszaküzletünket Budapesten. Az üzletekben megtalálhatók a hazai és külföldi borok valamint az eredeti magyar pálinkák széles választéka mellett a Sommelier munkájához nélkülönözhetetlen professzionális eszközök, kiegészítők valamint szakfolyóiratok.

Az ízek, aromák „érzékszervi rögzítésére” rendszeres kóstolókat szervezünk minden érdeklődő számára.

A nagykereskedelmi tevékenység eleinte éttermek és szállodák borigényeinek ellátását jelentette, ma viszont már kereskedelmi láncok is a megrendelőink közé tartoznak.

A minőséghez való elkötelezettségünk továbbra is maximális, ami azt jelenti, hogy az összes jelentős borász borait forgalmazzuk, továbbá fiatal még ismeretlen, de ígéretes pincészetek, borászok borainak bemutatását is fontos feladatunknak tartjuk.

A választék kialakításánál gondosan figyelünk arra, hogy a világ fajták mellett a jellegzetesen magyar fajták is megtalálhatóak legyenek ajánlatukban.
Fizetési módok: Készpénz
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Jókai téri Borház

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés