JóAsszony Gyorsétterem

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
Telefonszám:
+36-20-5499991
Kategória:
Magyar konyha, Gyorsétterem

További információk

Éttermünk a Mammut I. Bevásárlóközpont III. emeletén található.

A „jóasszony módra” déd- és nagyanyáink receptjeiben, korabeli szakácskönyvekben, de irodalmi alkotásokban is gyakori megjelölés ételekre, italokra. Jelentése: a kor átlagpolgári ízlésének megfelelően elkészítve. Másképpen fogalmazva azt jelenti, hogy az adott ételt minden jóval kínálják, amit a betérő vendég szeret. A szakácskönyvekben, valamint a gyakorlatban ez a „minden jó” az összevágott gombából, zöldborsóból, valamint gyöngyhagymából álló ragut jelent.
A JóAsszony gyorsétterem a fentieknek megfelelően az Ön igényeire épül.
Étkezése során a legtöbb embernek manapság fontos a gyorsaság, az alacsony árfekvés, a minőség, a családias légkör, a széles kínálat és mindinkább az egészséges étrend. Önkiszolgáló éttermünk a magyar konyha specialitásait vonultatja fel, a magyar ízlésnek megfelelő, hagyományos ízeket kínálja.
Célunk, hogy a fent említett igényeknek minél inkább megfeleljünk. Éttermünkben a gyorsaságot az biztosítja, hogy a vendég látványpultunkban elhelyezett kész ételekből válogathat, majd azokat azonnal, várakozási idő nélkül fogyaszthatja el. A JóAsszony igazán pénztárcabarát áron kínálja azt a minőséget, amellyel tradicionális éttermekben találkozhatunk. A kiváló minőség annak köszönhető, hogy kizárólag olyan ételekkel foglalkozunk, amelyek a melegen tartó pultban elhelyezve sem veszítenek élvezeti értékükből, 3 óránként felfrissítjük ételeinket és folyamatosan ellenőrizzük a minőségüket. A családias légkör megteremtése érdekében éttermünk arculata a fa melegségére, a természetes színek harmóniájára, a régi időket idéző kékfestő motívumokra, és a magyar zenékre támaszkodik. Munkatársaink kedélyes kiszolgálása tovább erősíti ezt az imázst. Éttermünk kínálatában megtalálhatóak a kedvelt főzelékek, levesek, ragus és szeletelt húsok, valamint a méltán népszerű óriás pizza szeletek. Az egészséges táplálkozás iránti elkötelezettségünk pedig a mindig friss, válogatott alapanyagokban, illetve a vegetáriánus kínálatban mutatkozik meg.
Első értékelő
Megnyitás
2009
Parkolás: Igen
Elfogad bankkártyát? Nem
Pláza Mammut Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - JóAsszony Gyorsétterem
bataviki90 bataviki90
34 értékelés
0 követő
7 plecsni
13 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 18:26

Gyorsétterem a nagymama főztjének ízeivel? Igen, létezik ilyen étteremlánc, méghozzá a JóAsszony. Aki siet, és nem ér rá kivárni, amíg egy-egy fogás frissen elkészül az étteremben, mégsem szeretne mű-ízű sült krumplit és hamburgert enni, annak ez az étterem e tökéletes választás. Sült hús, csirkecomb, tepsis burgonya, mind ugyanolyan gyorsan (vagy gyorsabban) mint egy tipikus gyorsétteremben. Maga a helység egész nagy, így általában könnyen találni üres asztalt, ráadásul a hátsó részről szép kilátás nyílik a Széna térre és az egész környékre. Ha az embernek nincs sok ideje, de hazaias ízekre vágyik, érdemes benézni ide.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés