Jégkert

(4.0) - 5 értékelés
Cím:
1027 Budapest, Bakfark Bálint utca 2.
Telefonszám:
+36-70-3113000
Kategória:
Söröző

További információk

Jégkert Budán a Mamuttal szemben a Széna téren található, bejárat a Varsányi Irén utca felől. A hangulatos szabad téri kerthelyiség májustól szeptemberig várja a vendégeket.

Különlegessége a kártyás rendszer, mely nagyfokú kényelmet nyújt a fogyasztók számára, mivel utólag távozáskor kell fizetni nem kell minden „körnél” a pénztárcánkkal bajlódni. Ide jöhetsz szülinapozni, meccset nézni, ismerkedni vagy beülhetsz egy szimpla baráti csevejre is. Különleges ételekkel, retro óriás hambival, napközben több féle menüvel is várják a vendégeket (az ételeket a Városfal Vendéglő szakácsai biztosítják) és az italválaszték sem utolsó a sörök és a rövidek mellett 20 féle fröccsből is választhatunk.

Minden nagyobb sport eseményt kivetítőn figyelhet a nagyérdemű, de ha nincs kedvünk tévét nézni, csocsóval, biliárddal, tekével is lefoglalhatjuk magunkat.
Első értékelő
Megnyitás
2005. 06. 02.
Fizetési módok: Erzsébet-utalvány, MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Igen
Elfogad bankkártyát? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Jégkert
Sárvári Zoli Sárvári Zoli
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2015. 09. 16. 20:15

Többször jártam már ezen a helyen: meccsnézés, céges buli, iszogatás a barátokkal, egyszer sem csalódtam!

Ági25 Ági25
30 értékelés
1 követő
8 plecsni
17 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 17:54

Ez az a hely, ahol annyi minden vár az emberre, hogy azt sem tudja képzelni. Amíg nem látogatja meg a helyet, addig nem is tudja, hogy létezik ilyen is. A hely a Széna téren található, pont a Mammut 2-vel szemben, így egy alapos bevásárlás után nyugodtan átugorhatunk a Jégkertbe egy kis lazításra. Számomra az első furcsaságot a kártyás fizetési rendszer jelentette, – már nem úgy értve, hogy csak bankkártyával vagy hitelkártyával lehet fizetni – tehát mindenki kap egy kóddal ellátott vendégkártyát, amivel egész nap lehet rendelni, majd távozáskor kell fizetni. Végülis egyszerűbb, mint mindig elővenni a pénztárcát. A Sörtkert rendezvények lebonyolítására tökéletesen alkalmas, legyen az legénybúcsú, születésnap, évfolyam-találkozó vagy kisebb összejövetel. Nézhetünk sporteseményeket, hallgathatunk zenét, melyeket egy lampion segítségével választhatunk ki, és még pincérhívó is működik. A hely specialitása az igazi retro óriás hamburger, amikor a hamburger még tényleg hamburger volt. Itt lehet inni, enni, csocsózni, biliárdozni és még ingyenes wifi is van. Mindenképp érdemes ellátogatni a Jégkertbe, legalább egy este erejéig.

codypomeray codypomeray
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
27 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 13:59

Sosem volt drága hely, pedig elsőre annak tűnhet. Igényes társaságok fordulnak meg, nincs hangoskodás vagy randalírozás. A levegő mindig kellemes, éppen annyi jön be amitől megvan a nyár-feeling, de mégis félig-beltéri. A pultosok kedvesek, jókedélyüek. A választék minden italból széles, így akármi eszünkbe jut, valószínűleg kapható náluk. Folytonos italakciók, sörpad-stílus, igazi nyári beülős hely buli előtt, habár a zene nem igazán pörgeti fel az embert. És főleg nem a vízipipa, amit viszonylag gyakran fogyasztanak a vendégek. Az elmúlt évben talán már (szerencsére) kiment a divatból, úgyhogy erre sincs példa.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
hhanca hhanca
66 értékelés
4 követő
13 plecsni
108 hasznos vélemény
2012. 10. 10. 12:04

Májustól szeptemberig lehet hűsölni ezen a helyen, a többi hónapban jégpályaként üzemel. Különlegessége, hogy a bejáratnál kapunk egy kártyát, amire minden fogyasztásunk felkerül és távozáskor kell fizetni. Minden asztalnál van zeneváltó gomb és pincérhívó, így nem kell a pincérfiúkra vadászni. Az árak átlagosak, viszont a jegeskávéjuk és a limonádéjuk átlagon felüli. Benti és kinti (dohányzó) rész egyaránt van, de az utóbbit mindig árnyék borítja, a magas fal miatt még napsütésben is, ezért érdemes vinni egy kardigánt. Ami zavaró, hogy kötelező 500 Ft fölött rendelni, így amikor főiskolás megbeszéléseket tartunk és csak mások miatt megyek oda, akkor is kötelező rendelnem valamit.