Játékpalota Áruház és Játszóház

(3.5) - 2 értékelés
Jártál nálunk? Mondd el a véleményedet! A jó vélemény...
Vendég felhasználó
Vendég

Értékelj minket:

Nyitva
Cím:
1039 Budapest, Rákóczi utca 36.
Telefonszám:
+36-1-4532391
Kategória:

További információk

Az üzlet a Csillagvár Bevásárlóközpontban található.

Az Óbudán található játékáruház 500 négyzetméteren várja a vásárlókat. Az áruház 100%-ban magyar tulajdonú és több mint 18 éve van a piacon. Az üzlet webáruházt is üzemeltet, az itt megrendelt termékeket lehetőségünk van a Csillagvár bevásárlóközpontban található Játékpalota boltban is átvenni.

Az Élményház szintén 500 négyzetméteren várja a kicsiket és nagyokat felhőtlen kikapcsolódásra. A játszóházban test- és agymozgató játékok állnak rendelkezésre a gyerekeket számára.

Megközelíthető a 34-es és 134-es autóbuszokkal.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Pláza Csillagvár Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Játékpalota Áruház és Játszóház
Gegab Gegab
30 értékelés
0 követő
10 plecsni
26 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 12:16

Bár a játékbolt néhány éve kisebb helyre költözött a bevásárlóközponton belül, azért még most is bőséges a kínálatuk. Iskolai kiegészítők is megvásárolhatók náluk (tolltartó, zsírkréta, ceruza, gyurma, füzetek stb.). A gyerekeink szívesen bóklásznak a sorok között. Nemcsak a három gyermekünknek, de szülinapi zsúrokra is általában itt szerezzük be az ajándékokat. Az eladók kedvesek, segítőkészek. Ha esetleg éppen nincs a boltban az áhított játék, akkor berendelik, és néhány napon belül át is vehető. Nemrégiben láttam, hogy néhány társasjáték ki is próbálható náluk, így az ember nem vesz zsákbamacskát. Törzsvásárlói kedvezmény is igénybe vehető az üzletben.

Árpád Árpád
117 értékelés
2 követő
20 plecsni
121 hasznos vélemény
2012. 05. 22. 10:09

Két születésnapon meg egy spontán játszáson vettünk részt. Nem igazán tett mély benyomást a gyerekekre. Viszonylag kicsike. Két alkalommal alig bírtam bemenni, olyan lábszag volt, amit még egyetlen játszóházban sem tapasztaltam, pedig a gyerekeknek mindenütt le kell venni a cipőt, és nem hiszem, hogy Óbudán, a Csillaghegy környékén a legbüdösebb a gyerekek futóműve. Ha valaki a Csillagvárban van, akkor inkább egy órára a sóhomokzóba vigye a gyerekét - különösen, ha az meg van fázva. Az a saját műfajában sokkal jobb mint ez a játszóház.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Starlight Használt & Új Gyermekruhaüzlet és Játék 1035 Budapest, Kórház utca 25. A Flórián Üzletház mögött. .
2 értékelés
Thumbnail Regio Játék 1138 Budapest, Váci út 168
1 értékelés
Thumbnail Varázskuckó Játékbolt 1037 Budapest, Bécsi út 154.
értékelés