Játék 3

(5.0) - 8 értékelés
Cím:
1075 Budapest, Madách Imre 13-14, B épület Fsz.
Telefonszám:
+36-20-4306427
Kategória:
Játékbolt, Kézműves termékek

További információk

Elsősorban magyar játékkészítők termékeit forgalmazzuk. Megtalálhatóak kínálatunkban Antoni Rozi bábjai / Illangó bébi játékok / Kockafalva fa autói és építőkockái / Marbushka manufaktúra játékai / Lovas Éva, Mangomargitka, Freshka Design babái / Tudor játékcsalád társasjátékai / Masni Mesi párnái és táskái ....
Ezeken kívül saját babaházunk és pörgettyűink bővítik kínálatunkat.
Első értékelő
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Parkolás: Nem
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ingyen WiFi Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
8 korábbi értékelés - Játék 3
Lád Balázs Lád Balázs
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 02. 13. 19:59

Nekem nagyon tetszett a kis bolt hangulata. Nem túlzsúfolt, a kedves lány minden játékot ismer kívülről, belülről!!! Jó úgy választani egy társasjátékot, hogy pontosan tudom a doboz kibontása és hosszú órákon át történő tanulmányozása nélkül, hogy mi van benne és mit kell vele csinálni! Csak ajánlani tudom, ráadásul telis-tele van kreatív, kézműves és nem utolsó sorban MAGYAR játékokkal!!!

Anna Palkovics Anna Palkovics
2 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 09. 18. 18:22

Sikerült nemrég egy bábkészletet vásárolnom itt. A lányom azóta le sem teszi a kezéből. Megértem, mert annyira csodálatos játék, hogy én is jól eljátszadozom vele. Nagyon kedves kis játékbolt. Mindegyik játékot elfogadnám ami itt található. Már tudom, hogy karácsonyra hol fogok ajándékot venni. És nem csak a lányomnak. A feleségemnek is láttam itt kitűzőt meg kötényt. Nagyon jók!

Anna Palkovics Anna Palkovics
2 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 09. 07. 16:33

Ma jártam ebbe a kicsi játékboltba, ahol annak ellenére, hogy milyen pici, minden megtalálható amire egy gyermeknek szüksége lehet. Olyan csodálatos és igényes játékok találhatóak itt, amelyeknek minden gyermekszobába be kellene költözniük.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Gábor7 Gábor7
32 értékelés
1 követő
8 plecsni
33 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 14:26

A Gozsdu udvar egy oldalsó részén bukkantunk egy kicsiny játék boltocskára. A bolt elé kirakott bábok hívtak be bennünket e helyre, ahol kézműves termékek, játékok egyéni választékával találkozhattunk A bábocskákhoz, bábszínház is található. Emellett pici fa autók, babaház, puzzle található ott. Fa íjak, nyilak, kézzel készült hangszerek, díszített párnák, karácsonyfadíszek is kaphatók ott. Picinke bolt, sok odafigyelés húzódik az üzlet választékának kialakítása mögött. A bolt árukészlete teljesen újonnan készül, ám mégis a régi időket idézi, amikor még természetes anyagokat használtak a játékok készítéséhez és ezzel a gyerekek kezébe jó dolgok kerültek. A bolt új, színvonalas társasjátékokkal is büszkélkedik.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 05. 29. 13:55

Már többször voltam ebben a boltban, szívesen megyek vissza máskor is, mert úgy látom nagyon ötletes és értékes játékokat lehet itt találni. Az eladó hölgy csupa szívvel segít választani, látszik, hogy ismeri, amit árul.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 03. 12. 08:30

Szuper bolt.Minden,ami a gyerekeket nagyszerűen fejleszti,ebben a boltban megtalálható.Ezen felül készségesen segítenek az ember bármely igényének kielégítésében.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 02. 12. 21:42

Vásároltam a Játék 3-nál egy "logi-várat" a kisfijamnak, nagy sikert aratott (szinte az egész családban) remek készségfejlesztő és logikai játék, nagyon ötletes figyelmet lekötő érdekes minden gyermek számára. Csak ajánlani tudom mindenkinek......örülök hogy megtaláltam ezt az üzletet. Rengeteg "retro" játék található itt amit az én gyermekeim is szeretni fognak, ahogy én is gyerekkoromban :-)

Vendég felhasználó Vendég
2016. 11. 26. 03:54

Kedves kis hely. Csak ajánlani tudom, ha nem a tömegterméket keresed.