J+J Dent Éjjel-Nappali Fogászat

(3.0) - 9 értékelés
banner
Cím:
1052 Budapest, Haris köz 5, II. emelet
Telefonszám:
+36-20-4772124
Kategória:
Fogorvos

További információk

Fogászati ügyeletünkön időt fordítunk a pácienseinkre, tájékoztatva az adott problémáról, hogy mennyi idő alatt milyen kezelések során, milyen anyagi kereten belül tudjuk megmenteni és gyógyítani a fogát. Legtöbben a fogmegtartó kezelés mellett döntenek, mint például a gyökérkezelés. Erre nappali rendelési időben is sor kerülhet, hiszen időpontot egyeztetve várjuk vissza betegeinket a kezelések folytatására. Fogorvosi rendelőnkben működik konzerváló fogászat, fogpótlás, fogszabályozás, fogápolási szaktanácsadás, szájsebészet, fogfehérítés, röntgen készítés.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
9 korábbi értékelés - J+J Dent Éjjel-Nappali Fogászat
Csalódott rokon Csalódott rokon
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 05. 10. 23:50

MENEKÜLJ....... (Belépéskor a doki arról panaszkodott, hgy sokkal kevesebb ember jár hozzá, mint régen- ez már gyanús volt) Páromat kellett elvinnem 19 órára volt időpontunk majd aki utánunk érkezett azt is előbb behívták..... Flegmák, lekezelőek voltak (sablonosnak hangzik, de nem tudom elmondani mennyire emberszámba se vettek minket...) A kezelés közben arra lettem figyelmes hogy párom kiabál, majd a doki - mikor meglátta hogy nézem, előttem bevágta az ajtót - kioktatta páromat, hogy ne ordítson hanem szoljon (miközben a szájában turkál...?!!!!! EZ NORMÁLIS?!!!) Kihuzta a fogat majd meg kocoktatta az előző fogát és sikerült kiszednie belőle a tömést, tett bele ideiglenes tömést.... Persze bájosan közölte hogy az állandért es ezért is fizetni kell majd... Mikor kérdeztük, hogy mennyibe fog kerülni, megint kioktatott hogy feleseges az árrol beszélni mert az a kezelés közbe derül ki... (es ha nem tudom kifizetni visszacsinalja...?!!!!!) A recepcióstól háromszor kellett kérni a fájdalom csillapítot, amit kifizettünk......vonakodva adta oda...Majd mikor már teljesen hidegen hagyott az anyagi oldala, csak azon voltam, hogy hozzák rendbe... Megkérdeztem hogy akkor csak tömni kell (a tönkre tett fogat), erre az volt a doki válasza, hogy nem tudja és odata egy másik orvos számát.... Egy szájsebész nem tudja megállapítani hogy húzni kell-e a fogat vagy tömni?? GRATULÁLOK NEKIK!!!

Bence Völgyi Bence Völgyi
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2016. 04. 07. 18:22

Kiváló fogászat profi orvosokkal. Gyors kezelések a lehető legkisebb fájdalommal, és legnagyobb hatékonysággal. És persze feszültségoldás mesterfokon :)

Fab Emese Fab Emese
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
2 hasznos vélemény
2015. 03. 16. 19:14

Nekem ajanlottak oket. Tobb gyokerkezelest vegeztek az ajanlonal. Fajdogalt a fogam igy hogy ne legyen nagyobb baj elmentem. Nagyon kedves, huu de helyes fogorvosbacsi fogadott. Megallapitotta a rontgen alapjan, hogy 2 fogam is lyukas, es a nagyobb lyuk nem ott van ahol nekem faj a fogam. Kifurta az egyiket, ideiglenes tomes, mert nem allt el a verzes(!), kesobb tomes. A fajdalmam nem mult el. Visszamentem, es azt mondta, hogy ha tovabbra is faj, akkor gyokertomes. Elmentem egy masik fogaszatra konzultaciora a Moricz korterre. Ingyen egy mozdulattal kiszedtek a ket fogam koze rekedt etlemaradekot. Mikor mar eljottem nem fajt tovabb a fogam. Visszamentem ide, hogy megtudjam mi is van a masik lyukas fogammal. Nahat eltunt minden adatom!!!! a rontgenfelvetel is. Csinaltak ujat es erdekes modon mar nem volt lyukas az a fogam. Van egy gyanum hogy annak sem volt gyokerkezelendo foga aki nekem ezt a fogaszatot ajanlotta. Fabian Emese

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Magyarné Kozma Zita Magyarné Kozma Zita
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 11. 13. 20:24

A J+J Dent Fogászaton 2013 októberében és novemberében jártam-járok.
A problémám hirtelen és nagyon hevesen kezdődött, azonnali segítségre volt szükségem. Vidéken élek, de jelenleg Budapesten vagyok hosszabb ideig, ezért budapesti ismerőseim ajánlottak kiváló fogorvosokat. Ők sajnos csak legalább egy héttel későbbi időpontot tudtak ajánlani. Tudtam, hogy biztosan nem bírom ki, ezért az interneten böngésztem, csak találok valakit, aki közelebbi időpontot tud adni. Sajnos akkor még nem ismertem a kozelben.hu oldalát- bizony, nagy hasznát tudtam volna venni az itt található értékeléseknek.
A J+J Fogászaton még aznap délután tudtak fogadni. Kissé félve mentem, hiszen fogalmam nem volt, hogy hová kerülök. A több rendelős fogászat régi épületben található, de jól felszerelt rendelőkkel. Az megrémített, hogy mennyire fiatal az orvos csapat, tartottam attól, hogy nem lesz annyi gyakorlatuk, tapasztalatuk. De Szonja doktornő végtelenül barátságos, kedves és figyelmes volt, valóban fájdalommentesen, rutinszerűen dolgozott. Pedig volt két húzás, műtét, varrás, sokáig is tartott, de semmit nem éreztem. Sőt, néha még bóbiskoltam is. Igyekszem mindig hozzá kerülni, bár azt el kell mondjam, hogy rajta kívül még két orvos is cserélt csíkot, de ők is nagyon kedvesek és ügyesek voltak. Még a recepciósnál is sokkal kedvesebbek maguk az orvosok. Ma is jártam náluk s a várakozás alatt hallottam a többi beteget, hogy mennyire elégedettek. Ami nagyon fontos, hogy 24 órában dolgoznak vasárnap és ünnepnapokon is. A szolgáltatásuk nagyon széleskörű, külön gyermekfogorvos, éjjel-nappali ügyelet, röntgen, szájsebészet, fogfehérítés, fogékszer, fogszabályozás, korszerű eszközök stb. Az áraik amolyan átlagosak, persze készülni kell pénzzel itt is.
Tényleg jó szívvel tudom ajánlani J+J Dent Fogászatot mindenkinek!
Magyarné Kozma Zita

Vendég felhasználó Vendég
2017. 07. 17. 11:15

Egy kicst összetettebb problémával mentem, igazság szerint csak "tüneti kezelést" kaptam, véglegesen nem orvosolták a problémámat. Tulajdonképpen szerintem ők erre valók, ha hétvégén, vagy éjszaka van gond, akkor lehet oda menni. Maga a rendelő nagyon igényes, a kezelő doktornő kedves volt, viszont nem mutatkozott be, így csak annyit tudok róla mondani, hogy nagyon fiatal volt.

Vendég felhasználó Vendég
2016. 09. 16. 22:23

Több alkalommal jártam náluk,csak + tapasztalataim voltak az ellátással kapcsolatban.Mindig a megbeszélt időben behívtak,fájdalommentesen kezeltek,olyan fogat mentett meg Papp Emese doktornő amit máshol kihúztak volna.Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Vendég felhasználó Vendég
2016. 06. 18. 00:33

Arra gondoltam, hogy mivel 24 órában működnek, nem éri váratlanul őket, ha este 11 órakor bemegyek. Tévedés volt. A recepciós hölgy 1 perc alatt kioktatott, hogy rengetegen vannak, nem tudja, mikor kerülünk sorra. Megjegyzem, a honlapon azt írják, hogy bejelentkezés nélkül is lehet menni. A hölgy nem tágított, de azért duzzogva átadta az adatlapot, kvázi kikérve magának, hogy éjszaka miért zaklatjuk, nyilván aludna. Várakozás után egy fiatal doktornő fogadott, aki sem türelmes, sem kedves, sem előzékeny nem volt. Gyorsan csinált valamit a fogammal és közölte, hogy a többit a kezelőorvosom majd megoldja. Remélem, kitartok addig. MENEKÜLJETEK!!. Miért nem olvassák el ezeket a véleményeket, talán az alábbi panaszkodó orvos megértené, hogy miért nincs annyi páciense.
RF

Vendég felhasználó Vendég
2016. 03. 23. 10:01

Nagyon kedves doktornőknél voltam két alkalommal, szakmailag is nagyon jók voltak, én csak ajánlani tudom mindenkinek. Elmondtak mindent részletesen, és mivel nagyon féltem, nyugtatgattak.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 12. 29. 03:26

Gyors idopont egyeztetes utan vegre bejutottam az egyik fogorvoshoz aki be sem mutatkozott de mivel a fajdalmam Nagy volt csak az erdekelt hogy vegre valaki segitsen. Egy gyors teljes rontgen utan megallapitottak hogy 2 fogamat kell tomni. Kb 1 ora alatt vegzett is a doktorno fajdalommentesen. Ugy 1 ora mulva elviselhetetlen fajdalom erte el az egyik frisson tomott fogamat hazafele vezetve majd masnap reggelig fajdalomcsillapitokon eltem, mivel a cseppet sem kedves holgy aki felvette a telefont es rakerdeztem hogy ez normalis e, kozolte hogy az. Hozzateszem legalabb 5-szor annyira fajt mint tomes elott. Nos masnap ujra felhivtam oket mikor mar a konnyeimmel kuzkodve Nem birtam tovabb és az elobb emlitett cseppet sem kedves holgy kozolte hogy Nem tudnak ellatni meg surgossegileg sem masnap delig. Na itt aztan vegkepp felkaptam a vizet. Magyarul begyujtottek a penzt de amit elrontottak azert Nem vallaljak a felelosseget... Micsoda dolog ez kerem??? Szerencsere a Semmeweis ejjel nappali allami fogambulancian kerdes nelkul ellattak és megallapitottak hogy itt egyertelmuen gyokerkezelni kellett volna tomes helyett. Az biztos hogy en a j+j - t meg az ellensegeimnek sem fogom ajanlani . Minden jot!!!