Istanbul Kebab

(3.5) - 5 értékelés
Cím:
1051 Budapest, Október 6. utca 22
Telefonszám:
+36-1-3541756
Kategória:
Török étterem

További információk

Naponta választhatsz a friss változatos török ételeinkből .
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Istanbul Kebab
Scarlet Crusade Scarlet Crusade
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 05. 08. 13:53

Az egesz csapat hasmenest kapott a tegnapi cucctol (gyros). A srac nem beszelt magyarul, senkinek nem ajanlom. Max az ANTSZ-nek.

codypomeray codypomeray
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
27 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 00:00

Az összes hasonló étterem, de az Istanbul is, elképesztően gyenge minden szempontból. Ahogyan az eladók viselkednek, amilyen nevetséges ételt raknak a vendég elé egész drágán, szinte felháborító. A higiénia szempontjából is vannak hiányosságai az „étteremnek”, de ezeket az emberek általában nem veszik észre, mert általában részegek. Ugyanis a török éttermeknek a belvárosban (nem véletlenül vannak ilyen helyen ) az a titkuk, hogy éjjel-nappal nyitva vannak, és mivel az ittas fiatalok számára nincs más megoldás, esznek egy gyrost. Valóban mennyeien esik ilyenkor egy kis gyros, de érdemes ellátogatni egy ilyen helyre nappal is. Lesznek meglepetések.

I. Noémi I. Noémi
69 értékelés
6 követő
15 plecsni
107 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 11:55

Az Oktogon közelében található étterem igazán jó választás, ha gyorsan szeretnénk valami finomat és laktatót enni. Nyáron igazán kellemes a kiülős részt választva falatozni, de bent is nagyon hangulatos az étterem. Ha épp nincs időnk leülni és megenni a fogást, természetesen elvitelre is kérhetjük. Az eladók mind nagyon kedvesek és gyorsan kiszolgálnak. Nem csak a török ételek ízletesek hanem a magyaros fogások is. A gyros mellé érdemes kipróbálni desszertnek a gyümölcsrizst, ami elképesztően finom.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Gábor7 Gábor7
32 értékelés
1 követő
8 plecsni
33 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 11:31

Kebap és más török étkek, meg persze magyar ételek helye. Helyben fogyasztható vagy és elvihető az ebéd. Barátságos, segítőkész kiszolgálás, ínyenceknek is való laktató, finom ételek. Kellemes étkezőhely. Én, aki válogatós vagyok, kényes a keleti ételekre, nagy örömmel ettem ott. A csirkés táljuk isteni volt. Hagytunk a tányérunkon, mert már nem fért belénk.
A török ételek mellett mozdonykerék méretű rántott húst is árulnak. S volt ott óriási rántott hal is. A személyzettől elhangzó magyar szavakat időnként török szavak színesítik a pulton túlról. Ez garantálja a tradicionális hátteret, támogatottságot és szakértelmet. S bármilyen nagyobb európai nyelven szólsz, valamelyik kiszolgáló tud neked segíteni.
Egy gyönyörű csillár különleges fénnyel borítja be a helyet. Egy adaggal teleeszed magad a belváros közepéhez képest barátságos árfekvésű helyen. Mi más kell egy jó étteremhez? A végén kifelé menet a török szakács mosolyogva és tanult, de szép magyarsággal ránk kérdez: "Finom volt?" Igen! Nagyon!

Vendég felhasználó Vendég
2014. 02. 20. 14:33

A legjobb török hely Budapesten. Nagyon sokszor eszünk itt, soha semmi bajunk nem volt még az ételtől. Ajánlom a Gyros tálat mely mócsing mentes valamint a Güvecset ami isteni finom és a Hassan Pasa fasírtját. Van amikor borjú étel is van a napi menübe, ezeket is érdemes megkóstolni. :)