Iskola

Értékelés 3 értékelés 3.0

Elérhetőségek

Cím: 1061 Budapest , Hegedű utca 3

Telefon: +36-1-4130093


Kategória: Zenés szórakozóhely

Parkolás: Környéken


További információk

Iskola de nem a szó szoros értelmében bár tanulni itt is lehet! Hogy mit? Szórakozást, például! Az iskola egyben művház, vendéglő (Serényi Zsolt vezetésével), borbár, pinceklub, házibuli hely, kiállítóterem és alkotóház is egyben. Itt nem kapsz intőt ha elkésel, de nincs garantálva hogy nem maradsz le valamiről!

Vélemények, értékelések (3)

  • Timmi
  • 121 értékelés
  • 9 követő
  • 15 medál
  • 160 hasznos vélemény
Értékelés
Egész véletlen csöppentünk az Iskolába, eredetileg az Instantba indultunk, csak annyira jó hangulat volt bent, hogy megálltunk körülnézni, aztán jól ott ragadtunk:) Jó volt a zene, a hangulat, szerintem az emberekkel sem volt baj.

Korábban az sem volt tudatos a fejemben, hol is van pontosan ez a hely, de mikor beléptünk, rögtön beugrottak a régi-régi Tűzrakteres emlékek. A helyszín ugyanaz, csak ugye más a neve. Azt is szerettem, ezt is fogom.

Ami viszont rettenetesen idegesítő volt, hogy nem volt ruhatár! Nem is értem, hogy engedheti meg magának egy szórakozóhely, hogy egy októberi péntek este ne legyen ruhatár...Ezért egész este a táskáinkkal meg kabátjainkkal szenvedtünk, hova tegyük őket, hol nem viszik el, hol nem verik le, hol nem tapossák össze. Ezért most csak 3-ast kap. Pedig amúgy tényleg jóhely...
Értékelés
Egyik szombat este itt voltunk a barátnőmmel névnapot ünnepelni.Nagyon ötletes a hely,tetszett a zene is.Jó volt,hogy nem kellett kimenni rágyújtani.Az ital árak sem vészesek.Ami nem tetszett,hogy nagyon sok volt a tizenéves.