Instant

(4.0) - 45 értékelés
Cím:
1073 Budapest, Akácfa utca 51
Telefonszám:
+36-1-3110704
Kategória:
Zenés szórakozóhely

További információk

Az Intstant elvarázsolt erdő két bérházban. Kiállítások, koncertek tánc, beszélgetés, bulik, bárpultok, kültér, beltér ez mind belefér az Instantba!
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Elfogad bankkártyát? Nem
Kutyabarát hely? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
45 korábbi értékelés - Instant
Juhász Olgi Juhász Olgi
2 értékelés
2 követő
0 plecsni
6 hasznos vélemény
2015. 03. 04. 17:13

Hétvégén voltam ezen a helyen,nagyon jó volt:)Mindenki megtalálja a saját zenei stílusát,ingyenes belépő!:)

Varga Edit Varga Edit
7 értékelés
1 követő
2 plecsni
87 hasznos vélemény
2013. 11. 16. 18:44

Ha bulizni akartok fiatalok akkor itt meg találjátok a nektek való szorakozási lehetőséget.Több helyszinen megy egyszerre a buli és nagyon jó.ruhatár is van ahol értékeidet is megőrzik szóval szupi!!!

Takács Lizzy Takács Lizzy
19 értékelés
1 követő
7 plecsni
48 hasznos vélemény
2013. 11. 03. 01:32

Több zenei stílus, ingyenes belépővel a belváros szívében.
Azoknak ajánlom, akik szeretik a nyüzsgést, ugyanis rengetegen szoktak lenni.
Ahogy barátnőm mondta: "Itt minden megtörténhet". Szívbajosoknak nem ajánlom. ;) Kisebb szobácskák is vannak, ahol beszélgetni is lehet.
Dugig van külföldi fiatalokkal, ami miatt szerény véleményem szerint barátságosabb.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Zsu07 Zsu07
32 értékelés
4 követő
6 plecsni
49 hasznos vélemény
2013. 10. 07. 15:59

Egy kis lazulós este alkalmával tértünk be. Kb. 9 óráig nyugodtan elbeszélgettünk, majd az emberkék sokasodni kezdtek... a pincérek a fejünk felett nyúltak át az üres poharakért. Körútra indultunk, lássuk mit tud adni még a hely... a folyosókon még lapjával is alig fértem el. A mosdó sem higiéniai- , sem pedig intimitás szempontjából (pl. az ajtót nem lehet rendesen bezárni- belátnak) nem volt számomra megfelelő.
Hamar le is léptünk...

Kerekes Saci Kerekes Saci
5 értékelés
1 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 15:36

Az Instantot 6 éve ismertem meg. Először még csak a lenti terem volt, ahol mindig nagyon jó koncertek ,DJ-k vannak. A fenti termek ahogy megnyíltak, nagyon felkapott lett a hely. A kedvenc tárgyam a diszkódisznó:)

Horváth Viktória Horváth Viktória
5 értékelés
1 követő
2 plecsni
9 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 11:33

Baráti társasággal úgy döntöttük,hogy itt töltjük a szombat estét.Éjfél körül érkeztünk és még alig volt ember,nem igazán volt hangulat.Az ital árak egész tűrhetőek, a zene annyira nem jött be.Inkább fiatalabbaknak ajánlanám.

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
205 hasznos vélemény
2013. 09. 15. 14:38

A hétvégén baráti társaságban ide tévedtünk. Nyolc óra körül még elég jónak tünt a hely, de amikor a körfolyosós épület dugig lett és megközelíthetetlen lett még az illemhely is, akkor kezdtem türelmetlen lenni. Az állítólagos négy zenei stílusból hármat sikerült megtalálni a tömegben, de förtelmes volt számomra. Nagyon fiatalok járnak ide, az öltözködési stílus is inkább a lazább, stílustalanabb kategóriát képviseli. Talán azért, mert olcsó hely, nincs belépő. Alig hallani magyar szót, tele volt péntek este külföldi diákokkal, akiknek szerintem ez tökéletes hely a lerészegedéshez. Királylányoknak nem ajánlom.

Horváth Szilveszter Horváth Szilveszter
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 08. 26. 09:31

Nagyon tetszett a hely, azt kaptam amit kerestem. Érdekes, különleges! Az italárak valóban magasabbak mint amit a hely alapján gondolnám (Korsó Dréher 620 Ft, kicsit arrébb 490 Ft). A krumplis chips viszont nagy ötlet az italozás mellé! Én ajánlom mindenféleképpen legalább egyszer megnézni!!!!

MissPihe MissPihe
34 értékelés
2 követő
9 plecsni
43 hasznos vélemény
2013. 08. 25. 13:14

Nekem sajnos ár/érték arányban a hely gyenge. Sokan szeretik és szerethetik is. Nekem maga a kiszolgálás minősége sem felelt meg. Elvégre ahol a pénzemet hagyom, ott van lehetőségem kérni is ért minimum egy mosolyt. A zene nem rossz, van minden féle, lehet táncolgatni is, de van hely a pletyizésre is. Kicsit el lehet veszni a körfolyosókon. Végeredményben, ha az árak a kiszolgálással lennének arányosak, akkor biztosan nem várnám el mosolyt. Bocs.

Bettu_ska Bettu_ska
610 értékelés
2 követő
28 plecsni
228 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 15:59

Annyira király hely!!! Sziveszterkor voltam itt és rengetegen voltak, akkora tömeg volt, hogy azt sem tudtam merre állok arccal, de hatalmasat partyztunk itt. Ami a legjobban tetszett, az hogy minden szinten és teremben más stílusú zene szólt és a rózsaszín nyulak vagy mik voltak középre fellógatva. Csak ámultam milyen jó hely. Többre nem igen emlékszem, csak hogy nagyon jót buliztunk itt.

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
259 hasznos vélemény
2013. 04. 27. 22:52

Az egyik kedvenc zenés szórakozó helyemről van szó, ahol mindig nagyon jó érezzük magunkat a haverokkal. Valóban nagyon jól eltalálták a helyet és az összetételét. A mi zenei stílusunknak megfelelő zenét is hallgathatunk, nem csak egy - egy zenei stílus kedvelőire gondolnak. Nagyon szuper baráti összejövetelekhez is.

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
170 hasznos vélemény
2013. 04. 24. 12:10

Már van itt egy tartalmas leírás, nem akarom ismételni, csak egyetérteni tudok vele.:) Még azt tenném hozzá, hogy itt nem a szokásos "miniből kilógó fenekű" tizenévesekkel találkozunk, sőt, nem is 18 az átlagéletkor. (Ha valakit nevettek már ki nála 10 évvel fiatalabbak azért, mert TÉLEN kabátban megy ki a kocsihoz és nem "egy szál szemöldökben", az mindenképp előnyben részesíti az ilyen helyeket.:))
A zenék az igényesebbek közül valók, biztosan mindenki megtalálja a termekben a neki tetszőt.
Mindez még talán több szórakozóhelyre is igaz lehetne a városban, de azért az ritka, hogy falról lógó biciklik és dzsungelnövények között bulizhatjuk át magunkat a következő napba.

Panna0012 Panna0012
22 értékelés
0 követő
6 plecsni
18 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 21:53

Az egyik legfelkapottabb budapesti szórakozóhely. A hét minden napján nyitva tartanak, a belépés pedig ingyenes. Egy régi pesti házat alakítottak át a zenés-táncos bulik helyszínévé, de délutánonként kifejezetten hangulatos a baráti csevejekhez is. Több teremben szolgáltatnak zenét, különböző stílusban, így mindenki megtalálja az ízlésének leginkább megfelelőt. Ráadásul ötletesen és hangulatosan alakítottak ki szobákat, ahová elvonulhatunk kicsit megpihenni, ha már kitáncoltuk magunkat. Ezek a szobák és a szinte labirintushatású környezet adja a hely különlegességét.
Bátran válasszuk a hét bármely napján, ha hírtelen táncolni támad kedvünk, mert a belváros szívében van, könnyen megközelíthető és mindenféle nemzet képviselteti magát, hisz külföldiek is előszeretettel látogatják az Instantot. Bár hét végén, a szokásos party napokon zsúfoltabbak a termek, olykor pusztítóan meleg van, mégis jó választás lehet, ha nem akarunk ezreket költeni belépőre és sokat utazni.

béréka béréka
30 értékelés
1 követő
11 plecsni
42 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 14:34

A „szakma” nagy öregje. Hogyúgymondjam. Mármint a romkocsmáké és a szórakoztatásé. Ami ezáltal nyilván biztonságot is nyújt olyan tekintetben, hogy mindig hozza ugyanazt a szintet. Ami szint nyilván valakinek jó, valakinek meg nem, valakinek meg csak éppenhogy megfelel, ha nincs más. Vagy egyénenként is változó, valamikor jó, valamikor nem. De tagadhatatlanul a pesti éjszakai élet egyik bástyája. A szórakozóhely egy egész bérház, az Instant szép lassan bekebelezte az egészet. Van a beszélgetős rész, ahol a ténylegesen funkciójuknak megfelelően berendezett szobákban ülhetünk le, és persze vannak a táncterek, vagy 3-4, az egész olyan, mintha ismerős ismerősének az ismerősének a gigantikus házibulijában lennénk. Vázolom. Nem ismerünk senkit, viszont óriási a tömeg. A zene olyan, amilyen, általában a többségnek tetsző elektronikus vonal dominál, ha esetleg számot kérünk, vagy lejátsszák, vagy nem. Gyakran eltévedünk a folyosókon, miközben A-ból B-be próbáljuk átverekedni magunkat az iszonyatos embermasszán keresztül. De mivel tényleg senki nem ismer (és jobb is, ha így marad, ismerkedésre abszolút nem ajánlom a helyet), ezért bármit csinálhatunk, tombolhatunk olyan zenére, amit fennhangon alázunk a barátaink előtt és akár még jól is érezhetjük magunkat, csak ne hagyjuk, hogy az első benyomás elijesszen. A házigazda, az Instant alapvetően jófej.

Márkos B. Márkos B.
30 értékelés
1 követő
7 plecsni
32 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 19:50

Este van, lefekszel, elalszol. Álmodban egy bérházban jársz, halak és lepkék röpködnek a fejed fölött. Felmész az emeletre, kopogsz az első ajtón, nyílik, bent színes foltokban hullámzik a fal. Mész tovább a gangon, egy fogorvosi rendelő, leülsz kicsit a liftes székbe, megiszol pár sört. Aztán a folyósón szembejön veled egy kisteherautót vezető rózsaszín medve, integettek egymásnak. A lépcsőfordulóban megkéred a békafejű lányt, hogy mondja meg a falakon ugráló fehér nyuszinak, hogy milyen jó neked itt, csak ne kéne felébredni. De hát nem is kell – válaszolja, hiszen még ébren vagy, ez az Instant.

Lena Lena
23 értékelés
2 követő
9 plecsni
131 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 22:20

Az Instant különlegessége, hogy Budapest legjobb romkocsmái közé tartozik. Olyan érzetet sugall, mintha egy óriási házibuliba csöppentünk volna. A körfolyosós bérházról, a berendezésről, a kis fapadokról a lazulás, a könnyed, felhőtlen iszogatás jut eszembe. Nagy társasággal voltam ott egy tábor utolsó estéjét végigbulizni, kis „útvesztői” kalandosságot sugalltak, és imádtam benne, hogy egyáltalán nem egy szokványos szórakozóhely. Az árak nem a legolcsóbbak, de a zene, a mennyezetről lógó díszlet és a bérház „romossága” alapozza meg a buli hangulatát. Az akadálymentességet illetően az emeleten nem tudtam szétnézni, de az alsó szint minden zeg-zuga tökéletesen bejárható kerekesszékkel.

LD714 LD714
38 értékelés
0 követő
9 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 17:48

Az Instant nagyon ad a marketingre és az állandóan hangoztatott imidzsére, elég csak a facebook-oldalon napi szinten felbukkanó képes-szöveges kiírásokat megnézni. Tény, hogy alig pár év alatt kultikus hellyé nőtte ki magát a budapesti éjszakai életben, amely a külföldiek körében is legalább olyan népszerű, mint az ilyen téren verheettlen Szimpla. Az árak ennek (is) megfelelően nem alacsonyak, és a zenei stílusok között is főként az elektronikus dominál, így nyugodt beszélgetésekre esténként nem a legalkalmasabb hely, de azért lehet találni csendesebb zugokat is, hiszen hatalmas az alapetrület. A pincében található koncertteremben élő zene is van néha, a legjellemzőbb az ősztől tavaszig minden kedden itt megrendezett Random Trip improvizációs est.

Judyka Judyka
32 értékelés
0 követő
7 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 23:02

Mindig nagyon nagyon jól érzem magam itt ;) Az ital árak nem kimondottan diák barátok de kárpotol a remek hangulat. És a nagy terek na meg a nyüzsi, nyüzsi, nyüzsi. Fenomenális kis hely én nagyon szeretem. Igaz ami igaz aki nem kimondottan az Instantdot keresi az nem fogja megtalálni, nincs eldugva de nem kimondottan feltűnő jelenség kívülről. Belül az az igazi romkocsma csak jobb imidzel. Kicsit olyan ha belépsz mint ha álom világba csöppentél volna. Nyulak a plafonon ugrálnak fa van a bár közepén szenzácios megvalósításik és igazán jó ötletek. Piát mindenhol vehetsz, és ihatsz de egy új menő hely megismerése nem mindelhol lehetséges. Ja és ami nem elhanyagolható az az, hogy a város közepén van. Ja és ami még plusz pozitivum, hogy mindenféle frissen csapolt sör kapható. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom.

RolandK RolandK
31 értékelés
4 követő
8 plecsni
30 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 13:50

Az Instant minden bizonnyal nemcsak a Nagymező utca, de az egész budapesti éjszakai élet legfrekventáltabb és legmenőbb helyeinek egyike, de valahogy sose tudta belopni magát a szívembe. Hiába a sok különböző részből összeálló koncepció, amit később mások is megpróbáltak lekoppintani, a hangulat egy kicsit mindig steril, és hiába szólnak a háttérben jó zenék, ezek se tudtak változtatni ezen az érzésen. Igazán kiugróan érdekes programokat nem is szerveznek, így - mivel nekem még az elhelyezkedése miatt is kiesik - megmarad egy örök meg nem értett szórakozóhelynek, ahova legfeljebb egy nagyobb társasággal látogatok el újra és újra.

Ági25 Ági25
30 értékelés
1 követő
8 plecsni
17 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 06:36

Az ember akarva akaratlanul is hall az Instantról, hiszen nagyon sokan járnak ide – még külföldiek is - így én sem maradhattam ki, e tényleg elvarázsolt erdő nyújtotta élményekből. Ellátogatásom főleg akkor vált nyilvánvalóvá, mikor mondták, hogy ingyenes és hogy minden nap van valami program. Ami a legjobban tetszett, fűtött és fedett dohányzóhelység! Végre nem kellett kint fagyoskodni az utcán. Ki akarna ennél többet? A hely díszítése elég morbid, bár én kedvelem ezeket a megoldásokat, mint repülő disznó, nyulak a falon, baglyok és egyéb hallucinációt keltő abszurd megoldások. Remek romkocsma, több terme is van, bár az árak kissé magasak, de ezt leszámítva nagyon valószínű, hogy többszöri célpontom lesz hétvégenként