Indiánvár Nemzetközi Óvoda és Gyermekközpont

0 értékelés
Cím:
1028 Budapest, Brassó u 5.
Telefonszám:
+36-20-3169316
Kategória:
Óvoda

További információk


Az Indiánvár Nemzetközi Óvoda Közhasznú Nonprofit Kft által működtetett nemzetközi óvoda. Óvodánkban egyszerre két csoport működik, az egyikben a használt társalgási nyelv az angol, itt a foglalkozásokat magas képzettséggel rendelkező angol anyanyelvű, ill. angolul anyanyelvi szinten beszélő magyar pedagógus vezeti. A másik csoportban a társalgási nyelv a magyar, ahol az angolul magas szinten beszélő pedagógusunk játékos nyelvoktatási módszereinek köszönhetően az angolul nem beszélő gyermekek is nagyon hamar elsajátítják az angol nyelv alapjait. 12-20 fős csoportjainkba 2 évestől 7 éves korig fogadunk gyermekeket. A csoportokban dolgozó két-két pedagógus mellett különböző szakoktatók segítik a gyermekek fejlődését. Óvodánkba a felvétel folyamatos.

Az óvoda által választott tartalmi keret-koncepció, amely az összes tevékenységet összefogja, az amerikai indián kultúrákat veszi alapul. Ez a téma nem csak kedvelt a gyermekek számára, hanem szervesen összeegyeztethető a Nevelési Programunkban megfogalmazott pontok mindegyikével a táplálkozástól a kézművességig. A mi oktatási-nevelési céljaink és tevékenységeink a sokszínűségük ellenére is egy szerves egységet képeznek a természetesség jegyében és a természettel összhangban. A bútorok és a berendezések kiválasztásában, valamint a természetes és környezetbarát anyagok, festékek alkalmazásakor is ez az elv vezérelt bennünket.

Az indián kultúrák általunk alkalmazott elemeinek előnyei még, hogy egyszerű, szép, nemes voltuk miatt a gyermekek fantáziájának kiváló élénkítői. Az óvodások könnyen és szívesen elsajátítják nem csak tartalmait, hanem az értékrendet is, amit közvetítenek: a természetszeretetet, a toleranciát, a tiszteletet és alázatot minden előtt, ami értékes.

Óvodán belüli tevékenységek:
Kreatív gyerektánc
Aikido
Gyermekjóga

Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Indiánvár Nemzetközi Óvoda és Gyermekközpont

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Fuji Japán Étterem 1021 Budapest, Csatárka utca 54.
8 értékelés
Thumbnail Dr. Hajdú Ervin István fogorvos 1037 Budapest, Bécsi út 268
27 értékelés
Thumbnail Pearl Harbor Bar & Bowling 1032 Budapest, Bécsi út 136
10 értékelés