In-team Szféra

(5.0) - 3 értékelés
Cím:
6000 Kecskemét, Csongrádi út 7
Telefonszám:
+36-20-4666999
Kategória:
Szexshop

További információk

Néhány szóban...

Az In-team szféra szex shop 2003. szeptemberében nyitotta meg "kapuit" az érdeklődők előtt. A vevőkör és a törzsvásárlók köre azóta is napról-napra bővül. Az elzárkózás középkori légköre szerencsére lassan a múlté, hiszen ma már egy rohamosan globalizálódó világban élünk, ahol a szerelem, az erotika és a szexualitás kérdéseit nem kezelik elítélően, ellenkezőleg; ezek nyílt fórumot, publicitást kapnak. Ha szeretné még jobbá tenni a jót, ha szeretne valamilyen emlékezetes és izgalmasan új ajándékkal kedveskedni párjának, partnerének, ha csak önmaga szórakozására keresgél, vagy ha egy mókás huncutsággal lepné meg barátját, kollégáját, ismerősét, nézzen be hozzánk és bízza döntését a fantáziájára! Üzletünk Önt is szeretettel várja hétköznapokon 10-18, szombatonként 10-13 óráig KECSKEMÉTEN, a Csongrádi út 7. szám alatt.

Rövid ízelítő...
Nálunk megtalálja az erotika tarka világának szinte valamennyi ma kapható termékét. Ha az elképzelésének megfelelőt mégsem sikerülne meglelnie az üzletben, a számos katalógus valamelyikéből kódszám alapján kiválaszthatja azt. Mi rendelését még aznap továbbítjuk, így Ön a terméket 1-2 napon, de legkésőbb 1-2 héten belül át is veheti.
A szexi fehérneműk rajongói üzletünkben minden bizonnyal meglelik a számukra legizgatóbb csábító "alkalmi" öltözéket, de akár holland és német katalógusainkból (Rimba, Soft Line, Hustler, Sharon Sloane, Electric) is válogathatnak. Vibrátorok, művaginák, péniszpumpák, gésagolyók, erotikus ajándéktárgyak, S/M-termékek, és egyéb kiegészítők terén is kielégítő választékot találhat itt a polcokon minden érdeklődő. Gumihölgyeink, -uraink egyaránt sejtelmes mosollyal várják a legény-, ill. -leánybúcsú napját, illetve azt a napot, amikor végre kiszabadulhatnak doboz-börtönükből...


A partner számára extra örömöket nyújtó izgató,- erekció-megtartó,- magömlés-késleltető gyűrűk zselés és latex -mechanikus és vibrációs- változatait is széles választékban kínáljuk. Síkosítók terén a német JOYDIVISION termékcsalád Európában több éve piacvezető AQUAGLIDE és BIOGLIDE néven ismert termékeinek teljes palettáját kínáljuk, köztük különféle gyümölcsös ízesítésű, ehető vizes-alapú zseléket, valamint az extra-hosszan síkos szilikon-bázisú síkosítókat, illetve különféle masszázsolajokat. Kínálatunkban szerepelnek még a Durex, Excite, Megasol, LifeStyles, Wet, Astarte és egyéb neves gyártók márkás készítményei is.
Gumióvszert választhat natúr, érdesített, bordázott, világító, figurás, magömlés-késleltető, XXL-es méretű, színes, vagy ízesített (gyümölcs, csokoládé, menthol, stb.) változatban is


Üzletünkben Forgalmazzuk több neves magyar és külföldi kiadó DVD-it is. A speciális, -csak szexshopokban megvásárolható- S/M, extrém,- ill. bizarr filmekből is különleges választékkal várjuk az érdeklődőket. A folyamatosan bővülő aktuális készlet mintegy 1500 db DVD-lemezből áll, melyek árát a közelmúltban radikálisan csökkentettük! Filmjeinket a ma piacon lévő összes kategóriából a lehető legigényesebb szempontok szerint válogattuk össze.

FIGYELEM ! D V D-A K C I Ó ! ! !
AZ ÖSSZES DVD FILM ÁRÁBÓL MOST EGYSÉGESEN MÍNUSZ 20% ENGEDMÉNYT ADUNK!

A média-kínálatot hazai és külföldi szex,- ill. pornólapok is gazdagítják. A régebbi kiadású lapok eredeti árukhoz képest akár mínusz 50-70%-os kedvezménnyel kaphatók!
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - In-team Szféra
Vendég felhasználó Vendég
2016. 09. 22. 14:09

Párommal mindent megtaláltunk, amit kerestünk. ☺

Vendég felhasználó Vendég
2015. 10. 27. 15:16

Korrekt kiszolgálás, jó árak.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 03. 03. 16:43

Teljesen korrekt kis hely korrekt árakkal és korrekt választékkal.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Jakó Cukrászda Anna Kávéház 6000 Kecskemét, Petőfi Sándor utca 7
16 értékelés
Thumbnail Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely 6000 Kecskemét, Gáspár András körút 11.
4 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés