Ilka Csárda Panzió

(4.0) - 4 értékelés
Cím:
2131 Göd, Pesti út 93/a
Telefonszám:
+36-27-336303
Kategória:
Csárda

További információk

- Étterem:

Nálunk mesés gasztronómiai élményben részesülhet a magyar konyha halhatatlan remekeivel.
Három termünk és látványkonyhás teraszunk minden vendégünk igényt kielégíti.

- Rendezvényterem:

Csárdánk rendelkezik egy teljesen elszeparált rendezvényteremmel, mely kiválóan alkalmas harminc fős rendezvények, üzleti tárgyalások és tréningek lebonyolítására.

- Esküvők szervezése

- Panzió:

Az emeleten kialakított panziónkban minden szoba saját fürdőszobával, televízióval és központi légkondicionálóval rendelkezik.

Szolgáltatásunk például a korlátozás nélküli ingyenes WI-FI kapcsolat, a többféle választható reggeli, számlavezetés cégek részére vagy éppen a környék és a Duna part lóháton való bebarangolása.
Első értékelő
Fizetési módok: Accor/ Edenred - melegétkezés, Amex, Átutalás, Erzsébet-utalvány, Készpénz, Maestro, MasterCard, Mastercard Electron, Sodexo melegétel utalvány, SZÉP-kártya, UnionPay, Visa, Visa Electron
Parkolás: Saját parkoló
Elfogad bankkártyát? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Ilka Csárda Panzió
L.Erika L.Erika
14 értékelés
0 követő
5 plecsni
35 hasznos vélemény
2013. 11. 07. 19:41

A kaják fogjuk rá,-mert a fűszerezés tűrhető,ha eleget ittál -hogy jók, bár nem vágyik rá az ember másnap is, ha megkóstolta.Kissé igénytelenek olaj-zsír ügyileg,és ez nem túl jó.Nem olcsó hely!Nem is túl igényes.Az adottságaikat egyáltalán nem használják ki, illetve kizárólag a jó helyükre alapoznak,de elakadtak egy szinten évek óta és semmiben nem fejlődnek,változnak pozitív irányba.A kiszolgálás is ezt mutatja.A pincérek ugyan kedvesek,udvariasak,ám nagyon ráérősek,kis forgalom esetén is.Talán nem könyveket kelleni árulni a bárpulton-mert arra ott vannak a könyvesboltok-hanem a vendégeket megfogni és megtartani,kevesebb unalommal,nagyobb lelkesedéssel.A panzió is hagy kívánnivalókat maga után.A tisztaság elsődleges kellene legyen,mégsem az.Ha pedig csak szerelmi légyottokra tartják fenn,ami nyilvánvaló,akkor azt jelezni illene az igényesebb vendégek irányába is,hogy ne legyenek elvárásaik a kiírtak szerint.Meggondolandó,hogy ott együnk-igyunk-e, már csak a magas árak miatt is. Van a környéken olcsóbb, magasabb színvonalú hasonló hely több is!De olyan is, amely olcsóbb,viszont magasan veri az Ilkát minden téren! Pl egy olyan kerthelységben illene a műanyag asztalokat,székeket,agyon használt terítőket már lecserélni,ám erre sem adnak.Akkor mit várhatunk azokon a területeken a szolgáltatásban,amik nem láthatók ennyire? Vagy oliva helyett is mást kapunk?

Vajda Julia Vajda Julia
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 10. 08. 14:08

Nagyon hangulatos a kerthelyiség, jó időben nagyon kellemes helyszín meghitt vacsorához, de akár nagyobb társaságnak egyaránt. Javaslom kipróbálásra a vaddisznó-ragulevest,az egyik legízletesebb leves az étlapról!

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
329 hasznos vélemény
2013. 05. 27. 11:05

Szép hely,remek ételek.Ár-arány érték jó.Forgalmas a főút.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Kovács Margit Múzeum - Pest Megyei Múzeumok Igazgatósága 2000 Szentendre, Hunyadi János u. 1.
7 értékelés
Thumbnail Józsi Fagyizó 2131 Göd, Kossuth tér 1
3 értékelés
Thumbnail Dr. Vecserka Zsolt gyermekorvos 2131 Göd, Pesti út 81
3 értékelés
Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
281 hasznos vélemény
2013. 05. 21. 09:59

Pazar környezet, és ritka ételek is szerepelnek az étlapon!