Ikon Bisztro Budapest

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1074 Budapest, Dohány utca 12
Telefonszám:
+36-70-9495219
Kategória:
Magyar konyha

További információk

Az étterem magyaros ízekkel várja vendégeit valamint lehetőséget biztosít zártkörű rendezvények lebonyolítására.
Megnyitás
2013
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Ikon Bisztro Budapest
Vendég felhasználó Vendég
2013. 10. 14. 21:00

Múlt hét pénteken barátnőim invitálására ellátogattunk munka után a Dohány utcában található Ikon Bisztróba. Belépve a hely nagyon kellemes benyomást keltett. Elegáns stílus, modern építészeti elemek. És a csillár...oda voltam érte.
Az asztalokon egy kis bödönben smarties cukorkák voltak..sok...ez már jó pont volt nálam. Az este kellemesen telt, szinte minden nap van valamilyen koncert. Mi épp egy Zola által előadott akusztikus koncerten találtuk magunkat. Kellemes légkör fogadott minket, bár a zene hangos volt ahhoz képest, hogy nem olyan nagy a hely, így beszélgetni nem nagyon tudtunk. Ellenben ott voltak a színes cukorkák. Amikor azt gondoltam, hogy jó elég, csak nem fogom magamba tömni egész éjszaka a kis bogyókat, gondoltam megnézem az étlapot. Választottam egy padlizsánkrémet. Az étlapon tortilla chipssel ajánlották, de mondtam, hogy azt nem szeretnék. A felszolgáló szó nélkül felajánlotta, hogy pirítanak hozzá kenyeret, ha úgy megfelel. Megfelelt. Ilyen finom padlizsánkrémet nagyon régen ettem. Füstös íze volt és digoni mustárral készítették..Az ínyencek mindenképpen próbálják ki.
Miközben falatoztam, a barátnőim pedig élvezték a zenét és megpróbáltak beszélgetni, feltűnt,hogy több ember megy le az alsó részbe. Megkérdeztük a felszolgálótól, hogy mi van ott lent. Egy terem, ami szülinapokra, névnapokra és minden egyéb neves alkalomra lehet kibérelni. Éppen szülinapoztak odalent. Egy-két embert látva, pont celebek voltak. Szóval, ha valaki oda van a hírességekért, akkor járjon többször erre a helyre, mert igen könnyű beléjük futni.
Az árak viszonylag magasak, de belvárosi viszonylatban pont megfelelő, a kiszolgálás első osztályú - a felszolgáló sokat mosolyog- a hely nagyon modern és központi helyen van.
Szóval mindenkinek ajánlom akár randira, akár baráti beszélgetésre (remélem a hangerőt megoldják) akár csak egy pohár borra.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés