IKEA Bútoráruház

(4.5) - 21 értékelés
Cím:
1148 Budapest, Örs vezér tere 22
Telefonszám:
+36-1-4603160
Kategória:
Bútorbolt

További információk

Svéd bútoráruház magyarországi üzlete. Az Ikeában pincétől a padlásig be tudjuk rendezni lakásunkat, mindent megtalálunk egy helyen. A megvásárolt termékeket lapra szerelve kapjuk készhez és otthon mi magunk állíthatjuk ezeket össze.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
21 korábbi értékelés - IKEA Bútoráruház
Finci Finci
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 06. 28. 15:16

Modern bútorok, jó árak.Ha ott járunk mindig eszünk is valami finomat. itthonra narancsdzsemet mindig hozunk.

Pintye Katalin Pintye Katalin
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 07. 21. 12:42

imádom, sokszor itt töltjük az egész hétvégét a párommal. sokat nézelődünk, próbálgatjuk a bútorokat és ha megéhezünk lent ott a finom étterem, ahol pesten a legolcsóbban tesszük tele a hasunkat! mindenkinek ajánlom, aki időmilliomos

B. mariann B. mariann
30 értékelés
2 követő
4 plecsni
28 hasznos vélemény
2013. 12. 08. 19:25

Tegnap jártam AZIKEA-ban :P Természetesen nem önként és dalolva, nem vagyok én őrült hogy a karácsony előtti időszakban ilyesmire vetemedjek, hacsak nem muszáj. Most muszáj volt, és így gondolhatta kb. Budapest lakosságának fele is.... SK. készítésű ajándékokhoz kellett (volna) vásárolnunk hozzávalókat, és mivel kifogytunk az ötletekből hol találhatnánk meg ezt-azt, végső megoldásként kitaláltuk hogy szombat, rövid munkanap révén délután elmegyünk az Örsre, eszünk fincsi húsgolyókat, és beszerezzük amit szeretnénk.
Az étterem zsúfolásig tele volt, de legalább megtapasztalhattam, hogy nagyjából 15 év alatt mennyire megváltoztak a szülői szokások, az én gyerekeim 5 évesen azt sem tudták hogy mit jelent az hogy bio, nemhogy tudatosan azt választották volna (bár soha nem fogom megérteni ezt a bio-őrületet, főleg annak fényében, hogy a bio-körtelé mellé a szülő megveszi a mindenféle színezékekkel telipakolt sütit, ami amúgy irtóra finom!!!!), bár az is tény, hogy gyerekkínzásnak tartom, ha valaki egy ilyen helyre mint családi eseményre, magával cipeli a gyerekeit. Ilyenkor hol van a gyerekvédelem???? Na mindegy....
Az étteremből egyből a piactérre mentünk - igyekeztünk célirányosan mozogni - teljesen ledermedtünk a látványtól. Mint egy kínai piac, tele használhatatlan és ízléstelen néhol giccses termékekkel, semmi koncepció, semmi karácsonyra utaló hangulat. Aztán amin totál kiakadtam, amit nem tudtam azóta sem kiheverni, az egy plüss farkas, (természetesen rájöttem, a Piroska és a farkas c. meséből mintázva), aminek a szájából kilógott a nagymama feje, persze ki lehetett szedni az egész nagymamát, és akkor egy szalagon ott lógott a farkas fején :P :P :P
10 perc után úgy éreztem megfojt a hely, nem találtunk semmi használható, megvehető terméket, zsongott a fejem a zsivajtól, a hangosbemondótól, mii kb. percenként szólított fel szülőket, hogy tán ki kéne venni a gyereket a megőrzőből. Jó volt egynéhány gyerek is, aki meg szépen elkallódott a shoppingoló szülő mellől :( Legalább 15 éve nem voltam AZIKEA-ban, és azt érzem, hogy legalább 15 évig ismét nem kívánok elmenni oda, hacsak nem a húsgolyók miatt, de az már egy másik történet..... :(

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 5
49 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Fővárosi Állat- és Növénykert 1146 Budapest, Állatkerti körút 6-12.
123 értékelés
Szabó Julcsi Szabó Julcsi
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2014. 04. 01. 21:33

Az ikea számomra a mennyország. Imádok járkálni a bútorok között, elveszni térben és időben. Ha nem kell semmit vásárolni, még akkor is hatalmas élvezet itt tölteni 1-2 órát és amúgy is mindenki tudja: olyan nincs, hogy valaki üres kézzel jöjjön ki egy IKEA-ból :)

Edit. Varga Edit. Varga
4 értékelés
0 követő
3 plecsni
6 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 15:51

A legjobb lakberendező áruház Budapesten. Az árak megfizethetők és mindent, amire szüksége van az embereknek megtudnak vásárolni otthonukba vagy akár irodáikba. Vásárlás előtt vagy után pedig átlehet menni az éttermükbe.

Nagy Szilvia Nagy Szilvia
30 értékelés
1 követő
5 plecsni
81 hasznos vélemény
2013. 12. 31. 22:12

IKEA... hogyan is kezdjem, mit írjak róla? Szívből jön, ha azt írom, hogy régebben szívem legnagyobb csücske volt. Igen, sajnos mostanában csalódnom kellett mindkét áruházban. Mind a Budaörsi, mind az Örs Vezér téri vesztett a színvonalból. "Kissé" mindkettő megkopott. Zavar, hogy amit anno szerettem benne, elveszett. Sajnos már nem tudom azokat a poharakat beszerezni, amiket pl 6 hónapja vásároltam. Eltört belőle, vettem volna, de nincs. Ugyanez a fali panel. A honlapon még ott van, de nem kapható már. Sok sok ilyen dolog van, most cseréljek le mindent?
Valaki itt írta, hogy az olcsóbb bútorokat itt lehet beszerezni, hát pl. kanapék nem olcsók, sőt... Persze vannak nagyon olcsó holmik, és jó tudni, hogy környezettudatosak...stb. De vissza kellene találni a gyökerekhez itt Magyarországon is, hogy tényleg jó legyen bemenni, mert gyanítom Svédországban nem így néz ki az IKEA sem.
Mindezektől függetlenül rajongója vagyok a stílusnak, és fogok ott vásárolni, de kérem javítsanak az "imidzsen".

Noémi Lőrincz Noémi Lőrincz
14 értékelés
0 követő
4 plecsni
28 hasznos vélemény
2013. 12. 05. 23:38

Szeretem a letisztult formáit. Megfizethető és most már ár/érték arányban a legjobb. A képkeret és gyertya rész a kedvencem. Annyira jól vannak a termékek kitéve, hogy ha vki bemegy erre a részlegre, akár csak egy gyertyát is, de muszáj vásárolni.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2013. 11. 18. 22:29

Tulajdonképpen az egész lakásom IKEA, ha szabad ilyet mondani. És ezzel nem én vagyok az egyedüli. Ez pedig nem véletlen:) Tényleg tökjó dolgokat lehet kapni náluk, ahhoz képest, hogy olcsók, még szépek is, fiatalosak, minőségiek! A kiegészítők is zseniálisak, nem lehet ellenállni nekik, ez meg az mindig landol a nagy sárga meg kék táskában.
Amit még imádok az IKEA-ban az...nem, nem az étterme, hanem a honlapja! Én, igazi onlányként rengetegszer felnézek, újdonságokat keresek, bevásárlólistát gyártok, Family-ajánlatokat csekkolok, állandóan azt tervezgetem, mit vegyek legközelebb, na meg az inspirációgyűjtés... Az fontos!
És kóstoljátok meg a Pepparkakor mézeskalácsot, így karácsony tájékán az a kedvenc!:)

Kovács Amarilla Kovács Amarilla
4 értékelés
0 követő
3 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 11. 16. 11:12

Mit is mondhatnék, az Ikea az Ikea. Szerintem igényes bútort nem itt kell venni, de olcsót igen, és amiben verhetetlenek, az a sok kiegészítő, apróság, csecse-becse - azokért tényleg érdemes benézni ide!

Pécsi Zoltánné Brigi Pécsi Zoltánné Brigi
44 értékelés
0 követő
6 plecsni
58 hasznos vélemény
2013. 11. 16. 00:58

Imádjuk az Ikea family klubot. :) Imádjuk a játszóházat. Imádjuk a petákgyűjtést! ;) Nagyon gyerekbarát hely. Vannak jó drága cuccok, de jó sok mindenhez hozzájuthatsz szinte fillérekért. Tegnap például ollókat, filctollakat és dekorációs termékeket vettem a papírboltos árak töredékéért. Innen van az iskolatáskánk is, amire a gyerekek gyűjtötték a petákokat. Szép is, jó is, s ráadásul 3 év rá a garancia. :) Most már jó kis karácsonyi hangulat van ott, gyönyörűséges csecsebecsékkel. Nem mellesleg "free wifi" és isteni csokis fánk is van. :)

Tóth Andrea Tóth Andrea
16 értékelés
0 követő
3 plecsni
21 hasznos vélemény
2013. 11. 09. 12:55

Elég "sok" mindent sikerült beszerezni, bár volt amikor kissé hiányosan, vagy nem megfelelő minőségben tudtuk megvenni, amit szerettünk volna. Ez persze csak a kibontást követő pillanatokban derült ki. Érdekes volt egyszer például, hogy vettünk egy asztalt.. amit épp akkor nem avattunk fel, hanem egy félévvel, évvel később. Össze akartuk rakni, és egy fontos eleme hiányzott.Sajnos a problémát nem megfelelően orvosolták. Pedig elméletileg benne van a szolgáltatásaik között?!
ami nekem nem tetszik benne annyira, az az, hogy leginkább olyan nagyobb bútorokat lehet itt vásárolni, amik leginkább magas, és nagy épületekbe, lakóingatlanokba valók. Na de mi van azokkal, akik elég kis helyen élnek.az ilyen helyen sokszor még a kicsi is nagynak számít.az eladók meg nem éppen a legkedvesebbek, mikor az ember kérdéssel fordul hozzájuk..

Harsányi Anikó Harsányi Anikó
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 11. 07. 16:15

Bármit vettem ott, a mai napig használom őket. Az asztalom, a lámpám, az ágytakaróm és még sok egyéb hasznos holmit köszönhetem ennek az áruháznak. Arról nem is beszélve, hogy mindig udvariasak voltak az eladók és minden számomra fontos információt megosztottak velem. Az étterem külön jó, mikor a sok nézelődés, keresgélés után, elfárad és megéhezik az ember. Ha csak belefért az időmbe, mindig szakítottam időt egy ebédre vagy egy könnyű vacsorára. És ami nem utolsó szempont : hogy egészségesen étkezhet az ember (vagy a lánya).

K. Vivien K. Vivien
18 értékelés
1 követő
5 plecsni
21 hasznos vélemény
2013. 11. 06. 19:01

Imádom a kekszüket amit lehet kapni náluk.Ha gyertyát akarok venni akkor oda megyek.Nagyon jó illatuk van az illatosítottnak és,ha már meggyújtottunk azután is lehet érezni az illatát. :) Valahol álmodozni is jár oda az ember,hogy hogyan is kéne berendeznie a lakását.A szívecskés párna a LEGJOBB aminek van 2keze!!! :D

Iván Kertész Kati Kertész Iván Kertész Kati Kertész
17 értékelés
0 követő
3 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 11. 02. 16:31

A KEDVENC BÚTORÁRUHÁZUNK! NAGYON CSALÁDIAS HANGULATÚ, SOKSZOR NEM IS VÁSÁROLNI, HANEM IDŐTÖLTÉSBŐL MEGYÜNK ODA. RENGETEG PRAKTIKUS APRÓSÁG IS KAPHATÓ, MELYEKET JÓL TUDUNK HASZNÁLNI. AZ IKEA FAMILY KLUB TAGJAI IS VAGYUNK, EZEKKEL OLCSÓBBAN TUDUNK VÁSÁROLNI! NAGYON JÓ AZ ÉTTERME!

Balogh Piros Balogh Piros
4 értékelés
0 követő
3 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 10. 30. 20:49

Legalálbb 200 karakter? Hát az nem ügy! Ez a bútoráruház nem csak bútoráruház. Játszóház-étterem-áruház egyben. A hot-dog világbajnok, a bútorok jó ár-érték arányúak, a játszóház a kislány kedvence. Kell ennél több?

John Smith John Smith
12 értékelés
0 követő
4 plecsni
17 hasznos vélemény
2013. 10. 05. 12:48

Nem sokban külömbözik az Örs vezér téri IKEÁ-tól csak újabb picit.
A világ legnagyobb (svéd) lakberendezési áruház lánca, itt mindenki megtalálja ami otthonának ha nem is feltétlenül leg igényesebb de költséghatékony berendezéséhez kell.
Kiegészítők, bútorok, matracok, lámpák, égők, dekorációs kellékek, virágok... és az olcsó büfé. :)

Zsu07 Zsu07
32 értékelés
4 követő
6 plecsni
49 hasznos vélemény
2013. 10. 04. 15:13

Mi szem-szájnak ingere...mondhatnám. Érzékszerveinknek kielégítő látványt, ötleteket, kínálatot találhatunk. Bármikor el tudnék költenni bármennyit, így kb. 5 házam is lehetne :)
De viccet félretéve: A bemutatótermi részben imádom, hogy a meglévő tervek alapján önmagadat is oda tudod helyezni térbe, így kipróbálhatod milyen érzés is épp az a kombináció... nagyon jó ötleteket lehet hazavinni. Viszont a kedvenc: a piactér. Kiegészítők a mániáim, így sosem térek haza nélkülük! :)

Szilágyi Szofi Szilágyi Szofi
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
6 hasznos vélemény
2013. 09. 22. 07:19

Régóta kedvence az egész családnak. Sok szép dolgot vásároltunk már itt. lefotóztam praktikus, egyedi ötleteket Tőlük és az asztalos elkészítette. Ha Pesten járok, benézek mindig. Az étterem is szupi

Windt Erika Windt Erika
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 09. 15. 21:22

Imádom az ötleteiket, a kreatív megoldásaikat, a termékek szín skáláját, a gyermek közeliségüket. A nyitvatartási időt. Könnyen meg lehet találni bármit a polcokon. Szakemberek vesznek körül vásárlás közben.

Petró Zsuzsa Petró Zsuzsa
10 értékelés
0 követő
3 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 09. 11. 17:14

Itt mindent megtalálsz ami a lakberendezéshez szükséges. A lányaimmal szoktam ide járni, imádjuk a labirintus szerű bemutatóikat. Mindent ki lehet próbálni, jó pihenni egyet a kényelmes kanapékon. Talán a fürdőszobai árú választék kicsit nagyobb lehetne. Itt kapható ráadásul a legfinomabb és legolcsóbb Hot Dog, fagyi és fánk! Élmény a vásárlás!