II. Rákóczi Ferenc Gimnázium

0 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Keleti Károly u. 37.
Telefonszám:
+36-1-2122995
Kategória:
Gimnázium

További információk

2005 óta az ELTE külső gyakorlóhelye vagyunk, így időnként tanár szakos hallgatók végzik nálunk tanítási gyakorlatukat. A legkiválóbbak közül választjuk ki szükség szerint az új kollegáinkat. Kompetencia alapú oktatás biztosítja tanulóink hatékony felkészülését a kétszintű érettségi vizsgára és a felsőfokú továbbtanulásra. A hagyományos pedagógiai eljárások mellett, a hatékony tanulás szervezési módszerek, mint a projektmódszer, a kooperatív tanulás jellemzi tantestületünk munkáját.

A kötelező érettségi tantárgyakon (magyar nyelv és irodalom, történelem, matematika, idegen nyelv) kívül az iskola által tanított egyéb tantárgyakból is biztosítjuk az emelt szintű érettségire a felkészítést.

Az idegen nyelvek tanítására kiemelt figyelmet fordítunk, ezért diákjainknak lehetőséget biztosítunk a magas óraszámú nyelvi programok mellett a külföldi nyelvgyakorlásra is. Több nemzetközi programot szervezünk az angol, a német, a francia és az olasz nyelv gyakorlására.

A hatosztályos gimnáziumi képzésünkben a tehetséggondozást tekintjük legfőbb feladatunknak. Indítunk humán orientációjú, reál orientációjú, nyelvi előkészítő, emelt szintű rajz, emelt szintű biológia és Európai Uniós ismeretek profilú osztályokat.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - II. Rákóczi Ferenc Gimnázium

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés