Iguana Bar & Grill

(4.5) - 9 értékelés
Cím:
1054 Budapest, Zoltán utca 16.
Telefonszám:
+36-1-3314352
Kategória:
Mexikói étterem

További információk

Az Iguana Bar&Grill autentikus mexikói, amerikai étterem a Szabadság téren a Zoltán utcában található. Az étlapon szinte minden szerepel ami mexikói, sőt az ételek neve mellett nem csak az összetevőket, hanem a csípősségüket is megismerhetjük - illetve lehetőség van a csípősség erősségén változtatnunk a kívánt fogásnál - , valamint jelezve vannak a vegetáriánus ételek is. Nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi friss alapanyagokra, melyek nagy részét egyenesen Mexikóból importálják. Italválasztékuk is erős, sok féle tequila-t, mexikói söröket és koktélokat próbálhatunk ki.

Hétköznap lehetőségünk van a kedvező áru napi menüt (előétel+főétel vagy főétel+desszert variációban), hétvégén Brunch menüt választani. A kicsiket játszósarokkal várják.

A legközelebbi tömegközlekedési eszköz M2 metró (Kossuth Lajos tér).
Első értékelő
Megnyitás
1997
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
9 korábbi értékelés - Iguana Bar & Grill
O. Ágnes O. Ágnes
55 értékelés
1 követő
9 plecsni
38 hasznos vélemény
2013. 12. 08. 16:44

Igazi mexikói hangulat és illatok, szeretem ezt a különleges ízvilágot a belváros szívében. Jó kis gyomor és nyálkahártya frissítő csípős ételek vannak, a közép kategória teteje jellemzi az árszínvonalat viszont bolondos, vidám és mégis minőségi környezet jellemzi. A hely idézi a filmeken is látott mexikói bodegák hangulatát és mindig nagy a nyüzsgés. A margaritájukat imádom bulizás előtt lenyomni(vigyázat tequilás!) és máris jól érzem magam:) sokszor pedig épp a bulizás után/közben ugrunk be egy kis csirkeszárnyas mártogatósra vagy egy jó kis quesadillára:)Mindenkinek ajánlom, ha valakit meg akar lepni egy különleges, egzotikus, bohém és mégis minőségi vacsival:)

F. Éva F. Éva
87 értékelés
1 követő
13 plecsni
66 hasznos vélemény
2013. 11. 06. 16:38

Ezer éve nem jártam itt, azonban hétvégén az Iguana-ban vacsoráztunk. Semmit sem változott. Kedves volt a kiszolgálás és jók voltak a kaják. Szeretem a mexikói ízeket.
Az egyetlen, ami zavart, hogy egymás hegyén-hátán ültünk. A szomszéd asztal 50 centire volt mindkét irányban, így bármikor belehallgathattunk a szomszédaink beszélgetésébe, és ők is a miénkbe. Lehetne elszeparáltabban?

Statler Statler
32 értékelés
1 követő
11 plecsni
41 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 14:51

Industrial food. Hihetetlenül jó üzleti vállalkozásnak tűnik, de gasztronómiai kultúránkat nem emeli magasba. Gyors de nem túl kedves pincérek, nagy adagok, éppen elfogadható árak. Csak hát érződik, hogy a sikerkritérium az ha gyorsan távozunk és amíg ott vagyunk addig sokat fogyasztunk. Az étel nem rossz, csak a pont annyira igénytelen, hogy még elfogadjuk mexikóinak, de azért sokáig ne emlékezzünk rá....

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
347 hasznos vélemény
2013. 06. 24. 12:58

Alapból szeretem a mexikói konyhát, így ha ilyenre vágyom, akkor az Iguana a befutó. Nagy kedvenc a csirkés quesadilla, de a Jenő-félét is tudom ajánlani a csipősebb ízek kedvelőinek.

phyllie phyllie
26 értékelés
0 követő
8 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 13:41

Amikor először találkoztam az Iguanával, arra gondoltam, hogy végre egy nem tipikus, unalmas sablonév, hanem valami eredeti és nem mellesleg nagyon találó név. Szerencsére nem csak a neve cseng jól, és mellőzi a megszokott sablonosságot. A mexikói étterem főleg a kaják világára gyúr rá. Főleg azoknak érdemes betérni, akik vevők az ABSZOLÚT mexikói hangulatra (stílus, ételek nevei stb.) Mindenkinek nagyon ajánlott, korhatár nélkül, de asztalfoglalás szükséges, ha meg akarjuk tudni, milyen érdekes hely is ez. Egy szülinapozásra kiváló helyszín, mindenképpen maradandó lesz az élmény!

eszterga eszterga
30 értékelés
2 követő
10 plecsni
26 hasznos vélemény
2012. 11. 10. 14:15

A hangulatos környezetért már kapásból járna az elismerés az Iguanának és akkor még nem esett szó a menüről. Biztos vannak "szakszerűbb" mexikói éttermek még Magyarországon, ám a Szabadság tér egyik mellékutcájában helyet foglaló egység, minden bizonnyal a legdivatosabb közép-amerikai konyha a fővárosban. Az árak nem eget rengetően magasak, ám tudni kell jól választani is. Szerencsére a kínálat bőséges, jelzik az ételek csípősségét és erősségét, így bárki bátran bökhet a Jalapeno levesre anélkül, hogy zsákbamacskát rendelne. A sajtos csípős íz egyedülálló a levesek világában, így csak ajánlani tudom ezt a felütést. Quesadillák, tacók és mindenféle specialitás vár ránk az Iguanában, ahol még a sajtburgert is kérhetjük chili öntettel. Ha nem vezetünk, akkor egy-két izgalmasabb alkoholt is próbáljunk ki, természetesen egyenesen a sombrerók hazájából.

Vendég felhasználó Vendég
2016. 01. 23. 12:14

Ìzletes ételek. Valòdi mexikòi étterem. Kicsit nagy az alapzaj, ez néha zavarò.A személyzet nagyon kedves.

Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 25. 19:55

Nagyon szeretem, két évig voltam Mexico-ban, nosztalgiázom és igazán finom ételeket eszem!