Hűvösvölgyi Gesztenyéskert Óvoda

0 értékelés
Cím:
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 133.
Telefonszám:
+36-1-2006614
Kategória:
Óvoda

További információk


A II. kerületi önkormányzat által fenntartott óvoda
Erdők szomszédságában, közel egyhektáros ősparkban szép és jól felszerelt játszókert biztosítja a gyerekek egészséges fejlődését. Az óvoda kiváló helyi adottságokkal rendelkezik. Teljesen felújított berendezéssel öt tágas csoportszoba kínál barátságos környezetet gyermekeinknek.
Nálunk a testvérek is együtt maradhatnak. Helyi programunkban az óvoda adottságait kihasználva a környezeti nevelés kapott kiemelt szerepet. Változatos programokkal / erdei óvoda, madarász óvoda, kirándulások / tapasztalás útján ismertetjük meg a gyerekeket az őket körülvevő természettel.
Óvodánkban sok lelkes fiatal óvó néni dolgozik Nevelésünk célja, hogy a gyermekeinket biztonság és szeretet vegye körül, valamint gyermek és szülő egyaránt jól érezze magát nálunk. Közös programokat is szervezünk a családokkal: pl. apák napja, nagymama délelőtt, közös farsang, táncház, szüret, kisebb-nagyobb túrák.
Logopédusunk helyben fejleszti az arra rászoruló gyerekeket.
A Hűvösvölgyi Gesztenyéskertet azoknak a szülőknek ajánljuk, akik teljesítménycentrikus világunkban is előnyben részesítik a gyermekközpontúságot, az emberi szeretetet, amelyben helye van a hagyományőrző értékrendnek és a természettel való toleráns együttélésnek.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Hűvösvölgyi Gesztenyéskert Óvoda

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Buda 1027 Budapest, Margit körút 2
18 értékelés
Thumbnail Chefparade Főzőiskola 1023 Budapest, Bécsi út 27
14 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés