Hunnia Art Bisztró

(4.0) - 5 értékelés
Cím:
1054 Budapest, Bank utca 5.
Telefonszám:
+36-20-3666180
Kategória:
Pub

További információk

Fergeteges koncertek és folyamatos ital akciók várják a vendégeket.
Első értékelő
Megnyitás
2010
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Hunnia Art Bisztró
Amooren Amooren
37 értékelés
1 követő
11 plecsni
19 hasznos vélemény
2013. 04. 17. 12:35

Egy koncert kapcsán jutottam el a Hunnia Bisztróba. Sajnos az esti program késve kezdődött, ugyanis a zenekar beállása alatt végig a decibelmérővel kellett szórakozni, és csak nem sikerült eltalálni a megengedett hangerőt. Ettől a kellemetlenségtől eltekintve maga a hely igen szimpatikus. A pincehelyiség stílusosan berendezett, megvan a hangulata a bisztrónak, ráadásul a kiállított képek miatt némileg egy művészi kiállításon is érezhetjük magunkat. Boxokba vagy külön asztalokhoz is lehet ülni, és kényelmesen el lehet férni. A színpad ugyan kicsi, de kisméretű klubkoncerteknek teljesen megfelelő. Az árakkal sincs különösebb probléma, bár örültem volna, ha a kiszolgálás mellé egy mosoly is jár. Összességében jó élményként maradt meg, bár nem éreztem olyan hihetetlenül különlegesnek, hogy rendszeresen vissza is járjak ide.

béréka béréka
30 értékelés
1 követő
11 plecsni
42 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 16:31

A Hunnia Bisztróba egyszer egy József Attila verseit feldolgozó zenés este alkalmával tértünk be a barátaimmal. Az est szuper volt (már ha ezzel a jelzővel illethetek egy József Attila-estet, inkább mondanám, hogy megrázó, de olyan jól megrázó, libabőrös, katartikus értelemben), utána is maradtunk még iszogatni-beszélgetni. Majd rájöttünk, hogy a hely étteremként is funkcionál, és jó áron, bőségesen lehet étkezni heti menüjüknek köszönhetően. Ettől kezdve gyakran szerveztünk oda ebédszüneteket. Finomakat ettünk és mindig rengeteget nevettünk. Azóta a társaság már kissé szétszéledt, nehezebb a találkozásokat összehozni, de ha a Hunniára gondolok, mindig mosolyra húzódik a szám. Tipikus olyan hely, ahol az ember jól érzi magát. Az ott dolgozók kedvesek, a légkör jó, a programok nagyon színvonalasak. Aki szereti a minőségi zenét, a minőségi szórakozást, feltétlenül ajánlom, hogy nézzen utána a programtervnek!

Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
19 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 22:53

A Hunniába elsősorban a kellemes hangulat, és legfőképpen a koncertek miatt szoktam ellátogatni, de maga a hely is egy olyan nyugodt valamit áraszt magából, amit érdemes hetente akár többször is átélni. A művészeti kavalkád kedves elegyét adja a hely, ahol mi is kiteljesedhetünk, ha elég bátrak vagyunk ahhoz, hogy felfedjük alkotói énünket. A kiszolgálás első osztályú, nem úgy az árak, amik a többi felkapott bisztróhoz képest jóval alacsonyabbak. A hely kialakítása egyébként rendkívül kulturált, és egy egészet alkot. Számomra kicsit az amerikai életstílust idézi, annak is az inspirációval teli fajtáját. Ha nincs tervünk péntek vagy szombat estére, akkor érdemes benézni ide, mert az élmény garantált.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
LD714 LD714
38 értékelés
0 követő
9 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 07. 13:12

A Hunnia az egyik kedvenc budapesti helyem, már az elődjének számító, mozi feletti kávézóba is gyakran jártam, és a 2010 nyarán megnyitott új helyszínre is havonta legalább háromszor-négyszer megyek. A fellépői kör rendkívül színes: van egy stabil mag főként akusztikus produkciókkal (pl. Magyar Császári Pillanatművek, Kafkaz, Cseh Tamás dalok a Vodku előadásában), illetve néhány teljes zenekaros fellépővel (pl. Balaton-klub havi rendszerességgel), de emellett mindig akad néhány meglepetésfellépő is. Az árak nem a legalacsonyabbak, de sokszor vannak akciók, így azért olyan mélyen sem kell a zsebébe nyúlnia annak, aki idelátogat. Ajánlom mindenkinek.

macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 22:04

Nagyon menő hely a Hunnia. Aki belép, nem hagy fel minden reménnyel, ellenkezőleg: nagyon jót fog bulizni. A hangulat kellemes, a társaság vegyes, az árak teljesen korrektek, mi több: olcsók a budapesti átlaghoz képest! A Hunniába nemcsak bulizni mehetünk, műveinket is kiállíthatjuk, ha festői, netalán szobrászati vénával rendelkezünk, de nyugodtan noszogathatjuk bátortalan barátainkat is. Biztos vagyok benne, hálásak lesznek érte. Ha zenei ambíciókkal rendelkező ismerőseink vannak, a Hunnia nekik is teret enged. Ennyi lehetőség után, nyugodtan vágjunk bele az éjszakába és engedjük el magunkat, a Hunniások biztos mindent elkövetnek, hogy jól érezzük magunkat! Bulisoknak fontos infó: több sör és rövidital akciósan kapható nyolcig! Jó szórakozást!