Hunguest Hotel Flóra***

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
3300 Eger, Fürdő utca 5
Telefonszám:
+36-36-513300
Kategória:
Masszázs, Hotel

További információk

A Hunguest Hotel Flóra*** a gyógyvízforrások központjában, a városi strand és a versenyuszoda közvetlen szomszédságában található.

A vendégek a szálloda halljából közvetlenül és díjtalanul mehetnek át a városi termálfürdőbe, ahol gyógy- és termálmedencék, úszómedence, gyermek élménymedence, dögönyöző várja fürdésre vágyókat.

A strand fedett élményfürdőjének használata ingyenes.

6 különböző méretű konferenciaterem (30-250 főig) és a 300 fő befogadású étterem kitűnő konyhájával, konferenciák, tréningek, céges rendezvények ideális célpontjává is teszi a hotelt.

A gyógyászati részlegen komplex gyógykezelést nyújtunk a reumatikus és mozgásszervi bántalmak enyhítésére. Ezen kívül népszerű wellness testkezelések, fürdők, aroma-, lávaköves- és thai masszázsok gondoskodnak a vendégek testi és lelki feltöltődéséről.

A vendégek az alábbi gyógyszolgáltatásokat vehetik igénybe:

- szakorvosi vizsgálatok (reumatológiai, belgyógyász)
- orvosi masszázs; gyógytorna (egyéni-, csoportos)
- hidroterápia (tangentor)
- elektroterápia (ultrahang, iontoforézis, diadinamika, szollux, interferencia, magnetoterápia), fango pakolás

Lézeres lövészet
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Eurocard / Mastercard, Készpénz, SZÉP-kártya, Visa
Parkolás: Saját parkoló
Elfogad bankkártyát? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Hunguest Hotel Flóra***
Lévai Sándor Lévai Sándor
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 10. 12. 13:01

Gyönyörű három napot töltöttünk a hotelben. A szobánk a szomszédos strandra nézett, így a kilátás és a rálátás a strandra és annak parkjára, a csodálatos, hatalmas fákra szemet gyönyörködtető látvány volt. Ráadásul az egész napos napsütésnek köszönhetően még a késő délutáni órákban, 17-18 órakor is természetes fényárban úszott a szobánk. Isteni volt, ezért szeretem a nyugati fekvésű szobákat. Hozzáteszem, a szoba fekvése a párom kérése volt, melyet oly kedvesen teljesítettek is.
Nagyon finomak és változatosak voltak az ételek, melyeket mindig igyekeztek mihamarabb feltölteni, pótolni. A wellness gyönyörű, tiszta, minden igényt kielégítő volt. A szaunavilágra ugyanez jellemző.
De azt hiszem legjobb az volt az egészben, hogy minden vendégnek egész napos, korlátlan átjárás jár a szomszédos városi strandfürdőbe.
Szuper volt, jó volt, gyönyörű volt. Mihelyst tudunk, visszamegyünk.

Vitti Vitti
56 értékelés
5 követő
7 plecsni
86 hasznos vélemény
2013. 10. 09. 12:43

Csapatépítő, pihentető három napot töltöttem kollégákkal a hotelben. A szobák nagyon szépek, tiszták, kényelmesek. A személyzet tökéletesen, gördülékenyen végzi a dolgát. Az étkezések (teljes panziónk volt) nagyszerűek voltak. Az ételek finomak, változatosak voltak. Egy pici negatívum, hogy kicsit lassan töltötték fel ha elfogyott valami, ami különlegesebb és népszerűbb volt.
Mintha arra vártak volna, hátha megunod, és eszel mást. A wellness rész jó, de csak reggel használtuk, mivel van egy óriási előnye a szállodának. Közvetlenül át tudsz menni a fürdőbe, és a szálloda vendégei (legalábbis mi) ezt meg is tehettük, benne volt az árban. Nagyon jól éreztük magunkat, tényleg jól összerázta kis munkahelyi csapatunkat ez a pár nap. Tervezem, hogy a párommal is visszamegyek.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Dr. Kovách Zsolt fogorvos 3300 Eger, Széchenyi István utca 9
7 értékelés
Thumbnail Dobó István Vármúzeum - Egri Vár 3300 Eger, Egri Vár 1.
11 értékelés
Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés