Hungária Étterem

(5.0) - 3 értékelés
Cím:
8200 Veszprém, Megyeház tér 2
Telefonszám:
+36-88-578850
Kategória:
Étterem

További információk

Reggel 7 órakor már nyit a büfé, várja a reggelizni vágyókat szendvicsekkel, frissen sütött saját készítésű pogácsával és tésztafélékkel (bukta, kakaós csiga, kiflifélék stb.), valamint tejtermékekkel, kávéval és teával. Kapható még ezenkívül ásványvíz, üdítők, csapolt illetve üveges sörök, kimért és palackozott borok, rövid italok, édességek, dohányáru stb.

A napi menü a következőképpen alakul: készül kétféle leves, egy főzelék és egy-két zöldségétel, hét-nyolcféle húsétel, kifőtt és sült tészta, sokféle saláta. Naponta friss cukrászsütemény várja a vendégeket.

Vállalunk csoportokat, rendezvényeket, banketteket, esküvői vacsorát 80 főig.
Az étterem e rendezvényeket a megrendelő helyszínén kitelepüléssel is elvégzi.

Naponta ebéd kiszállítást is vállalunk, a napi menü házias és változatos.
Első értékelő
Fizetési módok: Cafeteria-Card, Chèque Déjeuner, Enni-kék, Készpénz, Maestro card bankkártya, SKP kártya, Sodexo melegétel utalvány, Ticket restaurant, Visa
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Hungária Étterem
D. Liliána D. Liliána
9 értékelés
0 követő
3 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 11. 14. 16:21

Én eddig egyszer voltam ebben az étteremben, de csak pozitívumokat tudok mondani róla. Mivel lisztérzékeny vagyok, néha nehezen tudom megoldani az étkezésemet, nem sok olyan hely van, ahol adnak gluténmentes ebédet. A közelben jártam, így gondoltam benézek a Hungáriába, hátha van számomra is valami ehető. Ezt az elhatározásomat az is megerősítette, hogy már többször hallottam, hogy milyen kedvezményes árak és bőséges, finom adagok várják az ide érkezőket. Jó pár étel közül lehetett választani és az árak tényleg nagyon kedvezőek voltak. Sajnos kimondottan gluténmentes ételük nekik sem volt, de ettől függetlenül nagyon segítőkészek voltak a konyhások, hogy valamit mégiscsak tudjak enni. Nem is lett volna már időm máshova elmenni enni, a szemeim meg már kopogtak az éhségtől, így örömmel fogadtam azt a hatalmas adag sült krumplit, amit végül adtak. Jóval nagyobb adagot kaptam, mint amekkorát egyébként adtak az embereknek (pedig az sem kevés), de az árban ez egyáltalán nem látszódott meg, semmivel sem kértek tőlem többet. Az ott dolgozók pedig végig segítőkészek és mosolygósak voltak, maga az étterem pedig tiszta volt. Így összességében azt tudom mondani, hogy igaz, hogy csak egyszer voltam még ott, de ez az egy alkalom is rendkívül pozitív benyomást tett bennem. Ha ismét előfordul, hogy nem lesz időm hazamenni ebédelni, tudni fogom, hova térjek be.

koák koák
82 értékelés
1 követő
12 plecsni
42 hasznos vélemény
2013. 05. 19. 13:03

Régen sokat jártam ide.. Aztán valahogy elmaradt. Az árak nagyon kedvezőek. Nagy és finom adagokat lehet kapni.

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
278 hasznos vélemény
2013. 05. 31. 10:41

Az ételek valóban finomak, és az árak is kedvezőek. Én még reggelire is be-be térek.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Chianti Étterem 8200 Veszprém, Csermák Antal utca 13
8 értékelés
Thumbnail Veszprémi Állatkert 8200 Veszprém, Kittenberger Kálmán utca 17.
29 értékelés
Thumbnail Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda 8200 Veszprém, Kőbánya utca 2
7 értékelés