Hummus Bar

(4.0) - 2 értékelés
Cím:
1051 Budapest, Október 6. utca 19.
Telefonszám:
+36-1-3540108
Kategória:
Török étterem, Vegán

További információk

A Hummus Bar hét évvel ezelőtt indult, egy kis étkezdeként, amely a közel-kelet élményével ajándékozta meg a magyar vendégeket. A Hummus Bar népszerűségének köszönhetően mára hét étteremmel üzemel és folyamatosan növekszik.

Híres házi hummuszunkat számos különböző módon tálaljuk. Az étlapunkon pedig a saláták széles skáláján át a leveseken, vegegtáriánus és húsos főételeken keresztül a desszertekig számos közel-keleti ételkülönlegesség megtalálható. Ételeinket nagy gonddal és odafigyeléssel készítjük és hozzá csak kiváló alapanyogat használunk, közben pedig az elkészítés egyszerűségére koncentrálunk, mindezt elérhető áron.

A nyári szezonban pedig élvezzétek az jó időt terszainkon. Ha pedig sietsz kérd ételeinket elvitelre vagy egyszerűen hívj fel minket és kérj házhozszállítást.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Hummus Bar
Buriba Buriba
28 értékelés
2 követő
7 plecsni
52 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 11:42

Izrael tárta ki szívét a városban, a híres vendégszeretet még az éttermet is átszövi. Forró, menta teával kedveskednek minden betérőnek. A zsidó konyha íncsiklandó hagyományai frissen készülnek, a laffa gyúrása és pörgetése sok kíváncsi szempárt vonz az étteremben. A közel-kelet ízeit válogatva duplán akarom érezni az élvezeteket. Masabahát kérek, vagyis szezámkrémes, főtt csicseriborsós, enyhén fokhagymás humuszt. Az egyszerűség kedvéért: csicseriborsós csicseriborsót fogyasztok. Tűzről pattant, hagymával sült laffát tunkolok tányéromba, miközben villámra kerekre vágott, marokkói répát szúrok fel. Szinte kidurranok, annyira jóllakom. Pihenésként elmerengek a falon futó idézetekben. A kedves felszolgálóknak nem lehet ellenállni. Egy diós baklawát, bevákásá. Minden nagyon finom. Hákol táim meod. Todá rábá. Köszönöm. Salom.

BAMBUSZ BAMBUSZ
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 10. 06. 16:11

Nagyon jó kis hely ez, barátságos pincérekkel, télen különösen jóleső kis pohár üdvözlő mentateával (érdemes ebből egy nagyobb adaggal még rendelni),ínycsiklandozó falatokkal
Na jó, minden csicseriborsó ízű, majdnem bármit rendeltünk, hasonló ízvilágot és összetételű kaját kaptunk(a bárányfelhozatalt, és a persze a leveseket kivéve), de ez így van jól... A finom szószok pedig nagyon feldobják a falafel golyócskákat, és hummus tálakat,és azokat gyakorlatilag bármihez automatikusan kihozzák. A hely pörög, általában ebéd- és vacsoraidőben szerencsével lehet csak helyet találni, pedig egy bárhoz képest nagy a hely, de rákaptak a turisták is. Még egy plusz pont, hogy "nyitott" konyha van, amitől kicsit mindig megnyugszik a lelkem:)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés