Hummus Bar

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1114 Budapest, Bartók Béla út 9
Telefonszám:
+36-1-7878888
Kategória:
Szendvics, Mediterrán étterem

További információk

Híres házi hummuszunkat számos különböző módon tálaljuk. Az étlapunkon pedig a saláták széles skáláján át a leveseken, vegegtáriánus és húsos főételeken keresztül a desszertekig számos közel-keleti ételkülönlegesség megtalálható. Ételeinket nagy gonddal és odafigyeléssel készítjük és hozzá csak kiváló alapanyogat használunk, közben pedig az elkészítés egyszerűségére koncentrálunk, mindezt elérhető áron.

A nyári szezonban pedig élvezzétek az jó időt terszainkon. Ha pedig sietsz kérd ételeinket elvitelre vagy egyszerűen hívj fel minket és kérj házhozszállítást.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Hummus Bar
K.Orsi K.Orsi
40 értékelés
1 követő
11 plecsni
38 hasznos vélemény
2012. 10. 19. 12:25

Végre egyre több Hummusbar nyílik a városban. Örültem is nagyon, amikor hozzám közelebb is nyílt egy éttermük. Nem vagyok valami nagy húsevő, úgyhogy nekem teljesen ideális a kínálat. Persze aki szeretne tud húst enni itt is is, általában a bárányt ajánlják az ilyen ételekhez. Nagyon különleges a kínálat és nagy a választék, ezért mindig lehet újat kipróbálni. Nem is beszélve arról, hogy annyira finom minden, nem lehet mellényúlni. A hely félig-meddig önkiszolgáló, ha sietsz akkor nyugodtan kérhetsz a pultnál, viszont be is ülhetsz, gyors a kiszolgálás. Akármelyiket választod az biztos, hogy kedvesen fogadnak és megkínálnak mentateával, ami étkezés előtt szokás a keleti kultúrákban. A hummus egészséges és nagyon finom is, úgyhogy mindenkit bátorítok, hogy próbálja ki.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés