HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft.

0 értékelés

Elérhetőségek

Cím: 1054 Budapest , Bajcsy-Zsilinszky út 48 , 2. emelet

Telefon: +36-1-4137145


Kategória: Fejvadász cégek


További információk

A HumanField 2006 óta meghatározó szereplője a HR-tanácsadói piacnak, 2015 óta pedig piacvezető szerepet töltünk be a magyar fejvadászcégek között.

Irodánk Budapest belvárosában található és országos lefedettséggel dolgozunk az ország nyugati csücskétől egészen a keleti végéig. Megbízóink köre – valamennyi iparágat képviselve – a kisebb magyar vállalkozásoktól egészen a legnagyobb multinacionális vállalatokig terjed.

A HumanField hisz a specializációban, így más tanácsadócégekkel ellentétben mi kizárólag szellemi munkaerő közvetítésével foglalkozunk. Mi máshoz nem értünk, de a közép-és felsővezetők, valamint diplomás szakemberek toborzás-kiválasztásában a legmagasabb minőséget képviseljük.

A HumanField keresési és kiválasztási módszerei egyedülállóak és jelentősen különböznek a versenytársaink szolgáltatásától. A HumanFieldben kizárólag a legnagyobb szaktudással és rátermettséggel bíró kollégákkal és egy egészen speciális „know-how”-val dolgozunk, ennek köszönhető kiemelkedő eredményességünk.

Hatékonyan és gyors reakcióidővel dolgozunk, mert számunkra nemcsak az fontos, hogy a legalkalmasabb vezetőt vagy specialistát találjuk meg a megbízóink számára, hanem hogy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban is.

A HumanField 2014 óta az egyetlen magyar tagja az ISPA Executive Search, nemzetközi felsővezetői keresésre specializálódott szövetségnek, ennek köszönhetően nemzetközi projekteket is sikerrel tudunk teljesíteni.

Vélemények, értékelések (0)