Humana Használtruha Üzlet

(4.0) - 4 értékelés
Cím:
1042 Budapest, Árpád út 112
Telefonszám:
Kategória:
Használtruha

További információk

Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Humana Használtruha Üzlet
Takács Lizzy Takács Lizzy
19 értékelés
1 követő
7 plecsni
48 hasznos vélemény
2014. 01. 13. 11:01

Az Árpád üzletház legalsó szintjén lelhető fel ez a kincseskamra. Mielőtt új áru érkezik, minden nap egyre olcsóbbak a ruhák, s utolsó nap egységesen minden már csak 200 Ft. A hibátlan állapotú H&M vastag, kötött pulóvertől a Tally Weijl blézerig. Ha pedig még jobb ruhákra vágysz, menj előbb, amikor néhányszáz forinttal drágább csak minden, s vidd el 1000.-ért a márkás, hibátlan állapotú télikabátot. Nem nehéz követni az árakat, minden nap 100 vagy 200 Ft-ot ugrik lefele, se amikor a "Ma minden termék 200 Ft.-" feliratot látod, akkor tudhatod, hogy másnapra kiteszik az új árukat, s maximum árról indul megint minden (kb 1500.-).
Természetesen fellelhető néhány hibás, igencsak divatjamúlt termék is, de ezek felett úgyis átsiklunk, említésre se méltóak, hisz nem ezek miatt megyünk be vásárolni.
Fizetni csak készpénzzel lehet, s nem adják ingyen a nylonzacsit. Utóbbiból előre készülj fel. :)
Az üzletnek megvan a maga kis varázsa: amikor a munka után betérő tömegtől nem jutsz ki az üzletből; a ruhákkal beszélgető néni, aki miatt felhangosítják a rádiót az eladók, s aki feldobja a napodat, és még sorolhatnám.
Ezek után kérdezze meg bárki, hogy miért járok ide.... :)

Vendég felhasználó Vendég
2016. 12. 12. 14:28

November 10-én, szombaton 16.30 körül tértünk be a Bp. VIII. Rákóczi út 63.sz. alatti üzletükbe. Unokahúgom szeretett volna vásárolni, én csendesen szemlélődtem. A leányzónak nincs gyakorlata ezen a téren (Németországban él), de hosszas válogatás után jó pár ruhadarabot kiválasztott, s a próba után egy része nem bizonyult megfelelőnek. Visszaraktuk a vállfára, s szóltunk, hogy ezek sajnos nem jók, a többit visszük (maradt bőven nálunk). Ott dolgozó alkalmazottjuk felszólított minket, hogy a feleslegessé vált darabokat rakjuk vissza oda, ahonnan leakasztottuk az üressé vált vállfákkal együtt. Nagyot néztem, s meg szeretném kérdezni, hogy ez most egy újfajta üzletpolitika-e, vagy az illető hölgy magánszáma volt? Megjegyzem, nem mi voltunk az egyetlenek, akiket felszólított, hanem mindenki, aki volt olyan bátor és nem vásárolta meg próba után az összes ruhadarabot. Egyébként korábban sem itt, sem más üzletükben nem találkoztam ezzel a gyakorlattal. Amikor kiléptünk az utcára az óra 17.30-at mutatott. Bár ide sokszor betértem, legközelebb meggondolom!
Örülnék a válaszuknak.
Üdvözlettel Szabóné

Vendég felhasználó Vendég
2015. 05. 18. 22:11

Szeretek oda járni lehet kifogni egyedi ruhákat nagyon jó árban

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Pizza Paradicsom 1035 Budapest, Vörösvári út 13
47 értékelés
Thumbnail Fővárosi Állat- és Növénykert 1146 Budapest, Állatkerti körút 6-12.
121 értékelés
Thumbnail Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda 1146 Budapest, Állatkerti körút 11.
62 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2014. 05. 09. 23:16

Imadok odajarni kedves eladok jo arak szuper cuccok