Hotel Flamingo

Értékelés 3 értékelés 5.0

Elérhetőségek

Cím: 8230 Balatonfüred , Széchenyi út 16.

Telefon: +36-87-581060


Kategória: Hotel

Fizetési módok: SZÉP-kártya


További információk

A Flamingó Wellness és Konferencia Hotel **** nem csupán egyedi balatoni környezetével, festői panorámájával, hanem kivételes vizivilágával, kültéri és beltéri élménymedencéivel, szaunakomplexumával, gyermekbarát szolgáltatásaival várja a testileg és lelkileg felfrissülni vágyó vendégeket. A szálloda körbefonja a csodálatos, zavartalan balatoni tájat, biztosítva az idelátogató vendégek részére a nyugalmat, a felhőtlen pihenést és kikapcsolódást.

A hotel 2007 óta működik, folyamatosan bővült és fejlődött, követve a mai egyéni és üzleti igényeket. A szálloda közvetlen a Balaton partján, a város festői sétányától és a mólótól pár lépésnyire található.

A több mint 4000 m2 területen elhelyezkedő luxus kialakítású wellness részleg, gyermek, baba- és felnőtt élmény medencéivel, szaunaparkjával, kültéri vizivilágával, csendes pihenőtereivel, saját vitorlás kikötőjével és füves-homokos vízparti strandjával a maga nemében egyedülálló.

181 elegánsan berendezett, légkondicionált szoba, köztük családi, luxus- és exclusive lakosztályok felülmúlhatatlan panorámával és kényelemmel kényeztetik az ide látogatókat.

Konferencia termeink (5 db.) minden mai modern igénynek megfelelnek, üzleti partnereink egyéni igényeihez alkalmazkodva biztosítjuk a technikai berendezéseket.

A sportolni vágyók számára szállodánk a legmodernebb kardio- és fittnessgépekkel felszerelt edzőtermet kínálja, valamint a környék számtalan egyéb sportolási lehetőségeket rejt. ( lovaglás, tenisz, vitorlázás, biciklitúrák )

Célunk, hogy Ön és szerettei szállodánkban felejthetetlen élményekkel gazdagodjon és kikapcsolódjon a mindennapok forgatagából a nálunk töltött idő alatt.

Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP kártya) elfogadóhely

Vélemények, értékelések (3)

  • Bunnyka
  • 1 értékelés
  • 0 követő
  • 1 medál
  • 2 hasznos vélemény
Értékelés
Imádott férjemmel itt töltöttük a nászutunkat! A legszuperebb a masszázs volt, de mindennel nagyon meg voltunk elégedve! A szaunavilág és wellness tényleg nagyon jó! Csodaszép látvány tárult elénk, amikor az isteni vacsora után kisétáltunk a partra:) Szívből ajánlom mindenkinek!
Értékelés
Több alkalommal voltunk a szálloda vendégei és mindig kitűnő ellátásban volt részünk. A szobák tiszták, igényesek, a felszolgálók kedvesek, segítőkészek. Az ételválaszték bőséges és minden igényt kielégítő. A wellness részleg tiszta. A szállodából a kilátás páratlan (ha balatoni panorámás szobát veszünk ki). Ezt a szállodát csak ajánlani tudom mindenkinek.