Homedics Salter

0 értékelés
Cím:
4025 Debrecen, Nyugati utca 5
Telefonszám:
+36-52-531268
Kategória:
Gyógyászati segédeszköz

További információk

Cégünk, az Eurowares Trading Kft. 2004-ben alakult azzal a szándékkal, hogy elérhetővé tegyen a magyar vásárlók számára is olyan újszerű, magas minőségű termékeket, amelyek javítják az életminőséget, elősegítik a stresszmentes élettér megteremtését.

Az egészséges, nyugodt élet természetes igényünk, melyhez elengedhetetlen a test és a lélek harmóniája. Termékeinkkel ennek a megteremtését szeretnénk biztosítani az Ön számára is.

A HoMedics termékek a test - és ezen keresztül a lélek - ápolásával, a teljes relaxációs élmény megteremtésével biztosítják Önnek a teljes értékű kikapcsolódást és feltöltődést a mindennapok rohanásában.

Különleges SALTER konyhai mérlegeinkkel az egészséges táplálkozást, az egészséges étrend kialakítását igyekszünk segíteni, mindemellett a mindig aktuális, modern formatervezés konyhája díszévé teszi a legegyszerűbb mérleget is.

A SALTER személymérlegek a legmodernebb technológiákat felvonultatva segítenek Önnek folyamatosan nyomon követni a testsúlyváltozásait és minden, a teste egészséges egyensúlya szempontjából fontos személyes adatát is.

A POLLOGEN cég által kifejlesztett és szabadalmaztatott TriPollar™ (RF) technológia eddig kizárólag a professzionális kozmetikákat látogatók kiváltsága volt. A TriPollar™ stop™ Öregedésgátló készülék és a TriPollar™ pose™ Bőrmegújító készülék segítségével ezek a kezelések bárki számára otthon is elérhetővé váltak.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Homedics Salter

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Aquaticum Debrecen Gyógy-és Fürdőközpont 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1
32 értékelés
Thumbnail Fórum Debrecen Bevásárlóközpont 4029 Debrecen, Csapó utca 30.
15 értékelés
Thumbnail Figaro Fodrászat És Fodrászcikk Kereskedés 4025 Debrecen, Simonffy utca 4-6.
66 értékelés