Holdudvar Margitsziget

(4.0) - 26 értékelés
Cím:
1138 Budapest, Margitsziget 1
Telefonszám:
+36-1-2360155
Kategória:
Zenés szórakozóhely

További információk

A Holdudvar a Margitszigeten, a Casino épületében található (éveken keresztül az ELTE-BTK adott neki otthont). Napközben kávézó, étterem, kiállítóhely, kertmozi esténként pedig felejthetetlen buliknak ad otthont (változatos soul, funk, disco, salsa és house zenékkel). A tavasztól őszig nyitva tartó szórakozóhely neoreneszánsz épületben található, hosszú bárpulttal, hangulatos kerthelyiséggel és narancssárga lampionokkal. Táncolhatunk bent vagy romantikázhatunk a csillagok alatt.

Étlapján megtalálhatóak a magyaros fogások és a nemzetközi ételek is. Az itallapon számtalan alkoholos (sörök, borok, koktélok, rövidek és long drinkek) és alkohol mentes ital mellett különleges kávék, gyümölcsfőzetek, teák és forró csokik közül válogathatunk.

A szórakozóhely a 4-es, 6-os villamossal könnyen megközelíthető, a bringával érkezőket pedig kerékpártároló várja.
Első értékelő
Megnyitás
1869
Fizetési módok: Készpénz, MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
26 korábbi értékelés - Holdudvar Margitsziget
Szalay Dániel Szalay Dániel
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
6 hasznos vélemény
2014. 07. 09. 12:16

A biztonsági szolgálat egyes munkatársaival kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy szégyen, hogy ilyen emberek itt dolgozhatnak. Egy jállalati ügyfélpartin az egyik VIP-ügyfél kezéből kiesett egy pohár, amikor mellette elszaladt valaki, erre 4-5 biztonságis állta körbe és kitessékelték, hiába magyarázta kétségbeesve, hogy véletlen baleset volt. A vele lévő 2 ügyfelet is kitették, pedig ők még ennyit se "követtek el", csak próbálták megértetni, hogy baleset volt. Amikor pedig én, aki épp velük beszélgettem a történtekkor, később ugyancsak rákérdeztem az őrnél, hogy mégis mi történt, engem is kiraktak, lehazugoztak és jelezték, hogy vigyázzak hazafelé, hátha valaki megver a Margitszigeten hazafelé.

K. Roland K. Roland
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 11. 29. 17:03

Nyári estéken kifejezetten hangulatos lehet a hely a Duna mellett. Buli előtti alapozásra is kiválóan alkalmas de aki itt szeretné befejezni az estét annak sincs semmi akadálya. Teljesen kulturált hely.

Zsu07 Zsu07
32 értékelés
4 követő
6 plecsni
49 hasznos vélemény
2013. 11. 14. 13:50

Barátnőmmel itt ünnepeltük meg a születésnapomat!Nagyon lelkesedett a helyért, és valóban....
Kellemes nyári estén nyugodtan tudsz csevegni, ismerkedni, az asztalok között akár táncolni is. Rengeteg a külföldi - így még a kellemes a hasznossal is társul - nyelvgyakorlásnak is alkalmas. Odabent sincs tömeg, a mosdónál nincs sorban állás... Tökéletesen megfelel.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
205 hasznos vélemény
2013. 07. 21. 14:38

Ismét eltelt egy év és újra itt. A helyben megint nem kellett csalódnom. Megvan az a nyári hangulata, amit nem szabad kihagyni egy forró nyári éjszakán. Szeretem, hogy le tud ülni az ember egy pohár bor mellé a barátaival, hallja a másik hangját és nem kell a zenét túl üvölteni, ha kedve támad az embernek, akkor táncolhat is, nem kell a terembe zsúfolódni hering feelinget játszani. A zenét pedig észre sem veszed, kellően jó társaság keretei között. A lányoknak ingyenes a belépő, a fiúk pedig leihatják, ami nekik menni fog. Viszonylag nem zsúfolt és nincs tömeg. Ajánlom a fiúknak, mert szerintem a lányok többségben vannak jelen, szóval lehet mustrázni. Kedves a kiszolgálás és még a kidobó emberkék is udvariasak, ami nem jellemző hasonló típusú helyeken. Közép-felső kategóriás árakkal, sok sok külföldi vendéggel megspékelve.

Gina Gina
57 értékelés
1 követő
11 plecsni
58 hasznos vélemény
2013. 07. 17. 16:41

Azért kedvelem a Holdudvart, mert hatalmasakat lehet ott slágerzenékre, szalonképes emberek közt bulizni, ám ha elfárad az ember lába, akkor szabadtéri üldögélésre-beszélgetésre is tökéletesen alkalmas a hely. Az italárak is tükrözik a hely színvonalát, diákoknak szerintem maximum a sör éri meg. Nem véletlen, hogy a Duna-parton hordákban "alapoznak" a fiatalok. Alapvetően viszont bulizásra tökéletes a hely.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2013. 06. 27. 23:57

Ezer éve jártam itt először, valami gólyatáboros találkozót tartottunk, de csak homályos emlékeim vannak...
Aztán nem is olyan régen újra itt kötöttünk ki. Úgy egy órát töltöttünk a helyen, majd inkább átmentünk a Wndrlnd-be, ami ugye mostanában nyílt pár percre tőle.
Hát nem tudom, szóval sosem voltam nagy rajongója ezeknek az "öltözzünk ki puccosan és igyunk kb 1000 Ft-ért 4 deci sört" típusú helyeknek. Persze szép, meg jó helyen van, meg hú de igényes, és biztos a zene is jó, de akkor sem győzött meg. Legalább most már abszolút friss élményekkel rendelkezem ahhoz, hogy ne menjek oda, csak ha muszáj.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 05. 28. 15:33

Nagyon hangulatos kis hely, szerintem a Margitszigeten a legjobb. Mi búcsúbulit tartottunk itt, ami önfeledt táncos mulatságba csapott át a végére, és el is feledkeztünk arról, hogy a búcsú miatt gyűltünk össze.

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
259 hasznos vélemény
2013. 04. 27. 23:29

Egy buli alkalmával sem csalódtam még én se a helyben. Nagyon jól éreztem magam, remek hely a szórakozásra. Szeretek bulizni járni, és ez az egyik legjobb hely ahol jártam, szinte már törzsvendégek vagyunk itt a haverokkal. Nem csak buliba, de kajálni is többször bementünk már ide. Nagyon szuper volt az is, finomak voltak az ételek.

Kis Éva Kis Éva
26 értékelés
1 követő
8 plecsni
30 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 16:11

Nagyon szeretem, eddig sose csalódtam, amikor odamentünk szórakozni. Ez az a hely (az Ötkerten kívül), ahol mindig összefutsz egy ismerőssel. A kültéri rész hatalmas és kiválóan alkalmas kisebb baráti társaságoknak egy csacsogós-iszogatós estére, az emberek normálisak, és ha hidegebbre fordul az idő, a benti tánctér mérete is pont elég. Az árak teljesen átlagosak és igazi pozitívum, hogy a pultnál soha nem kellett még várnom vagy sorba állnom. Egyetlen hátránya talán, hogy nagyon sokat kell gyalogolni, mert egy taxi se jöhet be a Margitszigetre, ami egy kiadós hajnali buli után nem a legkellemesebb. :)

pirieszti pirieszti
58 értékelés
0 követő
14 plecsni
71 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 10:16

Talán nem én vagyok a legmegfelelőbb véleményalkotó, ha a Holdudvarról van szó. Egyik kedvenc régi helyem. Mivel a Margitszigeten található, ezért már mag a környezet is csillagos ötös. Mindig jó odáig haverokkal besétálni, és közben iszogatni. A hely nagyon igényesen van kialakítva, kinti üldögélős helyek, benti tánctér. Lehet tehát tombolni is, de lehet asztaloknál ülve baráti társasággal jót beszélgetni és közbe sörözni. Minden igényt kielégít. Fontos továbbá, hogy a hely nagyon tiszta, a mosdók is szépek, nem kerülget a hányinger, amikor oda be kell menni. A zene pedig mindig jó, a DJ-k barátságosak szívesen játsszák le az általunk kért zeneszámokat.

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
205 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 20:46

Nyári élmények egyik legjobb helyszíne. Én elfogult vagyok ezzel a hellyel. Mind a zenei élmény, mind a helyszín tekintetében. Egy csodálatos helyen a Margitszigeten helyezkedik el, és egy nyári meleg este legjobb szórakozóhelye. Még éjszakai is jól megközelíthető, mert a 4-6-os villamos gondoskodik a közlekedésünkről egész éjszaka. Van külső és belső táncparkett, ahol néha hering feeling van, de néhány jó koktél után, nem vehető ez sem észre. Nagyon tetszik, hogy a külső téren le lehet ülni, kényelmesen lehet beszélgetni, úgy hogy hallod a másik hangját. Jó ismerkedési lehetőség és nem utolsó sorban ingyenes a belépés. Maximum a táskádat ellenőrzik, hogy ne vigyél be semmiféle itókát. :) De hát ez normális. Hazafelé pedig séta a szigeten. Romantikus, hangulatos, és még az öregeket sem nézik ki.

Anna Anna
20 értékelés
2 követő
6 plecsni
14 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 16:21

A közlekedés tök jó, hiszen a 4-6-ossal most már az éjszakai életből akármelyik órában kiszabadulhat az ember. Először mondjuk ódzkodtam ettől a helytől mert a kolis nevelő tanár mesélte mindig a remek szombat esti kalandjait és így zt hittem csak idősebbek vannak és majd nem tudom rendesen jólérezni magam, de tévedtem. Nagyon jó a hely! Voltam már csak az étterem résznél is (a ragu leves isteni!), voltam már itt nyáron filmvetítésen, a kiszolgálás nagyon jó volt és persze bulizni is. A zene és a hely is igényes. Nem discos, hanem jó! Erről a helyről csak jót lehet mondani szerintem, és maga a környezet is jobb, mint egy nyolcadik kerületi party hely!

Panna0012 Panna0012
22 értékelés
0 követő
6 plecsni
18 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 15:44

A Holdudvar tökéletesen kiaknázza a Margitsziget hangulatát. Felállítottak egy modern, zenés, teraszos, borozós, koktélozós szórakozóhelyet, hogy a nyári estéket egy igazán színvonalas helyen töltsük el. Sikeresen is működik, ezért kifejezetten sokat látogatják nyaranta, talán az összegyűlt tömeg az egyetlen hátránya, illetve, hogy nem kifejezetten pénztárcakímélő. Mindemellett, ha nem bulizni támad kedvünk, csak egy kellemes, beszélgetős estét eltölteni a barátnőkkel, akkor kitűnő választásnak bizonyul a kevésbé zsúfolt hétköznap estéken. Fiúk pedig, randira fel, a lányok odáig lesznek, ha jó pohár bor után egy romantikus sétára csábítjátok őket a Margitsziget világában!

Stamina Stamina
36 értékelés
6 követő
12 plecsni
36 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 15:28

Bár szeretem a Margitszigetet, általában csak futni járok oda. Emiatt először idegenkedtem attól a gondolattól, hogy oda menjek szórakozni. Nem is értem, miért, hiszen mikor odaértem a Holdudvarhoz, nagyon kellemes helyen találtam magam. A tökéletes helyszín egy nyáresti bulihoz – ez volt az első gondolatom. Mikor bejutottam, a kép egy nagyon picit megváltozott. A zenéket élveztem és az is nagyszerű, hogy több pult van, ahol italt lehet kérni, így nem feltétlenül kell sok időre megszakítani a szórakozást. Viszont sajnos csak belső tánctere van a helynek, ahol nem kellemes bent tartózkodni, főleg nyári melegben. Egyébként semmilyen mélyebb benyomást nem keltett bennem a Holdudvar, és nem is tervezem, hogy nyáron visszamegyek oda.

Brigi Brigi
34 értékelés
1 követő
11 plecsni
33 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 00:22

Először mikor ide mentem bulizni, kicsit tartottam tőle, de be kell, hogy valljam pozitívan csalódtam.
Igazán elegáns a hely, és hatalmas. A tánctéren nyáron kicsit hőség volt, de kárpótolt a jó hangulat. A Dj-k igazán kedvesek, egymás után fogadják a számkéréseket és maximum 10 perces várakozással le is játsszák őket. Én még szülinapi köszöntőt is könnyedén be tudtam mondatni. A mosdók is tágasak, sok tükrös kézmosó található. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, maximum, ha nem nyeri el a tetszésedet, meg lehet kóstolni egy finom hot dogot a kijáratnál és egy jót beszélgetni a Margitszigeten.

norcika norcika
30 értékelés
1 követő
10 plecsni
34 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 20:43

Fülledt nyári esték, hajnalig tartó tánc és eközben eszeveszett bulizás. Én így tudnám jellemezni az összes Holdudvarban töltött estémet. Nem volt olyan alkalom, amikor ne éreztem volna fergetegesen magam. Szerintem Budapesten most ez a legjobb szabadtéri szórakozóhely. Véleményemmel szerintem elég sokan értenek egyet, ugyanis mindig nagyon sokan vannak, különösen péntek és szombat este. Akkor már hosszú sorok kígyóznak a hely előtt rögtön a nyitás után.
Pár évvel ezelőtt is voltam már a Holdudvarban, viszont akkor a zene nekem nagyon nem jött be. Nem is nagyon tudtam azonosítani a stílust. Tavaly és idén viszont többségében már modern zenék mentek, igazi mai slágerek.
A külföldiek körében is rendkívül népszerű a hely. Sokáig gondolkodtam azon, hogy vajon hogyan jut el hozzájuk az információ, de végül rájöttem, hogy a Holdudvar az Holdudvar, elég mindössze ezt az egyetlen szót meghallaniuk.
Lévén, hogy szabadtéri szórakozóhelyről van szó, adva van az, hogy ha már túlzottan meleg lenne a tánctéren, akkor ki lehet menni a kerthelyiségbe.

Gardedám Gardedám
30 értékelés
4 követő
9 plecsni
35 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 09:45

Minden alkalommal meglepődök, milyen hatalmas és eklektikus hely is a Holdudvar: a modern, chic, üvegfalas tánctér és a kissé csálén álló kültéri asztalok murvás kontrasztja mégis nagyon jól elfér egy helyen. Számomra a zenei felhozatal grafikonja a legkirályabb számok és a 'ne, ezt most miért' dalok között kilengve csapong, de a jó számok azért magasan nyernek - és sokszor már kifejezetten vártam egy-egy rossz számot, hogy végre leülhessek pihenni. Azonban mire átpasszíroztuk magunkat a teraszra levegőt venni, már fel is csendült egy kihagyhatatlan dal, úgyhogy vállrándítva-vigyorogva visszapréselődtünk a tánctérbe. A Holdudvarba mi még a régi ELTE BTK-ban kialakított kis szedett-vedett helyen szerettünk bele - szerencsére a Margitszigetre költözéssel nem vesztett semmit a régi lelkületből, csak a kialakítás lett jóval igényesebb.

Mara.Sz Mara.Sz
31 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 01:30

Ki bringával a Margitszigetre egy meleg nyári estén, aztán beülni a Holdudvarba a csillagos ég alá iszogatni, majd hajnalig ropni a legtáncolhatóbb számokra a tömegben. Na igen, azok a szép nyári esték. A Holdudvar ebben az évben nagyon belehúzott, egyfelől szépen felújították, sokkal nagyobb lett a tánctér, mint volt, zeneileg is szuper lett, mégis megmaradt a szabadtéri szórakozóhely légkör, és sikerült nem átmennie „puccparádés” helybe. A mosdó kulturált, kint van biciklitároló, az italok nem drágák, és mivel a 4-6 vili újra megáll a Margitszigetnél, egész egyszerűen megközelíthető. A szép környezet pedig lehetőséget ad rá - ha netán az este mellénk sodor egy helyes fiút/lányt – hogy otthagyva a zajos tömeget, rögtön sort kerítsünk az első randira a szigeten. (Nem rosszra gondolni:))

Ludmilla Ludmilla
28 értékelés
2 követő
9 plecsni
29 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 22:39

Rendkívül hangulatos hely, a nagy területe miatt pedig általában nincs nagy tömeg, jól eloszlik. Itt tartottuk a nővérem leánybúcsúját, de sajnos a benti DJ-től nem igazán lehetett számot kérni, mert el van szigetelve üvegfallal. A zene általában jó, de volt már olyan, hogy kevésbé populárisra vették, és akkor kevesebb is volt a táncoló. Alapvetően az a baj, hogy a benti tánctéren borzasztó meleg van, a légkondi érzetnek se híre se hamva, ráadásul a benti táncteremre nem igaz a jó tömegeloszlás, mindenki oda nyomul. Egy tűt sem lehet leejteni, mert azt az életben meg nem találod többé. Alapvetően azért ajánlani tudom, mert ez az egyik legszínvonalasabb budapesti szórakozóhely.