Holdfény Fantasy Játékbolt

(3.5) - 5 értékelés
Cím:
1067 Budapest, Podmaniczky utca 37.
Telefonszám:
+36-1-8909277
Kategória:
Játékbolt

További információk

Forgalmazói vagyunk a Wizards Of The Coast (Magic:The Gathering, DuelMasters, D&D, Star Wars miniatűrök), az Upper Decd Entertainment (Yu-Gi-Oh!, Vs. System - Marvel & DC, Pokemon és World of Warcraft, illetve kosaras, hokis, focis kártyák) termékeinek, továbbá az Ultra Pro cég kártyatároló eszközeinek.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Holdfény Fantasy Játékbolt
Molnár Miklós Molnár Miklós
2 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 10. 29. 14:44

Sajnos tényleg nem túl jó üzlet. Engem elsősorban az áraik akasztottak ki, a kiszolgálással még nem volt különösebb problémám.
Elég összevetni az áraikat néhány külföldi webáruházéval, és látni fogjátok, hogy a Holdfénynél bizony a lehúzáson van a hangsúly.
Ez elég szomorú szerintem, pedig annyira örülnék egy valóban jó, budapesti fantasy/sci-fi témájú boltnak.

Csaba Pál Csaba Pál
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 10. 01. 15:40

Nem ajánlom senkinek ezt a boltot.
Drága hely,tele van hamisítvány figurákkal,
a választék lehetne sokkal szélesebb.
A fő probléma azonban inkább az,hogy sok kötekedős,lopós alakot is beengednek,a fiamnak már több alkalommal tűntek el itt kártyái,és egyszer még bántották is a nagyobbak.
Az eladóknak kicsit jobban oda kéne figyelniük arra,hogy kiket engednek be játszani!

M. Patrick M. Patrick
49 értékelés
1 követő
8 plecsni
66 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 17:27

Gyerekkoromra vezethető vissza a figurák iránti rajongás, mely akkor pontosabban a mesefigurák gyűjtésében merült ki. Később a képregények gyűjtése következett, és a régi Batman figuráimat a mai napig nagy becsben tartom. Első alkalommal még az Astoria közelében lévő üzletükben csak ámultam a felhozatalon. Természetesen előtte különböző helyekről be tudtam szerezni filmes figurákat, azonban számomra ez volt az első hely, ahol szinte csak figurákat lehetett kapni. Az árak elég húzósak, azonban egy-egy McFarlane figura tényleg megéri az árat, mivel annyira részletesen vannak kidolgozva. Azonban meg kell hagyni, hogy egy-két nagyobb figuránál a fiúk kicsit elszálltak az árazással…

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Kócza Attila Kócza Attila
30 értékelés
0 követő
7 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 20:02

Ha valaki egy Darth Vadert, vagy más sithet, jedit szeretne otthonra, az a Holdfény fantasy boltjába vegye az irányt. Ha esetleg más Star Warsos kiegészítőt (fénykard) óhajtunk, akkor is. Sőt, ha egyéb nagysikerű film karaktereit (Rambo, AVP, Marvel filmek), játékok figuráit szeretnénk beszerezni, ez az üzlet akkor is jó választás. Továbbá kaphatók még itt sok más sci-fis, fantasys, de animés, kártyás cuccok is. A Holdfény ugyanis egy igazi rajongói bolt, ahol ezeket a tárgyakat, eszközöket remek minőségben beszerezhetjük. Az üzlet jelenleg a Podmaninczky utcában található, tehát könnyen megközelíthető, mindössze 10 percre a Nyugati tértől. A boltban kényelmesen körbe lehet nézni, és az eladók is segítőkészek.

I. Noémi I. Noémi
69 értékelés
6 követő
15 plecsni
107 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 16:38

Azoknak, akik szeretnek néha elrugaszkodni a valóságtól és egy másik világba csöppenni, csak ajánlani tudom ezt a boltot. A képregények iránt érdeklődőknek és gamereknek nem kell bemutatnom az üzletet, hiszen állandó vendégeik a képregényes és más, fantasy témájú rendezvényeknek. A bolt a Nyugati pályaudvarhoz közel helyezkedik el és két emeleten kínál játékokat, figurákat, könyveket, valamint kiegészítőket. Az árak pedig javarészt diák barátnak nevezhetők. Ráadásul a bolt teret ad egy jótékonysági megmozdulásnak is Cosplay Charity néven. A mozgalom keretein belül egy kitűzőt lehet venni, mely bevétel a Noé Állatotthon számláját gazdagítja.