Hisztéria Kávézó

(3.0) - 5 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Váci út 1
Telefonszám:
+36-1-2387258
Kategória:
Kávézó, Fagyizó

További információk

A West End City Centerben, az aluljárószinten, a Krúdy tér 8. alatt található.

Kávézó, fagyizó
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Saját parkoló
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Hisztéria Kávézó
Katrus Katrus
10 értékelés
0 követő
6 plecsni
13 hasznos vélemény
2013. 11. 11. 17:53

Már jártam a Hisztériában, az nem volt túl jó, mégis gondoltam adok neki még egy esélyt. Sajnos ez nem biztos, hogy a legjobb ötlet volt részemről.
Egy csokifagyis összeállítás mellett döntöttem (4 gombóc csokifagyi, gyakorlatilag diákcsemegés magvakkal, spagettitésztára hasonlító formában), mely közel sem úgy nézett ki, mint amit előzőleg a képen láttam. Ha jól emlékszem a felsorolásra akkor a tejszínhab nem szerepelt benne, ehhez képest a kehely alján volt egy adag, emellett a fagyi gyakorlatilag megolvadt mire sikerült kihozni az asztalunkhoz. Most még azt sem mondhatom, hogy a látvány kárpótolt, hiszen az olvadt fagyi látványa annyira nem érdekes. A tejszínhabbal pedig nem tudom mit csinálnak, de nekem most is egy állott valamire hasonlított.
Összességében nagyon nem voltam megelégedve, sajnos nem azt kaptam, amire számítottam.

Kata7555 Kata7555
102 értékelés
14 követő
18 plecsni
121 hasznos vélemény
2013. 10. 20. 22:48

Egy csajos, beszélgetős estének néztünk elébe, a szokásos "Mit csináljunk? Hol? Mikor?" kérdésekkel. Nagy nehezen el lett döntve a mikor és hol kérdés csak azt nem tudtuk, hogy mit csináljunk. Egy mozi volt tervben, de aztán a végén mégsem az lett, hanem helyette egy számunkra új helyet a Hisztériát próbáltuk ki a Westendben. Nagy gondolkozás után úgy döntöttem, hogy egy feketeerdő fagyikelyhet kérek. A pincérnő felhívta a figyelmemet az alkoholtartalomra, de gondoltam olyan elenyésző lesz és nem fog zavarni.
A látvány lenyűgöző volt és csak remélni tudtam, hogy az ízek is hasonlóan gyönyörködtetőek lesznek.
A fagyikelyhem 4 gombóc fagyival volt "meghirdetve", én mondjuk nem gondolom, hogy ez valós lett volna, mert csak sokára tudtam átküzdeni magam a tejszínhab "akadályon" és akkor újabb dologgal szembesültem, miszerint egy nagy adag babapiskóta is elállja az utat a vágyott fagyim elől.
Mindig ebbe a hibába esünk, megkívánjuk a sok gombócból álló kelyhet, majd hoppon maradunk, mert általában nem tudjuk az egészet megenni, így a végeredmény: FAGYI kontra MI 1-0.
Az én meglátásom szerint sokszor érdemesebb egy kisebb cukrászdába beülni és ott válogatni, mert nekem ez a hely most olyan nagyüzemnek tűnt.

N. Tamásné N. Tamásné
5 értékelés
1 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 07. 17. 08:43

A fagyi nagyon finom, de a fagyit mérő kislány valami elképesztően utálja a vendégeket. Legjobban az háborítja fel,ha kiderül, hogy az elsőként megjelölt három gonbóc helyett mégis négyet szeretnék, mert megláttam még egy kedvencemet.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
pirieszti pirieszti
58 értékelés
0 követő
14 plecsni
71 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 13:46

Ha a Westendben járunk és a nagy bevásárlásban és nézelődésben elfáradtunk, akkor érdemes megpihennünk a Hisztéria kávézóban. Igazi csajos, nyüzsis hely, a folyosóra ülhetünk ki, így nem leszünk mindentől elzárva, nyugodtan szemlélhetjük tovább az embereket. A kínálat nagy, az árak pedig teljesen átlagosak. Fagylalt kelyheiket ajánlanám mégis elsősorban figyelembe. Vicces nevű és még soha nem látott kombinációk vannak itt, ami közül lehet választani. Ha megszomjaznánk akkor ki lehet próbálni koktéljaikat majd utána valamelyik sütit. Csak ezek együtt akkora kalória bombák, hogy ne felejtsünk el ezután mozogni is valamit…

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 10. 11. 13:28

Mit tesz két barátnő, ha az egyik nem tud választani két kiszemelt férfi között? Keresnek egy doboz fagyit, és azt falatozva számba veszik az adott két fiú erényeit és hátrányait.
Mi a barátnőmmel a Westend egyik cukrászdáját választottuk. Igaz, ami igaz nem a legjobb hely egy bensőséges beszélgetéshez, hiszen a plaza egyik folyosója közepére helyezték ki a fonott székeket. Természetesebb beljebb is le lehet ülni, de ott nagyon egymás hegyén-hátán vannak az asztalok.
Ahogy terveztük, mind a ketten fagyikelyhet rendeltünk, aminek az ára teljesen korrekt kategóriában mozgott. Mivel ma már egy gombóc fagyi 200 forintba kerül, ezért egy ezer forint körüli fagylaltkehely teljesen reális, s meg is érte a pénzét.
A Virgin mojito nevű édesség az azonos nevű koktélt akarta utánozni, ami nagyon jól is sikerült, mert hasonlóan finom íze volt. S ha már koktéloknál tartunk! Ha valaki arra vágyik, akkor azt is megkaphatja ugyanitt, ahogy néhány finom süteményt, illetve kávét is.
A történet csattanója pedig az, hogy a beszélgetés, és a fagyi is rádöbbentett, hogy jobb lesz egy harmadik fiút keresnem.