Hetedhét Óvoda

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1154 Budapest, Klapka György utca 27
Telefonszám:
+36-1-3076374
Kategória:
Óvoda

További információk

Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Hetedhét Óvoda
Bulyáki Lajos Bulyáki Lajos
6 értékelés
2 követő
2 plecsni
14 hasznos vélemény
2013. 10. 16. 09:33

A mai "ínséges" világunkban, ahol mindenki rohan az ügyes- bajos dolgai intézni, indokolatlanul kevesebb energiája jut -szokták védekezésül mondani ott, ahol valóban az tapasztalható, hogy nem figyelnek oda kellően az emberek a munkájukra-arra, hogy munkájukat-nota bene-"hívatásukat" kellő szakértelemmel empátiával, odaadással végezzék az adott helyen . Ebben az óvodában, ahová kis-unokám szeptembertől eltölti napjait olyan óvónőkre, "pedagógusokra" találtunk, ahol a munka az első, a munka a hívatásuk. Már kezdtem elhinni, hogy egy ilyen intézet un. pedagógiai programja csak arra jó, hogy mindenben eltérjenek a napi gyakorlatban tőle, ui. az a belvárosi óvoda, ahonnét szinte elmenekítettük a nyáron az öt és féléves unokámat olyan volt, ahol -már úgy gondoltuk- szándékosan - nem volt képes a saját "ígéreteinek , elvárásainak" megfelelni az "óvoda".
A "Klapka utcai" óvoda tökéletesen más. Minden nap új élményekkel, ismeretekkel jön haza a kis-unokám. Mindenre "emlékeznek", legye az régi népszokás, ünnep, minden alkalomra tanulnak nem egy de több aktuális verset, dalocskát. Nagyon igaz az -erre 41 évi pedagógus múltammal elég hamar rá kellett jönnöm-, hogy egy intézetben olyan színvonalú a nevelés, pedagógiai munka folyiamata, amilyent az ott "dolgozók" képesek megvalósítani.
Nagyon sok általam ismert hasonló intézet dolgozói hasznosan tennék, ha átjárnának "tapasztalat szerzésre", mit hogyan kell csinálni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 5
49 értékelés
Thumbnail Pólus Center 1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
20 értékelés
Thumbnail Budapesti Vidámpark 1146 Budapest, Állatkerti körút 14-16.
42 értékelés