Herbatop Gyógynövény Szaküzlet

0 értékelés
Cím:
1136 Budapest, Tátra utca 12b, B
Telefonszám:
+36-1-3493455
Kategória:
Biobolt

További információk

Boltunkat azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy kielégítsük mindazok igényeit, akik számára fontos a természetes forrásokból és alapanyagokból származó készítmények, étrend-kiegészítők alkalmazása.
Ma már egyre nő a kereslet az ilyen termékek iránt, mert mindenki vágyik arra, hogy egészségét megőrizze, vagy pedig azon javítson a lehetőségekhez képest. Mindennapjainkban állandóan érnek bennünket olyan káros környezeti hatások, amik elől senki sem tud kitérni. A hajszolt életmód és sok más káros civilizációs hatás állandóan rombolja egészségünket és közérzetünket.
A növények világa a legváltozatosabb formákban készen kínálja számunkra azokat a természet alkotta anyagokat, melyek segítségünkre lehetnek egészségünk és közérzetünk helyreállításában. Ezeket felismerve ma már egyre több vállalkozás dolgozza fel ezeket a természetes anyagokat, és teszi számunkra hozzáférhetővé. Üzleti vállalkozásunk ezekhez kapcsolódva igyekszik az Önök számára is biztos és megfelelő beszerzési forrást nyújtani az értékes hatású természetes agyagok széles körében. Ezek lehetnek gyógynövények, növényi kivonatok, táplálék-kiegészítők, vitaminok, immunerősítő termékek, továbbá kozmetikumok és testápoló készítmények. Sportolók és testépítők speciális igényeire is tudunk természetes alapú készítményeket kínálni étrend-kiegészítők formájában.
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Herbatop Gyógynövény Szaküzlet

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés