Herbalance

0 értékelés
Cím:
1096 Budapest, Haller utca 23-25, D
Telefonszám:
+36-20-5400245
Kategória:
Biobolt

További információk

Üdvözöljük
Üdvözöljük Önt abból az alkalomból, hogy néhány percet áldoz az egészségére, szépségére életszínvonalának emelésére, és ellátogatott a Herbalance Kft. webáruházába. Figyelmébe ajánljuk dr. Füleki Mária főorvosnő gondolatait, ajánlásait:
"A Herbalance segít, ha komolyan akarsz változni!
Változtathatsz egészségi állapotodon, anyagi helyzeteden, életviteleden, gondolkodási szokásaidon, lehetsz önállóbb, növelheted önbizalmadat és önbecsülésedet.
Itt a lehetőség adott, de változni Neked kell, mert Te tudod, hogy mit akarsz, mikor és miért akarod, hová akarsz jutni.
Ameddig ezt nem tudod, ez nem a Te lehetőséged. Számomra nyitottabb gondolkozást, stabilabb egészséget, nagyobb fizikai és szellemi teljesítőképességet, a betegeknek hatékonyabb segítségnyújtás lehetőségét teremtette meg."
Herbalance
A Herbalance Kft. 1998-ban jött létre, 100%-ban magyar tulajdonú cégként. A Herbalance Kft. vegyszermentes környezetben termelt, tartósítószer nélkül előállított, teljes körű szaktanácsadással átadott kiváló minőségű bio-készítményeket forgalmaz saját hálózatán keresztül.
Termékeink hozzásegítik vásárlóinkat ahhoz, hogy megőrizzék egészségüket, és hosszú távon jobb minőségű életet tudjanak élni.
Termékeink
Az egészségmegőrzéshez, egészséges életmódhoz kapcsolódó termékek, népgyógyászati tradícióval rendelkező teák, étrendkiegészítők, bio- és szépségkozmetikai termékek találhatók kínálatunkban.
Termékeink kifejlesztése során a tudomány legújabb eredményeit ötvöztük a gyakran több évszázados népgyógyászati tapasztalatokkal.
Termékeink hatásukat a szervezet egyensúly kialakításának és stabilizálásának elősegítésével, a szervezet önszabályozó- és védekező rendszerek aktivizálásával fejtik ki.
Termékeinket saját márkaneveink alatt hozzuk forgalomba, e márkanevek jogtulajdonosa a Herbalance Kft.
A Herbalance Kft. által forgalmazott termékek nem minősülnek gyógyszernek.
Gyártás
Gyártóink a Herbária Rt., Rehab Rt .Sunfleur Kft. magyar tulajdonú vállalkozások.
Termékeinket bevizsgált alapanyagokból, Magyarországon termelt gyógynövényekből, rendkívül igényes gyártástechnológia alkalmazásával, minőségbiztosítási rendszerrel ellenőrizve gyártjuk.
Engedélyezett egészség
Termékeink a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelelnek, és a szakhatóságok által kiadott engedélyekkel kerülnek forgalomba.
Rendelkezünk a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartási számával: C/003680
Termékreferenciák
A Herbalance Kft. webáruházában található információk, referenciák kizárólag a fogyasztók szubjektív véleményét tükrözik, nem kórházi és gyógyszergyári kutatások eredményei, így nem is állítható róluk, hogy esetleg helyettesíthetnék a szakorvos állásfoglalását.
Ezért felmerülő kérdések, problémák esetén javasoljuk, hogy kérje szakember segítségét, vagy érdeklődjön info-vonalunkon (+36 20 957 75 93) orvos szaktanácsadóinktól.
Természetesen az itt olvasott információk, referenciák alapján lehetőségük van az azt elmondó személyekkel, szakemberekkel cégünkön keresztül felvenni a kapcsolatot és személyesen győződhet meg arról, hogy több ezer ember életminősége, közérzete és anyagi függetlensége hogyan változott meg a Herbalance termékek használatától.
Legyen Ön is az az Érdeklődő, aki partnereink több ezres táborát növeli és ezzel is hozzájárul a saját egészségének megőrzéséhez!
Webáruházunk
Webáruházunkat a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Gazdasági Versenyképesség Operatív Programja keretében Európai Uniós támogatás felhasználásával valósítottuk meg.
Webáruházunk megvalósításában és üzemeltetésében partnereink: CIB Bank Zrt., GLS Hungary, Thawte Inc.
Ajánlatunk
Egy lelkes, összetartó csapat segíti munkánkat és vesz részt sikereinkben a Herbalance Munkatársak csapata. Ha Ön nem csak egészségéért, de anyagi jólétéért is kész tenni, örömmel üdvözöljük ebben a csapatban. Ismerje meg a Herbalance Munkatársi Tagság előnyeit és feltételeit.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Herbalance

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés