HerbaHáz

0 értékelés
Cím:
1087 Budapest, Százados út 18
Telefonszám:
+36-1-3233210
Kategória:
Kulináris bolt, Drogéria, Élelmiszerbolt, Biobolt, Szupermarket

További információk

Fontos számodra, hogy kifogástalan minőségű kozmetikumokkal szépítkezz és az is, hogy szakértő segítséget kapj a megfelelő étrend-kiegészítők kiválasztásában? Gluténmentes, laktózmentes, diétás, bio, vagy vegán étrendet követsz?
Akkor mindenképpen érdemes ellátogatnod a HerbaHázba, Magyarország egyik legnagyobb bio-, natúr és gyógytermék kis- és nagykereskedésébe, ahol mindent megtalálsz, amire az egészséges élethez szükséged lehet!
A széles termékkínálat mellett állandó akciókkal, izgalmas kóstolókkal és színes rendezvényekkel várunk.

Egy kis történelem…

A HerbaHáz története több mint negyed évszázaddal ezelőtt kezdődött: kevesen tudják, hogy Magyarország egyik legnagyobb BIO-, reform-, illetve natúrtermékek kis- és nagykereskedés egy aprócska piaci standként kezdte.

Mára már Budapest mellett Szegeden, Pécsett és Győrben is megnyitottuk áruházainkat, ahol több mint 15.000 termék közül válogathatnak a betérők – néhány évvel ezelőtt pedig országos lefedettségű websopunkat, a www.herbahaz.hu-t is elindítottuk.

A gondosan összeválogatott kínálatban mindenki megtalálja a hétköznapi bevásárláshoz szükséges hozzávalókat – legyen szó BIO, Paleo, Gluténmentes, Cukormentes, Laktózmentes, vagy éppen Vegán termékekről.
Megnyitás
1990. 02. 03.
Parkolás: Igen
Elfogad bankkártyát? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - HerbaHáz

Hasonló szolgáltatók a közelben