Helen Doron

0 értékelés
Cím:
1191 Budapest, Üllői út 201.
Telefonszám:
+36-70-3283228
Kategória:
Nyelviskola

További információk

Nyelviskolánk az Europark Bevásárlóközpont I. emeletén található.


A Helen Doron Early English bármilyen korú gyermeknek kínál angol tanfolyamot, a baba-mamás angoltól egészen 14 éves korig.

A világszerte elismert Helen Doron módszer könnyű nyelvtanulás gyerekeknek. A folyamatos pozitív megerősítés és a speciálisan kifejlesztett angol dalok, s hanganyag által a gyerekek természetes nyelvelsajátítási képességére épít.

A játékos angol foglalkozások pozitív, vidámsággal teli környezete megadja a gyerekek számára a lehetőséget, hogy az angol nyelvet anyanyelvükhöz hasonlóan sajátítsák el. A Helen Doron módszerrel ugyanilyen könnyedén és vidáman tanulnak meg írni és olvasni is az iskolás gyerekek angol feladatok segítségével, mindannyian megszeretik az angolt és a nyelvtanulást.

A kiváló Helen Doron angoltanár keze alatt nő az önbizalmuk, önbecsülésük, és ez az általános tanuláshoz való hozzáállásukat is pozitívan befolyásolja a gyerekangol.

Magyar kisdiákjaink is kiemelkedő eredményeket érnek el a nemzetközi mezőnyben, élvonalbeli angol nyelvvizsga résztvevők.

Minden Helen Doron angolóra zeneileg egyedülálló, saját dalszerzőink által komponált hanganyaggal zajlik, mely a jó hangulat és az angoltudás biztosítása mellett gyermeke zenei érzékét is fejleszti.

A Helen Doron Teen English angol tanfolyam speciálisan a középiskolás korosztálynak készült. 4-8 fős csoportokban történik az angoloktatás. A tanfolyam egyedülálló angol anyanyelvi pop albummal és videó-klippekkel garantálja, hogy élvezetes legyen ennek a korosztálynak. Az intenzív angoltanulást beszédközpontú órák, írás-olvasás, magas szintű angol nyelvtan és irodalom biztosítják.
Fizetési módok: Készpénz
Pláza Europark Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Helen Doron

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail IKEA Bútoráruház Étterme 1148 Budapest, Örs vezér tere 1.
39 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés