Hegyvidék Központ Bevásárlóközpont

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12.
Telefonszám:
+36-1-9510578
Kategória:
Bevásárlóközpont

További információk

A Hegyvidék Központban található a kerület legnagyobb OTP bankfiókja és legmodernebb CBA Príma szupermarkete. Az üzletház egyedi, kulináris termékeket árusító „sarki kisboltjai" mindenből a legfinomabbat nyújtják, a bio élelmiszerek széles választéka mellett, prémium kategóriás delikát termékeket, különleges kávékat, kitűnő borokat és felvonulnak a magyar kézműves gasztronómia remekei is. Itt nyílt meg a főváros első prémium halkereskedése a Vörös Homár és itt található Magyarország legjobb hentesének, Gál Józsinak a húsboltja is. A női-, férfidivatot és kiegészítőket keresők máshol nem elérhető prémium márkák közül válogathatnak. A Líra könyvesboltban hozzáértő tanácsadást is kínálnak, a Neckermann & Thomas Cook neve garancia a biztonságos utazásra. A dm drogéria és a gyógyszertár különös figyelmet fordít a vásárlói igények maximális kiszolgálására, ahogyan minden más üzlet.

A Hegyvidék Központban található a világ legnagyobb lentikuláris műalkotása, Várnai Gyula Erdő a tisztáson című műve. A 70 négyzetméter nagyságú lentikuláris print a valaha készült legnagyobb műalkotás, amelyet ezzel a technikával alkottak. A hely specifikus, azaz kifejezetten a helyszín adottságaihoz megálmodott és megvalósult installáció egy Gyermekláncfű-mező stilizált felnagyítása. A mű minden irányból újabb és újabb színeket és látványokat tár nézője elé.

Ez az első környezettudatos kereskedelmi és szolgáltató központ, ami megkapta a szigorú BREEAM nemzetközi védjegy "nagyon jó" minősítését. Az energiatakarékos megoldásoknak köszönhetően a központ költséghatékonyan, alacsony üzemeltetési költségekkel, fenntartható módon működik.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Ingyenes mélygarázs
Elfogad bankkártyát? Igen
Pláza Hegyvidék Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Hegyvidék Központ Bevásárlóközpont
Kovács Eszter Kovács Eszter
3 értékelés
1 követő
2 plecsni
9 hasznos vélemény
2013. 11. 02. 12:22

Nagyon szeretek a Hegyvidék Központba járni. Nem vagyok az a nagy "plázafan", mivel nem kedvelem a zsúfolt helyeket, a tömeget és az is zavar, ha sokat kell bolyonganom mielőtt megtalálom a megfelelő üzletet. A Hegyvidék Központot egyesek "gasztroplázaként" definiálják, ebben van is valami. Tény, hogy nem hasonlítható egy WestEndhez, de nekem éppen ezért tetszik. Nincs sok üzlet, de én, a magam részéről mindent megtalálok, amire egy hétvégi vásárolgatás alkalmával szükségem van. Van DM, egy színvonalasnak mondható CBA Príma, zöldséges, hentes. Található egy édességbolt, gourmet bolt, bor szaküzlet. Nekem külön öröm, hogy egy hangulatos kis Líra könyvesbolt is van, ahol kedves a kiszolgálás és nem néznek rossz szemmel az emberre, ha akár vásárlás nélkül leül kicsit olvasgatni. Én szeretek itt kikapcsolódni szombat délutánonként, és végezetül mindig beülök a kis Szamos cukrászdába egy sütire és egy capuccinora. Amit külön szeretek benne, hogy nincs tömeg. Bizonyos ügyeket is lehet intézni, mert van Posta, OTP.. Úgy tudom hamarosan gyógyszertár is lesz. Ruha üzlet tekintetében nem nagy a választék, azt hiszem 1-2 felnőtt ruha üzlet és egy gyermekruha üzlet van, méghozzá a borsosabb árkategóriából. Maga az épület szerintem nagyon szép, letisztult és ízléses kívül és belül egyaránt. Akik nem vágynak nyüzsire, de szeretnék a bevásárlást egy kis olvasgatással, könyv keresgéléssel, sütizéssel egybekötni, és emellett benéznének egy jó csokiüzletbe és gourmet boltba, azoknak ajánlom, hogy látogassanak ide el. :)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés