Hattyú Kávézó

(2.0) - 3 értékelés
Cím:
1015 Budapest, Hattyú utca 14
Telefonszám:
+36-1-2249004
Kategória:
Kávézó

További információk

Férőhely: 60
Vendégtér mérete: 60 m2


Részletek:
- Napilap olvasási lehetőség vendégeknek
- Kisgyermekes családoknak ajánlott
- Mozgássérültek által megközelíthető
- Kerthelyiség


Első értékelő
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Hattyú Kávézó
Litz Litz
35 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 22:09

Tényleg nagyon rossz itt a kávé, konkrétan nem lehet meginni. Az is igaz, hogy nagyon zavaró a zenegép, főleg amikor hajnalban teljesen részeg vendégek ugyanazt a számot játszatják vele egymás után. Nem a legkellemesebb hely szó mi szó, de ennek köszönhetően mindig van szabad asztal. A kiszolgálás és a vécé elhelyezkedése is hagy kívánni valót maga után. Mégis nagyon sok szép emlékem fűződik ehhez a helyhez, valószínűleg azért mert tudomásom szerint ez az egyetlen hely messze e vidéken ami éjjel-nappal nyitva van. Ennél nyomósabb érv tényleg nem szól mellette, de úgy látszik ez éppen elég ahhoz, hogy boldogan üzemel itt a Hattyúház aljában már hosszú évek óta.

Brü Brü
61 értékelés
7 követő
11 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 21:50

Inkább utolsó lehetőség, ha a környéken laksz és éjjel már nem akarsz nekiindulni a haverokkal sörözni, vagy ha levezető helyet keresel az utolsó korsóra. A hely drága egy sima kávé karcolja a négyszáz forintot és nem több egy kortynál. A sör sem olcsó, a rövidek meg kifejezetten drágák, bár a választék bőségesnek mondható, de az igazi különlegességek felszolgálásához elmarad a szakértelem: a Pernod mellé nem kapsz jeges vizet, vagy narancslevet, azt külön kell kérni. A terasz elég huzatos és zajos, a környék autóforgalma elronthat egy meghitt beszélgetést. A felszolgálás néha egész gyors, néha hosszú perceket kell várni arra is, hogy egyáltalán észrevegyék, hogy leültél a teraszra. Hideg napokon kint kapsz pokrócot. A belső tér kicsi, és ha valaki bömbölteti a zenegépet, akkor szinte elviselhetetlen a bentlét, nem beszélve arról, hogy mosdó nincs az egységhez kapcsolva, a műintézmény a kávézó területén kívülre esik és a kulcsot úgy kell elkérni a személyzettől.

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 10. 16. 13:30

Sajnáltam az itthagyott pénzemet. Soha többé nem akarok ide betérni. Nekem, mint nagy kávékedvelőnek, ez a hely maga volt a rémálom! Életemben nem ittam még olyan keserű kávét, mint, amilyet itt felszolgáltak. Habár én két cukorral iszom a feketét, itt még négy kanál sem tudta elnyomni az ízt. Az egész kávézó hangos, és túlzsúfolt, úgyhogy beszélgetni, vagy nyugodtan olvasni, esélytelen. Nem csoda a túlzsúfoltság, hiszen az egész Hattyú házban munkát végző emberek ide jönnek, akiknek száma jóval több, mint hatvan.
Nem ajánlom senkinek sem ezt a kávézót. Ezen a környéken sok sokkal jobb hely is van, ahol a kávé isteni, és az atmoszféra is sokkal kellemesebb.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés