Határ Étterem

(2.0) - 1 értékelés
Cím:
8220 Balatonalmádi, Dr. Óvári Ferenc utca 72
Telefonszám:
+36-30-5399321
Kategória:
Magyar konyha

További információk

Vállaljuk családi, baráti és céges rendezvények színvonalas lebonyolítását.

Vállaljuk hidegtálak, svédasztalos ebédek illetve vacsorák elkészítését, igény esetén azok kiszállítását éttermünk 20 km-es körzetében.

Esküvő:

Lakodalmak lebonyolításában nagy gyakorlattal rendelkezünk. Igény szerinti menüvel, romantikus környezetben várjuk a házasulandó párokat és vendégeiket kb. 100 főig.
Első értékelő
Fizetési módok: Chèque Déjeuner, Cirrus, Erzsébet-utalvány, Készpénz, Maestro, MasterCard, Sodexo melegétel utalvány, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Saját parkoló
Elfogad bankkártyát? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Határ Étterem
Péter Kovács Péter Kovács
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 11. 16. 15:12

2012 nyarán voltunk itt ebédelni egyszer. Egyszer. Az épület szép, a mosdók tiszták, a kert parkosított, hátul a kis játszótér is ötletes.
A felszolgáló hölgyre nem lehetett panasz, bár az egyik étel extra 1000 forintos feláráról valahogy "elfelejtett" előre tájékoztatni.
Két felnőtt, két gyerek, átlagos család vagyunk. Pontosan ugyanazt ettük, mint egy másik étteremben Balatonalmádi belvárosában.
Viszont ugyanaz az étel itt másfélszer annyiba került(de szó szerint, mindenki ugyanazt rendelte, összesen egy narancslé volt az eltérés). A felnőttek étele teljesen sótlan volt. A gyerekmenü viszont nagyon durván meg volt szórva borssal, pedig az étlapon kifejezetten gyermek menüként volt feltüntetve, amit az adag mérete is alátámasztott(az ára már nem annyira). Valami rántott falatkák voltak krumplipürével. Nem értem honnan jött az ötlet, hogy bő negyed kiskanálnyi borsot szórjanak egy kistányérnyi gyerekételre.
Végül a gyereket a rántott csirkemell+rizs kombóval etettük meg, amit magunknak rendeltünk.
A kellemes épület, a park, a játszótér sajnos kevés, az sem árt ha a vendég elégedetten távozik. A másik, hogy itt 9100 forintért kaptuk meg ugyanazt, amiért Balatonalmádi főterétől 150 méterre 6200 forintot fizettünk. Emellett az étel minősíthetetlen volt. Mikor tesómék mentek Almádiba, külön felhívtam a figyelmüket, hogy kerüljék el a helyet.
Teljesen megértem, hogy az épület felépítésének költségeit be akarják hozni. De nem lett volna jobb, ha annyira jó kiszolgálást kapunk, hogy visszamegyünk minden nap, otthagyunk 6000 forintot minden nap? Ahelyett, hogy egyszer leakasztanak rólunk 9000-et, aminek a végén teljesen átverve érezzük magunkat? :(

Hasonló szolgáltatók a közelben