Használtruha Kisáruház

(3.0) - 1 értékelés
Cím:
1052 Budapest, Károly körút 20
Telefonszám:
+36-1-4664358
Kategória:
Használtruha, Lakberendezés, Fehérnemű, Kiegészítők

További információk

Üzleteinkben a használtruházati cikkek és öltözék kiegészítők teljes kínálata mellett használt és új lakástextíliák, alsóneműk, új fehérnemű, kedvező árú új konfekcióruházat forgalmazásával foglalkozunk.

Jelentős választékot kínálunk ágyneműből, terítőkből, törülközőből, toll-, pehely-, gyapjú- és műszáltöltésű párnákból, paplanokból, fürdőszoba szettekből, lábtörlőkből. A gépi szőnyegek és falvédők mellett a gyűjtők és érdeklődők különleges kézi, keleti szőnyegekre is bukkanhatnak üzleteinkben.

Szezonnak megfelelően nem hiányozhatnak kínáltunkból kendők, nyakkendők, övek, retikülök, sporttáskák, sapkák, sálak, kesztyűk, plüssjátékok, díszbabák.

Célunk, hogy vevőink a valódi nercbundától a bikiniig, a sötétítő függönytől a csipkealátétig mindent megtaláljanak az üzleteinkben, ami a használtruha és a használt textília fogalomkörébe beletartozik.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Használtruha Kisáruház
B. Réka B. Réka
59 értékelés
1 követő
13 plecsni
57 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 17:19

A legbizarrabb és legolcsóbb lakk cuccok is beszerezhetőek ebben a használtruha kereskedésben, már ha szerencsénk van. A Fetish irányzat hódolói ugyanis különleges lakk mellényre, kabátra, nadrágra lelhetnek, ám aki ennél azért jóval konszolidáltabb, a kosztümök közül is válogathat ízlésének megfelelően. A kosztümök meglepően olcsók, még ahhoz képest is, hogy használt ruhákról beszélünk. Érdemes azonban több időt rászánni a válogatásra, mert első látásra úgy tűnhet, semmi ínyünkre való nincs az üzletben.

Hasonló szolgáltatók a közelben