Harmat szépségház

0 értékelés

Elérhetőségek

Cím: 2112 Veresegyház , Harmat utca 10.

Telefon: +36-70-321-5014


Kategória: Fodrász , Kozmetika , Szolárium , Manikűr


További információk

Nyitvatartás

Hétfőtől-Péntekig: 8:00-20:00
Szombat: 9:00-12:00

Masszázs
A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására. Már az ókorban ismerték a gyógyító hatásait. A mai világban a kevés mozgás, és a feszültség korát éljük, ami testi, lelki, idegi betegségekhez, panaszokhoz vezethet.

A masszázsterápia nem csak az izmokat, a bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. A masszázs aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szív ritmus, vérnyomás és keringés helyreállítását. A testéből csak egy van, ne feledje. Jól viselje gondját.

Svédmasszázs
Hatására javul a test vér és nyirokkeringése, az izmok ellazulnak és csökken a stressz. Javul az általános közérzet.

Hátmasszázs
Mely ötvözi a svéd és aromaterápiás masszázst, hatására oldódik a feszültség. testi és szellemi harmónia megteremtője. Az illóolajok jól alkalmazhatók izomlazításra, légzéskönnyítésre, gyulladás és fájdalomcsillapításra, méregtelenítésre, hangulatjavításra.

Aromaterápiás masszázs
Az aromaterápiás masszázs komplettebbé teszi a masszázst a jótékony hatású illóolajok és közvetett hatásai révén, így ezen módszer természetes és ártalmatlan. A test szerveinek működését élénkítjük, a vér és a nyirok áramlását serkentjük, melynek következtében a salakanyagok gyorsabban távoznak a szervezetből. A salakanyagok gyors kiürítésével pedig számos betegség megelőzhető.

Stresszoldásra, pszichikai feszültségek enyhítésére is kiváló az aromaterápiás masszázs.

Egy teljes kezelés során a test, a lélek és a psziché harmóniája valósul meg, az aromaterápia mindhárom síkon kifejti jótékony hatását.

Lábmasszázs talpmasszázzsal
A lábmasszázs célja, hogy támogassuk, erősítsük a szervezet saját gyógyító erőit.

Kismama masszázs
Gondosan megkomponált, szakszerű mozgássorozat. A masszázs során, - amelyet a végtagokon, a háton és a derékon végzünk - a mindennapok során kialakult feszültségek feloldódnak. Tökéletes ellazulás testnek, léleknek.

Kényesztető csokimasszázs


Mélyszöveti masszázs
Ez a gyógyászati masszázs a fokozottan aktív és/vagy stressztől terhelt életmódot folytatók számára ideális. A stressz miatt feszültté vált izmok ellazítására összpontosít ez a ritmikus, a szöveteket az egész testen mélynyomással átdolgozó masszázs. Ez a masszázsfajta okozhat kis kellemetlen érzést a kezelés során, vagy azután, egy-két napig, azonban ennek elmúltával teste, mintha újjászületett volna.

Szolgáltatások

Élmény kényeztetés
Fitness
Fodrászat
Körömápolás
Kozmetika
Masszázs
Pszichológia
Sóbarlang
Szauna
Szolárium
Árak

Svédmasszázs
1 alkalom (50 perc) 8.000 Ft
Bérlet (5 alkalom) 30.000 Ft
Hátmasszázs
1 alkalom (30 perc) 4.500 Ft
Bérlet (5 alkalom) 15.000 Ft
Aromaterápiás masszázs
1 alkalom (70 perc) 10.000 Ft
Bérlet (5 alkalom) 35.000 Ft
Lábmasszázs talpmasszázzsal
1 alkalom (30 perc) 4.500 Ft
Bérlet (5 alkalom) 15.000 Ft
Kismama masszázs
1 alkalom (45 perc) 8.000 Ft
Bérlet (5 alkalom) 30.000 Ft
Mélyszöveti masszázs
1 alkalom (30 perc) 6.000 Ft
Bérlet (5 alkalom) 22.500 Ft

Vélemények, értékelések (0)