Hard Rock Café

(4.5) - 10 értékelés
Cím:
1052 Budapest, Deák Ferenc utca 3
Telefonszám:
+36-30-5724011
Kategória:
Amerikai étterem, Burger

További információk

Tradicionális amerikai ételek várják a vendégeket.
Első értékelő
Megnyitás
2011. 12. 14.
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Parkolás: Igen
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
10 korábbi értékelés - Hard Rock Café
K. Szilvia K. Szilvia
3 értékelés
0 követő
1 plecsni
4 hasznos vélemény
2015. 02. 12. 09:47

Egy kedves barátnőmmel töltöttünk el egy kellemes délutánt az étteremben. Nagyon jó volt. A kiszolgálás kitűnő, az étel és ital isteni!

Kovács Máté Kovács Máté
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 02. 10. 08:27

Szerintem bőven több, mint 100 féle hamburgerezőben voltam Budapesten nagyrészt így bátran kijelenthetem, hogy a top3 hamburgerben benne van, a Hard Rock Café burgere. Sajnos egyben tán a legdrágább burger is, amit valaha ettem, de egyszer mindent ki lehet próbálni, külön extra az enteriör a kiállított dolgok és az újratöltődő kóla:)

t. zoltán t. zoltán
15 értékelés
0 követő
4 plecsni
6 hasznos vélemény
2014. 01. 10. 13:11

Jópár Hard Rock Cafét megjártam már Európában, de nyugodt szívvel állíthatom, hogy csak az ereklyéket nézve a budapesti az egyik legjobb. Rengeteg Beatles relikvia sorakozik, ami egyedülálló. Nagy kedvencem Buddy Holy kabátja :) Mivel frenchize, ezért sajnos az árak igen magasak egy magyar pénztárcának, de az adagok hatalmasak és igazán finomak az ételek. A személyzet segítőkész, kedves, mosolygós, pörgős igen magas angol tudással (kiváló akcentussal rendelkeznek, ami igen ritka szerintem ebben a szakmában sajnos) Sajnos szomorúan tapasztaltam, hogy a vendégek talán (amikor ott tartózkodtam) 80%-a csak azért jár oda, mert Hard Rock és oda kell menni, ügyet sem vetve a relikviákra! Hogy egy család még fel sem emeli a fejét arra, hogy Madonna, Richi Sambora, Prince vagy Michael Jackson tárgyai előtt ül, az számomra elszomorító. Persze ez nem az étterem hibája ami maximálisan 5csillag fölött teljesít mindenben, egyedül a mosdót találtam túl "iparinak" de ettől még 5 *

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
184 hasznos vélemény
2013. 06. 29. 17:09

Csak egyszer jártam itt, ennek több oka is van - édesanyám jobban élvezte volna a rock miatt, s bár a Hamburger nagyon finom volt, ezeket az árakat nem tudnám gyakran megfizetni.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
336 hasznos vélemény
2013. 06. 30. 18:59

A Hard Rock Café egy igazi életérzés! Már a belső kialakítása is magával ragadó. A kiszolgálás csillagos ötös, bár kicsit az árak is, viszont a minőség mindent megér!

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2013. 02. 10. 15:39

Nagy rock rajongó vagy? Akkor muszáj ellátogatnod ebbe a kávézóba! Belépve máris rengeteg nagy rock legenda ereklyéét csodálhatod meg. De ezzel nincs vége a rockos vonalnak, mert a zene, és a videoklipek is ezt a stílust képviselik. Amikor itt jártam a pincérek nagyon kedvesek voltak. Leültek az asztalhoz beszélgetni egy kicsit, úgyhogy a végén már olyan volt az egész mintha egy havertól rendeltük volna meg hamburgert és a jeges kávét. Mind a kettő nagyon ízlett. Igaz, ami igaz az ára is megvan ennek a különleges helynek, de ez betudható annak, hogy elsősorban a turisták pénztárcájára szabták azokat. Én minden hozzám hasonló rock rajongónak ajánlom.

flugosrob flugosrob
11 értékelés
1 követő
5 plecsni
5 hasznos vélemény
2012. 12. 07. 09:55

Örülök, hogy végre itthon is elérhető a HardRockC, rendkívül jó a hely, de azért az ár/értéket tekintve nem vagyok maradéktalanul elégedett.

kitti86 kitti86
50 értékelés
2 követő
12 plecsni
93 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 11:07

Nagy kedvencünk közé tartozik ez a hely. Aki kicsit is szereti az igényes zenét és nem mond neki újat Jimi Hendrix, Angus Young, Eric Clapton neve, az ne hagyja ki ezt a helyet. Híres zenészek, énekesek saját személyes tárgyaival van kidekoràlva. Nagyon mutatós és az ember órákat tud bámészkodni. A személyzet nagyon kedves, megengedi, hogy körbe nézz akkor is, ha esetleg nem szeretnél fogyasztani. Mi már koktéloztunk itt a barátaimmal, sőt konceten is voltunk. A kiszolgálás és az italok minősége is tökéletes volt. Árban drága, ez tény. De nem is egy 2.ik kategóriás helyről beszélünk. Alul van az étkezde és a színpad, ahol a koncertek szoktak zajlani. Fenn meg ajándék tárgyakat lehet venni. Igaz ezek is elég borsos áron kaphatók. Mindenképp ajánlott a helyet kipróbálni.

béréka béréka
30 értékelés
1 követő
11 plecsni
42 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 17:38

Amikor először beléptem, régen volt, igazi, rajongó kamaszlány mivoltomat nem meghazudtolva (ezt sosem lehet kinőni, ez egy maradandó beállítottság, maximum mérsékelni lehet), majdnem elsírtam magam. Bármilyen szentimentálisnak hangzik is, nincsenek rá szavak, mit jelentett nekem, hogy láthattam a Nagyok személyes tárgyait. Hogy ott van Michael Jackson kalapja, Prince gitárja, Elvis Presley inge, egy gitár a Queen-tagok aláírásával… Ezek a tárgyak közelebb hozzák bálványainkat, azokat a zseniket, akik igazi inspirációt nyújtanak generációk számára. A Hard Rock Café a zene legnagyobb alakjai előtti tisztelgés, megfelelő formában. Az ételekről nem tudok nyilatkozni, még nem ettem ott, viszont bármikor be lehet térni csak körülnézni is, olyan, mint egy interaktív múzeum. Az ott dolgozók is nagyon kedvesek, nyilvánvalóan a márka alapelvei közé tartozik, hogy nem tessékelik ki a csak bámészkodni vágyókat, sőt, készséggel segítenek eligazodni is.

Amooren Amooren
37 értékelés
1 követő
11 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 00:10

A londoni Hard Rock Café annak idején igencsak elnyerte a tetszésemet, és örömmel olvastam akkoriban a hírt, miszerint Budapesten is lesz végre egy ilyen hely. Persze én naivan azt hittem, hogy majd a hazai zenei „nagyágyúk” relikviái kerülnek majd ki a falra, és gondoltam, az úgy mégiscsak kínos lesz, mert legyünk őszinték, nincs olyan színvonal itthon (vagy csak nagyon elvétve), amilyen a külföldi HRC-ban. Végül nem magyar tárgyak kerültek ki a falakra, úgyhogy megnyugodtam. A budapesti Hard Rock Café a Váci utca és a Vörösmarty tér találkozásánál van, és igazán kellemes lett a külseje. Bent rögtön a Hard Rockos emlékbolt kínálja drágábbnál drágább holmijait, majd egy szinttel lejjebb vár minket a kávézó/bár/étterem/koncertterem. Teljesen jól néz ki minden, hangulatos, és a színpadon is láttam már jó produkciókat, ahol a hangosítással és a fényekkel sem vallottak kudarcot. Áraiban drágának mondható, de ha arra gondolunk, hogy Váci utca és híres brand, akkor lenyeljük.