Harapó Mókus Vendéglő

(5.0) - 3 értékelés
Cím:
1032 Budapest, Zápor utca 69.
Telefonszám:
+36-1-3886151
Kategória:
Magyar konyha

További információk

Ételeinket hagyományos, nagy gonddal őrzött receptek alapján készítjük. Kerüljük a mesterséges vagy félkész alapanyagokat. A főzéshez fordított ozmózisos eljárással tisztított vizet használunk. Kóstolja meg nálunk, a már-már ritkaságnak tekinthető házilag készült májgaluskát, a juhtúrós sztrapacskát, burgonyafánkot, vagy a szintén szakácsaink ízlését dicsérő orjalevest, vagy csülkös bablevest!
A kiváló ízekhez természetesen nélkülözhetetlenek a hazai borvidékek gyönyörű borai is, melyek közül több fajtából akár egy-egy pohárral is megkóstolhatnak nálunk.
Különtermünk tökéletesen alkalmas (20-25 fő részére) családi, baráti összejövetelek, vagy céges rendezvények lebonyolítására. A terem falát vendégeink által készített fotók, művészeti alkotások díszítik.
Tavasztól őszig virágokkal, dús növényzettel körülvett teraszon, jéghideg Pilsner Urquell, vagy Hofbrau csapolt sörrel várjuk Önöket.
Rendszeresen megújuló napi ajánlatunk, a hagyományok mellett a modern ízek világba is elkalauzolja Önöket.
Nézzen be hozzánk akkor is, ha a világhálóhoz szeretne csatlakozni. Egy finom kávé vagy csésze tea mellett, lebonyolíthatja levelezését, vagy csak egyszerűen szörfözhet a neten ingyenes wi-fi szolgáltatásunkkal.
Első értékelő
Megnyitás
1992
Fizetési módok: Készpénz
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Harapó Mókus Vendéglő
J. ilonaq J. ilonaq
34 értékelés
1 követő
5 plecsni
20 hasznos vélemény
2013. 11. 04. 17:00

több alkalommal jártunk itt mindig találtunk valami különlegességet, választékos étlap , kedvünkre való tálalás, mindig sikerült a közelben parkolni, ami szintén hozzájárul ahhoz, hogy visszatérő vendégek vagyunk. Ha kevés időnk van akkor is bátran jövünk ide, mert a finom ételek a gyors kiszolgálással párosulnak. csak ajánlanitudjuk

Zavaros József Zavaros József
5 értékelés
1 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 19:06

Rendszeres látogatói vagyunk kedvesemmel és barátainkkal az étteremnek. Minden alkalommal udvarias, barátságos, figyelmes személyzettel találkozunk. Bő a választék, háziasak, finomak az ételek, a tartalom mellett a tálalás is elsőrangú. Sokszor nehéz a gazdag választékból választani, ebben is mindig segítenek a pincérek, Összegezve tapasztalainkat mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a hangulatos éttermet. Zavaros József 1131 Budapest, Babér utca 25.

K. Béla K. Béla
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 19:11

Külföldi-amerikai, a George Washington egyetemről - barátainkkal 2013 juniuis 27-én délben voltunk a Harapó Mókusban. Ismételten csak a legnagyobb elismeréssel tudom regisztrálni a kiváló fogadást, a gyors és teljes kiszolgálást és nem különben a rendkivül jól elkészitett ételeket. Bár többfélét választottunk, azok gyorsan elkészültek, időben érkeztek. Hagyományos izek kerültek elénk, modern tálalásban. Italellátás kitünő, egyszóval minden dicséretet megérdemelnek. Az étlap is rendezett, jól követhető, ami bizony nehezitette a sok ajánlat közötti választást. Összegezve_ máskor is itt a helyünk! dr. Krisztián Béla, Pécs, 7624, Tiborc u.5.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés