HappyHOT Pizza

(4.5) - 6 értékelés
Cím:
8900 Zalaegerszeg, Rákóczi Ferenc utca 4-8.
Telefonszám:
+36-92-695695
Kategória:
Pizzéria, Gyorsétterem

További információk

Kínálatunk:

Prémium Pizzák
Salátatálak
Kemencés Pennék
Mennyei Desszertek
Hűsítő Italok


Küldetésünk: Minden HappyHOT vásárló maximális elégedettsége... BÁRMI ÁRON... :)
Titkos pizzatészta receptünkkel, ízletes saját keverésű szószainkkal, és a pizzáinkra kerülő, csakis kizárólag prémium minőségű feltétekkel igazi Prémium Ízeket biztosítunk!

HappyHOT Pizza - Pizzában az első! -> http://happyhotpizza.hu/zalaegerszeg/
Első értékelő
Fizetési módok: Erzsébet-utalvány, SZÉP kártya
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - HappyHOT Pizza
Renáta Németh Renáta Németh
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2017. 04. 08. 01:33

Lehet, hogy kicsit rosszkor jöttünk, mert várnunk kellett az ülőhelyre, de megérte, ilyen jó bolonyai pennét még nem ettem, a fiúkon viszont kifogott a két PizzaMax :-) , nem az íze hanem a nagysága miatt. Pozitív volt, hogy a maradék elcsomagolásáért nem kértek pénzt, ilyennel még egy étteremben sem találkoztunk. (y)

Anna Kovács Anna Kovács
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 01. 23. 12:05

Ezzel egyáltalán nem értek egyet,nálunk mindig minden rendben volt,és tényleg írják,hogy kártyás fizetés esetén nem tudják betartani a 60 percet,sőt,általában rendeléskor is szólnak.
Nagyon finomak a pizzák,csak így tovább!

Vendég felhasználó Vendég
2015. 02. 25. 22:10

Legjobb pizza a városban, nekünk 1-szer sem volt velük bajunk és a töltött pereműek naon szuperek. Nem lehet, hogy Te valami fakír vagy, ha ennyit rendelsz, akkor is, ha szted rossz? Mi mindig szépkártyával fizetünk és egyértelműen jelzik, hogy igy nem tudják garantálni a gyors kiszállítást, ha sürgős volt mondtuk, hogy siessenek és fizetünk forintban! A család kedvence a pizzaMax, próbáld ki te is

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Hegyalja Csárda 8900 Zalaegerszeg, Hóvirág utca 2/c
4 értékelés
Thumbnail Termálfürdő 8900 Zalaegerszeg, Ságod Hrsz. 15434
10 értékelés
Thumbnail Szép Györgyi grafológus igazságügyi szakértő 8900 Zalaegerszeg, Stadion utca 1
9 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2014. 05. 29. 20:45

Én nagyon szeretem a töltött peremű pizzáikat, azonban sajnos az elkészítés és kiszállítás borzalmas. Sokszor fordult elő, hogy cserélni kellett a pizzámat (az esetek kb. 70%-ban), mert nem azt kaptam amit rendeltem. Megesett olyan is, hogy nem voltak hajlandóak cserélni, mert ezt a pizzafélét nem lehet valami nélkül kérni (cserébe tettek rá önkényesen valami mást, amit nem kértem). Szóval sok probléma volt vele. A legnagyobb gond a főnök hozzáállása, mert ő nem hogy igyekezne megoldani a problémát, hanem még engem hibáztatott, hogy visszaküldök valamit ami nem jó és, hogy merek panaszkodni. Legutóbbi eset, kártyás rendelés volt. Megrendelem a pizzát, rendelés után egy képernyő fogad, hogy időgarancia van, azaz ha nincs itt 60 percen belül, akkor féláron van a pizza. 70 percet vártam, mire ideért a futár és közölte, hogy kártyás fizetés esetén nem él a garancia. Ezután felhívta a főnököt, aki közölte velem, hogy ez az információ fenn van a weboldalon és nekem kellett volna minden kisbetűs rész elolvasnom, hogy megtudjam, mi igaz és mi nem. Még azt is hozzátette, hogy "tanuljak meg olvasni". Ezután ráadásul nem akarta elfogadni, hogy nem kérem a pizzát. Azzal jött, hogy a rendeléssel elfogadtam a feltételeket. Szerencsére tisztában vagyok a fogyasztóvédelmi jogaimmal, így nem fizettem ki a pizzát és visszaküldtem.

Szóval nálam ez a pizzéria csúfosan leszerepelt. Ha szerencsés az ember kap egy finom pizzát, ha nem akkor még neki kell szégyelleni magát.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 11. 23. 23:04

Én nagyon szeretem ezt a pizzériát,teljesen meg vagyok vele elégedve.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 08. 18. 17:49

mi nagyon szeretjük és meg vagyunk elégedve ezzel a pizzériával.