Halkakas bisztró

(5.0) - 7 értékelés
Cím:
1053 Budapest, Veres Pálné utca 33
Telefonszám:
+36-30-2260638
Kategória:
Étterem

További információk

Budapest első halbisztrója!

A Halkakast két fajta vendégnek való: akik szeretik a halat, és akik nem. Az újragondolt halas ételek köszönőviszonyban sincsenek a megszokott "magyarosch" paprikás lisztben megforgatott bő olajban sütött halakkal.

Helyette friss salátával vagy szendvicsbe ágyazva tálalják a füstölt pisztrángsalátát, a pontyropogóst és a currys harcsát! A vendégek egyik kedvence pedig a harcsa gyros. A jó minőség, az izgalmas koncepció pedig nem szükségszerűen jelenti, hogy sokat kell fizetni ezekért a fogásokért.
Első értékelő
Megnyitás
2012. 06. 01.
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Halkakas bisztró
Gina Gina
57 értékelés
1 követő
11 plecsni
58 hasznos vélemény
2014. 01. 19. 19:12

Az igényes halkajára áhítozók kánaánja. A halas tésztasali egyszerűen mennyei volt, valódi ízorgia, majd a narancsos-csokis répatorta még tovább fokozta az élményt. A kiszolgálás előzékeny, az árak kicsit magasak, de megéri. A házi köleses sör is nagyon finom. Egyszóval ajánlott!

Gabci Gabci
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 09. 05. 14:10

A hangulatos pici vendéglőbe bekukkantva egyszerű, otthonos stílust találtunk, szabad asztalt azonban alig. A pincérlány kedvesen, mosolyogva fogadott és ajánlott két utolsó széket - jó kezdet. És a vége sem volt különb. Viszonylag rövid, de csábító étlap, 100%-os zöldség- és gyümölcslevek, korrekt árak, és persze a lényeg: magyar halak úgy, ahogy még sosem ettem. Halburger, halpástétom, harcsa gyros... Izgalmas, ízletes, ismétlést kíván.

Hasonló szolgáltatók a közelben

BJúlia BJúlia
39 értékelés
6 követő
6 plecsni
36 hasznos vélemény
2013. 08. 27. 14:12

Hogy a balatoni szezon végeztével se kelljen lemondanunk - az egyébként egészséges - halevésről, vegyük fel ezt a helyet a gyakran látogatandók listájára! Friss, finom, ötletes halételek - harcsa-gyros, halburger - hangulatos, franciás kisvendéglői stílusban.

csutka csutka
38 értékelés
1 követő
9 plecsni
19 hasznos vélemény
2012. 10. 25. 17:10

7. A Halkakas az ország első halbisztrója, ahol frissen és izgalmasan készítenek minden ételt kizárólag hazai halakból. Fish&chips, harcsa-gyros, füstölt busa pástétom, roston süllő és még jó néhány könnyű és izgalmas fogás található az étlapon, melyek mellé házi szörpöket, kézműves söröket és kis borászatok izgalmas borait kínálják, a halat kizárólag Magyarországról, fagyasztás nélkül szerzik be. Remek a weboldal, jó árak, halburger tál és napi ajánlat várja a Veres Pálné utcába látogató halmániásokat.

BAMBUSZ BAMBUSZ
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 10. 09. 15:25

Ez egy tündéri hely! Franciás-mediterrán berendezés, levendula, halványkék színek, gazdag házi szörp kínálat, félig nyitott konyha. A pulton olajok, fűszerek, és ami hihetetlen: nincs terjengő halszag sehol és olajos sült hal az étlapon. Az előételeket érdemes végigkóstolni, a harcsa-curry és pisztráng pástétomok igazán különlegesek, ahogy a füstölt harcsa darabkák is. Pincérből kevés van, annyira, hogy összesen egy: ő szedi le az asztalt, veszi fel a rendelést, hozza a számlát, és közben mosolyog, magyaráz. A tulajdonos lehet…
Az árak átlagosak, bár azt csiripelik, hogy drágítottak mindent és az étlapon is változtattak. Azóta nem jártam arra, de remélem nem sok újdonság van.
Még egy pozitívum: a mosdóban finoman illatos szappan van ropogós kéztörlővel.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 01. 27. 11:55

Hiánypótló, jó ötletből megvalósult koncepció, finom , egészséges ételek. Nagyon szeretjük. Egyedül a szellőzéssel kellene kezdeni valamit, amúgy 5ös!