Halászcsárda Panzió

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
6098 Tass, Szentgyörgypuszta 3.
Telefonszám:
+36-30-9710052
Kategória:
Halászcsárda

További információk

Elsődleges célunk a Duna menti vidék csodálatos értékeinek védelme, s további szépítése. Az itt fennmaradt régi népszokások felelevenítése, megőrzése, s ezáltali megismertetése a közönséggel úgy, hogy e szépség mindvégig a szívünkben megmaradjon… Elképzelésünk egy festőien szép környezetben lévő halászcsárdában valósul meg, mely a kiránduló, szórakozni és pihenni vágyó vendégeknek ad kikapcsolódási lehetőséget.

A megragadó üdülőövezet, vagy ahogy az itt élők is nevezik horgászparadicsom; Szentgyörgypuszta, ahol három folyóvíz találkozik össze: a Kunsági csatorna, a Ráckevei Duna ág, majd a zsilip után az Öreg Duna. E folyóvizek találkozásának centrumában található a Tassi Halászcsárda.

A Tassi Halászcsárda üzemeltetője a Hajdú Család, amely már 1998 - óta igyekszik a régi nagy múltú csárda hírnevét újra fellendíteni, túlszárnyalni.

A természeti környezet nagy része még ma is érintetlen. A Duna part és az ártéri erdők csendje horgászok és üdülők ezreit vonzzák.

Ezért emlegetik országszerte az üdülöfalut horgász paradicsomként. A folyami halfajok sokasága él a három vízrészben, a Ráckevei Duna ágban, az öreg Dunában és a Kiskunsági Öntöző Főcsatornában. Ez utóbbi víz hagyományos helyi elnevezése Bakér, amely ősidőktől élő vízként öleli körül a települést, így a község belterületén is értékes horgász helyek találhatók. A Ráckevei Duna ágban szabad strand áll a fürdőzni vágyok és a széllovasok rendelkezésére. A Duna part nagy része üdülőövezet kellően közművesítve és egyéb szolgáltatásokkal ellátva.

Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP kártya) elfogadóhely
Első értékelő
Fizetési módok: SZÉP-kártya
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Halászcsárda Panzió
Tímea Inklovics Tímea Inklovics
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 10. 05. 10:21

Sajnos csak egy rövid hétvégére volt alkalmunk ellátogatni erre a csodálatos, nyugodt helyre. A környék gyönyörű,nagyokat lehet kirándulni a tiszta a levegőn. A csárda hangulatos,nagyon finom és kiadós ételekkel.A kiszolgálás nagyszerű,úgy bánnak a vendégekkel mint a család tagokkal. A tulajdonos kedvessége felülmúlhatatlan! Látszik, hogy szívvel-lélekkel működtati a helyet. És nem utolsó sorban azért is ajánlom,mert kutyusokat is szívesen látják a szálláson és az étteremben egyaránt! Akinek van kedve kikapcsolódni, a zűrös minden napok elől kicsit elbújni ,bátran látogasson el ide. Megéri! :)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Tassi Halászcsárda 6098 Tass, Szentgyörgypuszta 3.
1 értékelés
Thumbnail Jankovich Kúria Hotel és Étterem 2459 Rácalmás, Jankovich Miklós köz 1.
3 értékelés
Thumbnail Egészségház Fogászat, Rácalmás 2459 Rácalmás, Korányi tér 7.
3 értékelés