Hadik Kávéház

(4.5) - 10 értékelés
Cím:
1111 Budapest, Bartók Béla út 36
Telefonszám:
+36-20-5022597
Kategória:
Cukrászda, Kávézó

További információk

A klasszikus Hadik Kávéház újra megnyitott. Kávézó, süteményező és étterem, nyáron kinti terasszal, egész évben klasszikus századfordulós enteriőrrel bent.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
10 korábbi értékelés - Hadik Kávéház
lacz58 lacz58
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 02. 06. 13:26

Csalódás volt. Érkezésünkkor senki nem jött elénk, hagytak felmenni a galériára, ahol miden hely foglalt volt (vagy vendég, vagy "Foglalt" tábla), ahonnan le kellett jönnünk és lent leülnünk. Vendéglátós párommal akartunk sütit enni, de a felhozatal meglehetősen szegényes volt. Ő kért egy Cappyt, ahhoz vizespoharat kapott, én kértem egy ír kávét, nem volt jó, a kávé híg volt és az is lehet, hogy nem ír whisky hanem aroma volt benne (bár ez csak feltételezés az előzmények után). A két férfi pincér egymással beszélgetett, a fizetéshez 3 perc elteltével tudtam hívni, pedig egymás látókörében voltunk. A külsőségek alapján sokkal jobbra számítottunk.

Csák Ferenc Csák Ferenc
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 12. 31. 11:31

Exkluzív környezet, udvarias kiszolgálás, nagyon szépen berendezték az üzletet és az egész környezetet,csak ajánlani tudom! Sajnos vidéken lakom, így nem sűrűn tudok betérni, de már 3x voltam. Ha legközelebb megyek a barátaimmal, feltétlen bemegyek, hisz a közelben lakik egy ismerősöm.

Szokolai Zsuzsanna Szokolai Zsuzsanna
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 11. 09. 20:36

Én a déli menüt kedvelem, hetente 1x időt és pénz költök ott.990 Ft -ért leves és főétel jár. Itt ettem először káposzta levest, újdonság volt és finom! A kiszolgálás tökéletes, a mellékhelyiség kimondottan elegáns

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Skokán Ilona Skokán Ilona
26 értékelés
0 követő
4 plecsni
29 hasznos vélemény
2013. 08. 25. 11:42

Nagyon szépen megcsinálták. Ott lakom a kerületben. Szép hangulatos hely! A kinti terasz a kedvencem! Ha ezt a Frigyes láthatná! Karinthy a férjem kedvenc írója. Majdnem minden könyve megvan! Mindig ott megyek el a villamosssal, csak nem érek rá mindig betérni! De majd szeptemberben pótolom!

D. Adrienn D. Adrienn
30 értékelés
1 követő
8 plecsni
56 hasznos vélemény
2013. 08. 23. 09:46

Nagyon-nagyon hangulatos hely! Nem szokványos ételek, hanem szerintem egyedibbek, és mindemellett nagyon finomak!!! A kiszolgálás is nagyon kedves! :) Szépen berendezett, emelet is van. SZUPER hely!!! :DDD

koák koák
82 értékelés
1 követő
12 plecsni
43 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 20:21

Gyönyörű belső tér, viszonylag csendes terasz. Az árak nem túl magasak, de az olcsó helyek közé sem sorolhatjuk. A kiszolgálás megfelelő, azonban egyszer már előfordult, hogy több, mint 15 percet kellett várnunk mire egyáltalán oda jöttek hozzánk, pedig többször is ránk néztek a pincérek, akik mellesleg nem tűntek túl elfoglaltnak...

Amooren Amooren
37 értékelés
1 követő
11 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 13:35

A Bartók Béla út zajos forgatagából belépve a hatalmas, finoman megnyikorduló ajtón, szinte egy másik korba csöppenünk. A régmúlt klasszikus kávéháza, a Hadik már első pillantásra magával ragad: az ajtóval szemközti falról a magyar irodalom nagy alakjai tekintenek le ránk, akik régen törzsvendégek voltak e neves helyen. Az antik stílusú bútorok, a kényelmes fotelek, a régies lámpák, a lenyűgöző csillár és egy régi szovjet pianínó csatlakozik az igazán nosztalgikus atmoszféra megteremtéséhez, melyhez már csak a korabeli viseletben szorgalmasan dolgozó pincérek hiányoznak. Ugyan a múltat idéző szerelés ma már elmarad, de az udvariasságukra nem lehet panasz. Azért is szeretem ezt a kávéházat, mert bár nem tartozik a legolcsóbbak közé, maga a miliő megér egy kis ráfizetést. Az igazán hangulatos, a jazz és a régi tánczenék világából merítkező háttérzene mellett mindig jólesik beszélgetni, de ha éppen sakkozni támadna kedvem, ahogy azt évtizedekkel ezelőtt az itteni sakk-kör tagjai is tették, akkor itt ez is csak egy szavamba kerül. A Hadik Kávéházban lelassul az idő, így főleg akkor érdemes betévedni, ha mi is képesek vagyunk egy kicsit megállni, és rászánni egy nagyobb lélegzetvételnyi időt egy garantáltan hangulatos délutánra vagy estére.

gergopapp gergopapp
21 értékelés
4 követő
8 plecsni
13 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 22:59

A Hadik különleges. Nagy íróink, költőink kávéztak itt, s ez érződik az atmoszférán is. Kedvenc költőink a falra pingált, lépcső menti képről néznek ránk, inspirációt adva mindenféle munkához. Nagyszerű hely, hogy valami produktívat csináljunk, itt szívesebben dolgozom vagy tanulok, mint bárhol máshol. Ugyanakkor egy randevúra is tökéletes lehet a hely, már az ide való invitálás is intellektualitást sugall a partner felé. Bár nem a legolcsóbb hely, drágának sem mondható, a kávé pedig tényleg igazi, tipikusan nyugalmas fogyasztásra alkalmas. Csak úgy ülök be ide, ha nem rohanok sehova, mert könnyen magába szippant a hangulat.

macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 10. 20. 21:15

Szeretek a Hadikba járni. Bár nem a legolcsóbb, a legdrágább helyek közé sem tartozik, és ha ide térünk be, tényleg beszippant minket az irodalom. Mert bizony, való igaz, hogy itt kávézott Kosztolányi és Babits, Ady és Móricz! Fantasztikus! A Hadik Kávéház épülete újbóli megnyitása óta töretlen népszerűségnek örvend, ami nem csoda, hisz finomabbnál finomabb sütik, kávék, narancslevek kínálatából választhatunk, s ebédre menüt is kérhetünk 990-ért. A sokféle magazinnak – amit kávénk elfogyasztása közben is forgathatunk – köszönhetően tényleg úgy érezhetjük magunkat, mintha visszalátogatnánk a századelőre. A legeslegjobb pedig az a Hadikban, hogy irodalmi esteket is szerveznek, s híres írókat, költőket, grafikusokat invitálnak meg. Nem is szaporítom tovább a szót, a Hadikban lenni életérzés, a Hadik kávézót látni, tapasztalni kell!

M. Patrick M. Patrick
49 értékelés
1 követő
8 plecsni
66 hasznos vélemény
2012. 10. 18. 10:34

A nemrégiben újra megnyílt Hadik kávéház szerintem Buda belvárosának egyik legnyugodtabb részén helyezkedik el. Az anno 1910-től működő kávéházban olyan személyiségek fordultak meg igen gyakran, mint Karinthy, Kosztolányi vagy éppen Rejtő Jenő. A történelmi jelentőségű kávéház tavaly nyílt meg újra, ha jól emlékszem. Benti részen csak egyszer jártam, nagyon szépen és igényesen alakították ki a helyet, ízléses képek emlékeztetik a vendégeket a kávéház történelmi jelentőségére. Általában kint szoktunk leülni egy-egy kávéra a Gárdonyi szobor közelében, a kiszolgálás korrekt, ellenben volt már rá példa, hogy fél órát kellett várni, mire kihozták a rendelésünket.