Háda Angol Használtruha Kereskedés

(3.0) - 3 értékelés
Cím:
1091 Budapest, Üllői út 115
Telefonszám:
Kategória:
Használtruha, Cipő, Fehérnemű, Gyerekruha, Kiegészítők

További információk

Az Üzlet a Nagyvárad téri metrótól egy percre a belváros felé található.
Az üzletben márkás, jó minőségű férfi-, női-, gyermekruha, cipő, fehérnemű, kiegészítők és lakástextília kapható kilós áron. Folyamatosan naponta megújuló árukészlettel várja vásárlóit a bolt.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Készpénz, Maestro, MasterCard, Visa
Brand: Háda
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Háda Angol Használtruha Kereskedés
bubuka bubuka
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 04. 11. 10:43

10-én reggel voltam az üzletben. volt áru, volt választék ami igazán boldoggá tett és iziben nekiálltam a válogatásnak, ám ami viszont nagyon elszomorított az az eladóhölgyek vevőkhöz és a munkájukhoz való hozzáállás volt. mire felértem az emelet hátsó részébe a kosaramban már 3x annyi ruha volt mint amit elbírt volna,így oda egyensúlyoztam a 4 eladóhoz akik éppen receptekről diskuráltak, s megkérdeztem, hogy van-e esetleg zsák amibe könnyebben menne a pakolás, hisz még nem végeztem. :D a 4 hölgy azt mondta, hogy menjek le a földszintre és hozzak magamnak egyet a bejárattól."lehet sokat kérek, de nem tenné meg vmelyikük kedvességből nekem, hogy addig is folytathatnám a válogatást?" válasz: "nem, de addig a kosarat nyugodtan itt hagyhatja, majd mi vigyázunk rá." nem várom el soha, hogy körbeugráljanak, de a mai világban szerintem az eladók érdeke is az, h a vásárló elégedetten távozzon, s boldogan térjen vissza máskor is.ennek ellenére rengeteg mindent vásároltam és kompenzáció gyanánt lent a kasszában legalább előzékeny és mosolygós volt a hölgyemény.

neobutik neobutik
30 értékelés
0 követő
9 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 11:07

Régebben nagyon szívesen tértem be ebbe a Háda turkálóba, de amióta megjelentek a darabos üzletek, véleményem szerint ennek az üzletnek a választéka különösen megkopott. A hónap eleji új áru után, nem kis szerencsével lehet szép darabokra találni, de csak akkor, ha nyitáskor az ajtóban toporgunk a másik száz emberrel. Sajnos a kiskereskedők idő előtt elrabolják az átlagos testalkatúakra szánt méreteket. Egy pozitív, kecsegtető érv szól az üzlet mellett, az pedig a nagy cipő és táska választék, igazi vintage darabokra is akadhatunk. Anyukák figyelem: a játékok melletti résznél rajzoló sarkot rendeztek be a gyerkőcöknek.

macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 15:23

Akárhányszor betértem a Háda üzletébe, sosem távoztam üres kézzel, hisz minden megtalálható, amire vágyik az ember. Igaz a megfelelő méret megtalálása már más kérdés.
Ha nekiindulunk egy „Háda-napnak”, érdemes elég időt szánni a vásárlásra, hogy mindent alaposan szemrevételezhessünk. Nem egyszer fordult elő velem, hogy épp feladtam volna a kutakodást, mikor szembetaláltam magam álmaim nadrágjaival. Az egyiket azóta is hordom. Érdemes a kilós Hádát választanunk, mert sokkal pénztárcakímélőbb, mint darabáras társai. Ajánlom figyelmetekbe a táskákat! Bár első ránézésre továbbállna az ember, a darabok átválogatása után tuti kincsekre bukkanunk. Megyek, be is válogatok néhány darabot a téli kollekciómban. Találkozzunk a Hádában!

Hasonló szolgáltatók a közelben