Háda Angol Használtruha Kereskedés

(3.5) - 7 értékelés
Cím:
1074 Budapest, Rákóczi út 68 2b
Telefonszám:
Kategória:
Használtruha

További információk

Az üzletben kiváló minőségű, márkás termékek kaphatók. Választékuk között megtaláljuk a felnőtt- és gyermekruházatot, cipőt, fehérneműt, kiegészítőket valamint lakástextíliai cikkeket. Folyamatosan megújuló kínálattal várja vásárlóit.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Készpénz, Maestro, MasterCard, Visa
Brand: Háda
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Háda Angol Használtruha Kereskedés
T. jenő T. jenő
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 07. 17. 19:31

Igazi világot látott ember vagyok. Életpályám - filmrendező, operatőr - nagyon sok élményt nyújtott az alkotás örömén túl. Az első élményeimet a "Second Hand" üzletekkel ott szereztem, a kinti kollégáim révén. Azóta itthon is gyakran látogatom az ilyen kínálattal jelentkező kereskedéseket. Így találtam rá a Háda Angol Használtruha Kereskedésre a Rákóczi úton. A legmagasabb elismerés hangján tudok csak nyilatkozni az kínálatról, és a vevő centrikus személyzetről. A ruhák olyan állapotúak, hogy róluk, senki sem mondaná, hogy nem Angliában vettem. Több remek póló, T-Shirt, Kedvesemnek női ruha került a "vásárló kosaramba". Az árak pedig szintén vevőbarát kategóriában vannak. Mindenkinek őszintén ajánlom a Háda Angol Használtruha Kereskedést.

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
321 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 22:38

Emeletes üzlet.Irtó sokan vannak,sorba kell állni a próbafülke előtt,van aki ezt nem várja meg és előtte kezd próbálni.A nők sokszor összevesznek egy -egy darabon.

Bettu_ska Bettu_ska
610 értékelés
2 követő
28 plecsni
226 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 19:28

Erről is ugyanaz a véleményem, mint a többi Hádáról...Mirefel ennyire drága a használruha????

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Fodor Orsi Fodor Orsi
11 értékelés
1 követő
6 plecsni
13 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 19:08

Sajnos én nem büszkélkedhetek jó élményekkel, hisz ugyan az áruk mennyiségével nem volt gond de az árával igen. Hiszen sokat új ruha árában adják, ami engem eléggé felháborított, akkor és most is. Ráadásként a ruhákon levő bűz ami egészen gyomorforgató volt a számomra többet nem is megyek be. Inkább megyek be a kínaiba hiszen egyforma áron adják, de tudom hogy a kínai új nem volt előtte senkin.
Gyakran került a kezembe, kinyúlt, színét elvesztett darab is,ami meg kell hagyni nem kellemes látvány, főleg az amennyiért adják.

csutka csutka
38 értékelés
1 követő
9 plecsni
19 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 14:36

Emlékszem kicsit mérges voltam amikor az általam hőn szeretett Humana boltot felváltotta a Háda kft. boltja, sőt az egész városban dömpingszerűen jelentek meg a Háda turik. Azonban amikor először bementem kellemesen csalódtam, hiszen rendkívül kulturált az árukihelyezés, szépek a ruhák és rengeteg-rengeteg jó cucc van. Általában fizetés után szoktam bemenni, hiszen ezer százalék, hogy nem csak egy darab ruhával fogom elhagyni az üzletet. Bár a próbafülkék számát kicsit szűkre vették, de azért imádunk ott turizni.

vadvirág vadvirág
45 értékelés
0 követő
11 plecsni
45 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 15:55

Nyáron bementem, mert féláron voltak a darabáras ruhák, de gondoltam, innen is üres kézzel jövök ki, mint az előző kettőből. Akkoriban sokat jártam a Blaha Lujza tér környékén. Már az első néhány lépésnél láttam, hogy hatalmasat tévedtem, egy csomó ruha, elsősorban nadrág és felső megtetszett. Magamhoz képest elég sokat vittem a próbafülkébe, és csak a méret döntött, hogy melyik darabokat választom. Alig hittem el, hogy egy szatyornyi ruhával távoztam! Régen vettem blúzt, de itt mindjárt hármat is találtam, ami jó volt rám. A minőséggel azóta sincs problémám, de a mennyiséggel sem, hiszen azóta is ez az egyetlen üzlet, ahol egynél több ruhát vásárolok. :)

Sz. Emese Sz. Emese
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 17:39

Anyukámmal voltam itt először, ő mindig kiszúrja a jó helyeket, most sem tévedett. Elég nagy területű, kétszintes Háda ez, óriási választékkal. Ha valakinek van ideje, órákat lehet böngészni, én egészen különleges darabokra is bukkantam már, de az biztos, hogy itt nem lehet nem vásárolni. Én igen nagy barátja vagyok a színek szerinti csoportosításnak, mert így a nagyon nem oké árnyalatokat egyben ki tudom kerülni. Vannak kifejezetten nagyméretű ruhák, övek, táskák, szóval minden, ami csak kellhet. Bár a próbafülkéknél általában picit várakozni kell, de ilyen esetben is láttam már alternatív megoldásokat: egy külföldi srác például egész egyszerűen nekiállt a fülke előtt nadrágokat próbálgatni – hát a strandon szintén látunk fiúkat kisgatyában, úgyhogy ez csak elsőre volt vicces, utána még követői is akadtak. Éljen a türelmetlenségből fakadó kreativitás.