Háda Angol Használtruha Kereskedés

(3.5) - 5 értékelés
Cím:
1082 Budapest, Futó utca 37-45.
Telefonszám:
Kategória:
Használtruha, Cipő, Fehérnemű, Gyerekruha, Kiegészítők

További információk

Az üzlet a Corvin Plaza Bevásárlóközpont -1. szintjén található.

A boltban márkás, kiváló minőségű termékeket vásárolhatunk darab áron. Választékában női-, férfi-, gyermekruhák, cipők, fehérneműk, kiegészítők valamint lakástextília találhatók. Folyamatosan megújuló árukészlettel várja vásárlóit.
Első értékelő
Megnyitás
2012. 04. 06.
Fizetési módok: Amex, Készpénz, Maestro, MasterCard, Visa
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Ingyenes mélygarázs
Brand: Háda
Elfogad bankkártyát? Igen
Pláza Corvin Plaza Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Háda Angol Használtruha Kereskedés
Hedy0809 Hedy0809
8 értékelés
1 követő
2 plecsni
9 hasznos vélemény
2013. 11. 07. 16:38

Nekem sajnos nem tetszett...valóban hatalmas a választék,ezért is mentem be,de sajnos bármit kaptam ki a sorból,MINDEN hibás volt...foltok,szakadás,szakadt cérna...ez még nem is szegte volna a kedvem,m 1-2 apró hibát én is megvarrok,de a minőséghez képest,nagyon drága volt minden.Elhiszem,h márka,de akkor sem ér ennyit egy hibás termék.

K. Györgyné K. Györgyné
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 17:29

Viszonylag drágák az áruk, de jó minőségű! Gyakran látogatom, ha arra járok.Nem nagyon találok molett méretre,de az eladók kedvesek és előzékenyek.Elég nagy a választék, felnőtt és gyermek ruhák között is.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
348 hasznos vélemény
2013. 06. 27. 21:23

Nekem még mindig aránytalanul sok egy használt ruháért annyit fizetni, amennyit a hálózatukban elkérnek. Inkább akkor maradok a szezonális leértékeléseknél.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Amooren Amooren
37 értékelés
1 követő
11 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 10:44

Többször jártam már turkálókban, mert tényleg olcsók, és alkalmanként jó dolgokat lehet találni, de én nem igazán voltam szerencsés ezen a téren, ezért kevésszer tértem be ilyen helyekre. Aztán több embertől is hallottam, hogy mennyire jó hely a Háda. Hát fogtuk magunkat, és elmentünk a Corvinban található üzletbe, ahol már rögtön az elején megörültünk a csomagmegőrzőknek, hiszen a hatalmas boltban fárasztó lett volna a kosár mellett a saját cókmókjainkat is cipelni. A választék óriási: egy szekcióban színek szerint vannak válogatva a ruhák, máshol vegyesen találhatjuk meg a különböző ruhadarabokat, szóval érdemes végigjárni az összes soron a kincsek felfedezéséhez. Most nem túlzok, a barátnőim is és én is olyan ruhákkal tértünk haza, amikért máshol vagyonokat kéne fizetni, itt pedig teljesen baráti áron tudtunk vásárolni. Sosem távozunk üres kézzel, hiszen mindig más az árukínálat, és ha az ember elég időt szán a szétnézésre (az üzlet méretéből és a tapasztalatokból kiindulva két óránál kevesebből nem lehet megúszni), akkor biztosan megtalálja magának a megfelelő ruhadarabot.

neobutik neobutik
30 értékelés
0 követő
9 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 12:12

A kedvenc darabos turkálóm, soha nem távozom üres kézzel. Nagy alapterületű, tágas és a ruhák nincsenek összepasszírozva. Télen a kabát választék, nyáron az egész ruhák tárháza igen bőséges, elég nagy anyagi tragédiába taszítva a vásárlót. Hónap végén sincs az az érzésem, hogy „hú de kifosztották”, mert napról napra töltik az üzlet állványait. A hónap eleji nagy roham közben pedig szinte óráról-órára biztosítva van a friss portéka. Ilyenkor csak arra figyeljük, hogy ne menjünk nagy batyuval shoppingolni, mert a sok vásárló miatt üres csomagmegőrzőt csak ritka nagy szerencsével lehet találni. Táskagyűjtőknek nem igazán ajánlom ezt a turit, mert kevés a szép darab.