Háda Angol Használtruha Kereskedés

(4.5) - 12 értékelés
Cím:
1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 45
Telefonszám:
Kategória:
Használtruha

További információk

Az üzletben kiváló minőségű, márkás termékek kaphatók darab áron. Férfi-, női-, gyermekruha, fehérnemű, kiegészítők, játékok, lakástextíliák találhatók meg választékában. Folyamatos megújuló árukészlettel várja vásárlóit.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Készpénz, Maestro, MasterCard, Visa
Brand: Háda
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
12 korábbi értékelés - Háda Angol Használtruha Kereskedés
Bettu_ska Bettu_ska
610 értékelés
2 követő
28 plecsni
226 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 17:45

Nem értem miért van mindenki úgy oda érte. Nekem egyáltalán nem tetszik, mert piszok drágák a ruhák, ahhoz képest hogy használtak. Lehet, hogy ízlésesen be van rendezve és válfán lógnak a ruhák, de attól még nem lesz ez sem különb egy durkálós turinál.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
336 hasznos vélemény
2013. 05. 28. 10:00

Én inkább jobban szeretem azokat a használt ruhás üzleteket, ahol még súlyra lehet vásárolni, és nem beárazott rendszer van. Mert szerintem kevésbé árarányos a dolog...

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
255 hasznos vélemény
2013. 04. 28. 12:09

Nem túl régen jöttem rá arra, hogy a használt ruha kereskedésekben is ki lehet fogni egy pár csinos darabot. Elsősorban egyszínű pólókért pulcsikért járok ebbe az üzletbe és azokat ékszerekkel feldobom. Az üzlet árukészlete mindig változik így érdemes sűrűn betérni. Nálam ez a Háda üzlet csak második kedvenc, de akkor is szeretek ide járni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Szisza Szisza
29 értékelés
0 követő
8 plecsni
39 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 16:44

Sose voltam olyan típusú lány, akinek eszébe jusson betérnie egy használtruha kereskedésbe. Mindig úgy képzeltem el, hogy szakad, lehasznált ruhadarabokat találok itt, amik már senki másnak nem kellenek, és ide tömbösítik a ruhákat, hátha valaki elviszi őket fillérekért.
Atán pár hónapja, az egyik divatbloggerina weboldalán találtam egy cikket erről az üzletről, és hogy milyen ruhákat talált itt. Na akkor határoztam el, hogy betérek én is az üzletbe. Pozitív csalódás volt, teljes mértékben. Persze nem ez lesz a törzshelyem, de találtam olyan egyedi darabokat is, amit máshol biztosan nem kapnék. Igaz, lehetne több próbafülke, de ezen kívül tényleg nem tudok mást felróni nekik. Megérdemli az öt csillagot.

B. Réka B. Réka
59 értékelés
1 követő
13 plecsni
57 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 16:46

Amikor tíz évvel ezelőtt elkezdtem turkálókba járni ez volt számomra az első hely, ahova mindig betértem, ha valamilyen új cuccra vágytam. Mivel az évek során divat lett a használtruha kereskedés, ezért ez a hely is vesztett a régi fényéből, valószínűleg nehéz versenyezni az újonnan nyíló turkálók kínálatával és áraival. Sok turkálóhoz képest itt jóval drágább néhány cucc, mint máshol, igaz valóban minőségi portékát árulnak, és néha csak itt lelek rá különleges darabokra vagy olyanokra, amelyben még benne van a címke. Ha valamilyen egyedi övre vágyom, akkor mindig ide térek be.

I. Noémi I. Noémi
69 értékelés
6 követő
15 plecsni
107 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 11:39

Amióta először jártam egy Háda Angol Használtruha üzletben, szinte csak ide járok vissza, ha minőségi áru szeretnék olcsón vásárolni. Egyszerűen minden megtalálható itt, amire szüksége van az embernek. Nem egy kedvenc pólóm innen szereztem be. Nadrágot is találtam már párszor itt, ami nagy szó, mert nem szeretem követni a divatot, főleg nadrágok terén nem, így ritka, ha meglelem azt a darabot, ami tetszik és kényelmes. Még a képregény találkozókra készülő jelmezeim kiegészítőinek egy részét is sikerült a legutóbb itt beszereznem olcsón. Még biztos visszatérek ide párszor.

Kamilla Kamilla
28 értékelés
0 követő
11 plecsni
33 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 17:13

A Háda Angol Használtruha üzletek töménytelen mennyiségben kínálnak igazán egyedi és különleges ruhaneműket elérhető áron. Hát ezt ki ne kedvelné? Az első használtruha boltok felbukkanásakor erős kétségeim voltak a már mások által egyszer használt ruhákat illetően. Úgy gondoltam, inkább egy olcsóbb, rosszabb minőségű kínai ruhát veszek meg, mint egy már használt ruhát. Mára azonban megváltozott a véleményem. Már nem félek a használtruháktól, mert rengeteg tiszta, hibátlan, márkás, jó minőségű ruhadarabot tudtam így megvásárolni. A Háda üzletek legnagyobb előnye, hogy nem ömlesztve, hanem rendezetten, vállfákra akasztva válogathatunk a ruhák közt.

Gina Gina
57 értékelés
1 követő
11 plecsni
58 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 08:43

Jártam már más Háda üzletekben is, de egészen a múlt hétig nem sikerült meggyőznie. Aztán megláttam a barátom anyukáján egy olyan, tökéletes szabású és színű blézert, amilyet eddig sehol sem sikerült szereznem (legalábbis megfizethető, ésszerű áron). Azonnal kifaggattam, hogy hol vette, így jutottam el a Bajcsy-Zsilinszky úton található többszintes, tágas Hádába. Kedden mentem, ugyanis hétfőn van árucsere, így akkor hatalmas a tömeg, kedden viszont már lehet normális körülmények közt válogatni, és még a készlet sincs annyira kiválogatva. A legtöbb cucc abszolút újnak tűnik, tehát az sem fogja kényelmetlenül érezni magát, aki idegenkedik a használt ruháktól. Blézert végül nem vettem, helyette sikerült szerezni egy kitűnő állapotban lévő, 1500 forintos mellényt.

Eszter Eszter
30 értékelés
1 követő
10 plecsni
38 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 20:38

Mindenki szeret divatosan öltözködni. Az emberek többsége ezt öszeköti azzal, hogy vagyonokat kell költeni ennek elérése érdekében. Ez nagy tévedés. A Háda angol használtruha kereskedésben minőségi darabokhoz juthatunk alacsony áron. Az ár-érték arány nagyon kedvező. Nagynevű márkák, tervezők ruháit vásárolhatják meg a szerencsések töredék áron. Különösen az akciók idején érdemes ellátogatni valamelyik üzletükbe. Ilyenkor minden ruháért csak az eredeti árának a felét kell fizetni. A választék rendkívül széles és folyamatosan cserélődik. Az alkalmi ruháktól a hétköznapi ruhákon át minden kategóriában bő a kínálat.

KVszi KVszi
20 értékelés
1 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 13:09

Nagyon szeretek ruhát, cipőt vásárolni. De vannak elképzeléseim az árak maximumáról, szóval nem szeretek tízezreket kiadni egy felsőre, pulcsira. Ezért amikor rátaláltam a városban megbújó Háda áruház-láncra, boldogság öntötte el a szívemet. Sok helyen van Háda, a Lehel tértől kezdve a Bajcsy Zsilinszky sarkán át a Sugár áruházig. Mindenhol hatalmas a választék és szép ruhák vannak 1200-2000 forintért. Tényleg igényesen válogatott darabok, nem pedig elnyűtt, kinőtt százéves odavetett rongyok. Szóval a ruhamániás emberek paradicsoma, és egyben pokla ez, mert lehetetlen üres kézzel távozni…

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
276 hasznos vélemény
2013. 05. 17. 17:28

Ha arra járok általában betérek és nem távozom üres kézzel!